14. JUL

DNEVNI HOROSKOP: Devici problem otvara oči, Vodolija ne može da izbegne sukob, Ribama sve "kao po loju", a vama?

Autor Tamara Veličković

Pročitajte dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine!

Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine vam predlaže kraće putovanje. Potreban vam je odmor, a zvezde predviđaju zanimljivo poznanstvo. Vreme je da napunite baterije i napravite plan koji je vezan za posao. Slobodnim Ovnovima se pruža šansa za novu ljubav.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa priliku za promenu posla. Bićete u neodumici, ali već krajem dana znaćete da li je vredno da preuzmete rizik. Starija osoba suprotnog pola je bacila oko na vas. Niste sigurni šta želite, ali prijaće vam pažnja koju dobijate.

BLIZANCI

Zvezde vas upozoravaju na važnu odluku koja vas čeka. Ovo može da označava prekretnicu u vašem životu, naročito ako je vezana za inostranstvo. Ukoliko je reč o saradnji sa ljudima iz inostranstva, stoji vam uspeh. Ljubavnu situaciju sagledajte i iz partnerovog ugla.

RAK

Horoskop vas savetuje da se fokusirate na sebe. Kako zračite, tako privlačite, a već neko vreme vlada nezadovoljstvo. Više ste posvećeni tuđoj rutini nego svojoj. Pronađite ono što vam prija, to će vam promeniti energiju. Imate partnerovu podršku.

LAV

Dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine vas savetuje da se klonite toksičnih ljudi. Ne prija vam uticaj osoba sa lošim navikama, budite spremni da kažete "ne". Moguća je zanimljiva komunikacija sa nekim putem društvenih mreža, imaćete utisak kao da se poznajete ceo život.

DEVICA

Međuljudski odnosi su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Današnji problem će vam jasno pokazati ko je pravi prijatelj, a ko nije. Važno je da znate da rešenje postoji, cenite one koji preuzimaju inicijativu umesto vas. U ljubavi sve ide kako treba.

VAGA

Dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine kaže da će danas neke tajne isplivati na površinu. Ne očajavajte unapred, ovo će vam pomoći da konačno raščistite neke situacije. Znaćete kojim putem treba da krenete, poslušajte intuiciju. Ne rasipajte se novcem.

ŠKORPIJA

Popularni ste više nego ikad, rado ste viđen gosta svuda, a to znači samo jedno - mnogo poziva i poruka. Danas će vam telefon konstantno zvoniti, a voljni ste da upoznajete nove ljude. Pojedini kontakti mogu da budu važni za vaš posao, ne ostajte večeras kod kuće!

STRELAC

Danas ne odustajete od svog cilja. Imate utisak da vam ništa ne ide, ali razmislite gde grešite. Ukoliko ste raspoređeni na više strana, rezultati ne mogu da budu sjajni na svakom polju. Napravite prioritete i držite se onoga što ste zamislil. Ishod ide u vašu korist.

JARAC

Izbegavajte dalja putovanja. Ukoliko to nije moguće, potrudite se da imate svu potrebnu dokumentaciju na granicama. Žurba može da učini da propustite sitne detalje koji bi vas kasnije mnogo koštali. Problemi u ljubavi, partner tera inat do kraja.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za raspravu sa partnerom. Sukob može da eskalira, jer niko ne želi da odustane. Savet je da se suzdržite reči izgovorenih u afektu i ishitrenih reakcija. Ne donosite odluku u jeku besa, sačekajte da se sve slegne. Više spavajte.

RIBE

Dnevni horoskop za 14. jul 2023. godine kaže da danas budete vredni. Zasucite rukave i prionite na posao, jer sledi veliki uspeh. Imaćete razlog za slavlje, a lepe vesti podelite sa svojim najbližima. Veče je rezervisano za hedonizam, uživajte!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)