20. maj

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ 2024: Blizancima stiže obrt, Vagama sledi nagrada, a vama?

Autor Tamara Veličković

Pročitajte dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine!

Izvor: Shutterstock/Klara Bakalarova

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine vas savetuje da pokažete svoje pravo "ja" i vaša autentičnost će biti cenjena. Ne dozvolite da vaša impulsivnost donese odluku umesto vas. Danas je takođe vreme da razmislite o tome šta zaista želite da postignete na ljubavnom planu. Čuvajte se povreda.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas podstiče na učenje i širenje vidika. Možete da očekujete da ćete upoznati uspešne ljude ili otkriti inspirativne ideje koje će vas pokrenuti. Obratite posebnu pažnju na svoje snove i intuiciju, možda se u njima krije pravac kojim treba da krenete. Povoljan dan za pokazivanje emocija! Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ovaj dan je pun iznenađenja i neočekivanih obrta. Na poslu vas čekaju promene koje na prvi pogled mogu da izgledaju zastrašujuće, a zapravo će ići u vašu korist. U svom ličnom životu otvorite svoje srce novim iskustvima. Moguća nesanica.

RAK

Vaša intuicija je sada posebno jaka, što će vam olakšati donošenje odluka. Ne zaboravite na svoje voljene, možda će vam trebati vaša podrška i razumevanje. Uveče pronađite vreme za sebe, meditacija ili miran trenutak uz knjigu omogućiće vam da napunite baterije za sledeći dan. Dobro se osećate.

LAV

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine vam donosi dodatnu motivaciju i snagu! Možda ćete otkriti nove talente ili veštine koje su ranije bile skrivene. Uveče očekujte iznenađenje. Možda će biti malo, ali će svakako doneti pozitivnu energiju. Obratite pažnju na ishranu.

DEVICA

Ovaj dan će vam doneti mnogo prilika koje mogu da utiču na vašu budućnost. Ako ste spremni da rizikujete, možete u potpunosti da promenite svoje dalje planove za karijeru. Nije pogodan trenutak za dublje razgovore sa partnerom, bolje se strpite do sutra. Više spavajte.

VAGA

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine vam donosi zadatak koji će biti finansijski koristan. Iskoristite to i potrudite se, bićete nagrađeni. U ljubavnom odnosu možete da naiđete na manje nesporazume, ali zahvaljujući kompromisu, lako ćete ih prevazići. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Današnji dan može da donese mnoga iznenađenja, neka od njih mogu da budu izuzetno pozitivna! Vaša intuicija je trenutno na najvišem nivou, pa je koristite za donošenje odluka. Budite oprezni sa novcem. U ljubavi sve ide onako kako ste zamislili, uživajte. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Današnja astralna energija favorizuje komunikaciju, pa je pravo vreme da razgovarate o stvarima koje su vam dugo na srcu. Horoskop vas savetuje da izbegavate sukobe, naročito sa ljudima iz poslovnog okruženja. Zameranje sitnica u ljubavnom odnosu može da donese dublje probleme. Pojačajte unos vitamina.

JARAC

Vaš talenat primetiće ljudi koji vam mogu pomoći u profesionalnom razvoju. Ne plašite se da izrazite svoje misli i ideje. Povoljan je dan za planiranje dugoročnih ciljeva. Ljubavni odnos donosi veliku prekretnicu koja će vas usrećiti. Jačajte imunitet.

VODOLIJA

Možda ćete osetiti određenu napetost u međuljudskim odnosima, ali zapamtite da je komunikacija ključ za razumevanje drugih i rešavanje konflikata. Danas će vam osećaj slobode i nezavisnosti biti posebno važan. Sredinom dana dobijate sjajne vesti o poslu! Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine vas savetuje da se posvetite hobiju koji možete da pretvorite u privatni biznis. Povoljan dan za finansije, očekujte priliv novca! Neke tajne na ljubavnom polju mogu da isplivaju na površinu. Mogući problemi sa crevima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)