28. JUN

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci se zaljubljuju, Device nervoznije, Strelčevi da se ne zadužuju, a vi?

Autor Teodora Boškovski

Pročitajte dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine!

Izvor: Shutterstock

Dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine vam donosi male trzavice na polju finansija. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo na putu. Jedna zanimljiva osoba će im pasti za oko. Oni zauzeti takođe imaju šanse da otputuju negde.

BIK

Očekujte pozitivne vesti na poslovnom polju. Takođe, Bikovi bi trebalo da povedu računa oko troškova i kvarova u kući. Moguće su dublja povezivanja u ljubavi. Obratite pažnju na pritisak.

BLIZANCI

Blizanci bi trebalo da povedu računa u saobraćaju. Postoji mogućnost da će imati probleme sa komunikacijom, naročito na poslovnom polju. Ukoliko odu na put, nije isključeno da će se zaljubiti u jednu osobu.

RAK

Zvezde savetuju Rakove da izbegavaju neracionalnu potrošnju novca. Na poslu vas očekuju važni pregovori. Iskoristite svoje potencijale. U ljubavi sve ide svojim tokom. Više se atkivirajte fizički. Prijaće vam!

LAV

Lavove očekuju promene na polju posla i to one pozitivne. Moguće su važne ponude koje se ne odbijaju tako lako. Ostatak dana idealan je za opuštanje sa bliskim ljudima. Gajite simpatije prema jednoj osobi. Obratite pažnju na pritisak!

DEVICA

Početkom dana bićete nešto nervozniji nego inače. Očekuje vas i mali priliv novca. Na poslu mogući problemi, ali ćete ih uspešno rešiti. Slobodne Device raspoložene su za flert, a one zauzete nek više posvete pažnje partneru.

VAGA

Dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine vam savetuje da se ne mešate previše u tuđe odnose. Očekuju vas nesporazumi u komunikaciji, pogotovo na poslu. Ostanite hladne glave. Postoji mogućnost da upoznate jednu zanimljivu neku osobu preko društva. Više se krećite!

ŠKORPIJA

Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na svoju impulsivnu prirodu. U suprotnom, očekuju vas rasprave, posebno u krugu porodice. Tokom dana stiže vam dosta papirologije. Vodite računa da ne napravite nesmotrenu grešku. Mogući su bolovi u kostima i mišićima!

STRELAC

Početkom dana bićete razigrani i na sto strana. U drugoj polovini čeka vas opuštanje sa dragim ljudima. Nije povoljan period za zaduživanje. Strpite se još malo! Poslušajte savet starije osobe, zna zašto vam neke stvari govori.

JARAC

Danas ćete duboko zagaziti u prošlost. Ne razmišljajte previše, već delajte. Na poslu imaćete mogućnost da ostvarite važnu poslovnu saradnju. Pokažite svoj potencijal! U ljubavi niste sigurni da li ste na pravom putu. Postavite sebi prioritete!

VODOLIJA

Zvezde vam donose nove promene na poslovnom polju. Iako će da vas zabrinu, u budućnosti će vam dosta značiti. Ne idite glavom kroz zid, već vežbajte strpljenje. Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom. Ostavićete snažan utisak na nju!

RIBE

Dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine vam savetuje da se više fokusirate na sebe. Dodatno usavršavanje će vam pomoći na poslovnom planu. Obratite pažnju na troškove. Izbegavajte impulsivnu kupovinu i gužvu u saobraćaju. Nije loša ideja da proverite krvnu sliku!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)