Dnevni horoskop za 30. septembar 2024: Rak u novčanim problemima, Lav puca od ponosa, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 30. septembar 2024. godine!

Mondo/Uroš Arsić/Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Dnevni horoskop za 30. septembar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 30. septembar 2024. otkriva da vam danas stiže iz potpuno neočekivanog pravca, taman kad ste mislili da ste u najvećoj gužvi i da vam nema spasa, kao da će vas sudbina pogledati! Bićete vrlo zahvalni osobi koja vam je pomogla, i razmislite šta biste mogli da uradite za nju da se odužite i nastavite ovaj dobri karmički niz. U ljubavi, dobijate lepo iznenađenje od partnera.

BIK

Vaš dnevni horoskop otkriva da vam je podsvest danas izuzetno aktivna, i ako imate neke važne zadatke ili obaveze, znajte da će morati da sačekaju utorak. Sanjarite, izgubili ste se u idejama i vizijama, i danas nećete biti baš najodgovorniji. Iskoristite vreme da aktivirate svoje društveno polje - zovite saradnike ili zakažite sastanke na kojima ćete razgovarati o budućim planovima, ne o "sitnicama" kojima se bavite danas. U ljubavi, mislili ste da imate neki razlog za brigu, ali nemate i sve je u najboljem redu.

BLIZANCI

Vaša podsvest je danas vrlo aktivna, i šalje vam signale koje niste sigurni kako da rastumačite. Pazite da vas neko ne uhvati kako sanjarite i razmišljate "šta bi bilo, kad bi bilo", naročito na poslu, jer će misliti da gubite vreme. U ljubavi, neko vam šalje signale, ali kao da niste dovoljno svesni da biste ih primetili.

RAK

Dnevni horoskop najavljuje da je moguće  da će novac danas biti izazov u vašoj kući, kucnuo je čas da i bukvalno svedete račune. Budite otvoreni da čujete partnerovu stranu, i strpljivi za greške koje je možda napravio. Nemojte da brinete i nervirate se, problem sa novcem će se brzo rešiti. Moguća je migrena.

LAV

Dnevni horoskop za 30. septembar 2024. godine upozorava, nikako, ali nikako se danas ne oslanjajte na druge ljude! Sve što treba da ostvarite, uradićete sami i bićete neverovatno ponosni na sebe. Nije dobar dan za saradnju, a počinjete i da sumnjate u dobre namere pojedinaca sa kojima radite. Zato samo hrabro u nove pobede, sve je danas na vama! Popodne zakažite romantično veče sa partnerom, uživajte i opustite se.

DEVICA

Vaša polja prijateljstva, komunikacije i saradnje su danas izuzetno dobra. Ako ste imali nameru da sa nekim razgovarate o novim planovima, i možda brinuli da nećete naići na razumevanje, danas je dan kada sve to rešavate! U ljubavi, brinete da ćete doći u neku situaciju kakva vas je puno koštala u prošlosti, ali razmislite da li je baš sve isto kao i tada.

VAGA

Dnevni horoskop za 30. septembar 2024. godine za vas je u znaku konfuzije! Osećate i strast, i želju za stabilnošću, i te dve sile bore se u vama, naročito kada je u pitanju ljubav. Neka osoba iz vaše okoline pokušaće da vas natera da odigrate pogrešnu ulogu, samo da biste joj udovoljili. Prepoznaćete signale upozorenja na vreme!

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop savetuje vas da danas ne budete tihi i krotki, već postavite važna pitanja, bilo da je reč o ljubavi ili poslu. Osećaćete se izgubljeno, ako ne budete dobili odgovore, i to će vas dalje odvesti niz spiralu preteranog razmišljanja. Porodični odnosi se ovih dana komplikuju!

STRELAC

Put pred sobom ne vidite jasno, a zapitajte se ko pokušava da vam zamagli sliku napretka. Vaša ambicija je ogromna, ali vaš uspeh ne prija svima i ljudi su ljubomorni za vas. Uzdignite se iznad njihovih sitničavih komentara! Zdravlje vam je dobro, ali proverite krvni pritisak ako ste pod stresom. 

JARAC

U nekom važnom pitanju danas više sagledavate mogućnosti i "šta bi bilo, kad bi bilo", nego činjenice koje su više nego očigledne. Iz nekog razloga ste odlučili da zatvorite oči pred nekim izazovom, a trebalo bi da ih otvorite širom i pred vama će se stvoriti savršeno rešenje. Partner ne razume šta pokušavate da postignete, ali će biti uz vas kao pravi saveznik! 

VODOLIJA

Danas vam je teško da pronađete rešenja za probleme, kao da su vam misli usporene i teško vam je da se skoncentrišete. Horoskop vas upozorava da se nalazite na izuzetno brzom putu, od promena koje stižu vrteće vam se u glavi! U ljubavi, takođe ste u brzini i važno je da ne donesete neki zaključak previše naglo, može puno da vas košta.

RIBE

Dnevni horoskop za 30. septembar 2024. godine poručuje da sudbina ima plan za vas, i ne brinite ako se trenutno osećate zbunjeno jer je pred vama previše opcija. Strepite zbog neke promene koja bi tek trebalo da se dogodi, i odjednom vas zbunjuje sve što vidite kao mogućnost. Saveti i podrška prijatelja biće vam ključni da pregurate ovaj period, a nakon njega, moguća je nova romansa!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO: Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakoga da se zaljubi u njih!

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk

(MONDO/T.V.)