Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Vodoliji oči na vrh glave, Blizanci dobijaju hladan tuš, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine!

Shuitterstock

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine kaže da danas možete da očekujete trenutke mira i podrške od partnera. Ako ste slobodni, dan je povoljan za susrete s dragim osobama, bilo da su u pitanju prijatelji ili potencijalni partneri. Moguć je neočekivani dolazak gostiju ili improvizovana zabava sa prijateljima. Osećate se snažno i vitalno, ali obratite pažnju na ishranu, posebno ako imate sklonost ka prejedanju u društvu.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da je odnos s voljenom osobom pod pritiskom. Nedostatak samopouzdanja može da izazove nesuglasice koje vode do raskida. Važno je da ne žurite sa donošenjem odluka. Porodica vas danas možda neće u potpunosti razumeti, potrebno je više strpljenja u komunikaciji. Pokušajte da se opustite i izbegavate stresne situacije.

BLIZANCI

Flertujete s lakoćom i dobijate mnogo pažnje, ali osoba koja vam je posebno draga možda neće biti zadovoljna vašim ponašanjem. Pazite da ne povredite njena osećanja. Porodica će biti zainteresovana za vaša dostignuća i nove veze, ali pazite da ne preuveličavate uspehe.
Zdravstveno stanje je stabilno, ali izbegavajte preterano izlaganje fizičkim naporima. Manja pauza će vam prijati.

RAK

Mogući su neočekivani susreti i poznanstva, posebno za one koji su slobodni. Međutim, Rakovima koji su u vezi slede tenzije i nesuglasice s partnerom. Nisu isključeni ni problemi u komunikaciji s članovima porodice, ali situacija nije nepremostiva. Potrebno je da budete strpljivi. Stres utiče na vaše opšte stanje. Relaksacija i odmor će vam pomoći.

LAV

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine upozorava na napetost i svadljivost u ljubavnim odnosima. Sukobi s voljenom osobom mogu da eskaliraju, pa pokušajte da ne reagujete previše emotivno. Konflikti s članovima porodice su takođe mogući, ali će podrška prijatelja pomoći da se lakše nosite sa situacijom. Ne ulazite u nepotrebne svađe.

DEVICA

U odnosu s voljenom osobom mogli bi da se jave nesporazumi zbog različitih očekivanja, ali nesuglasice neće biti ozbiljne. Očekujte kritike od članova porodice, posebno kada je reč o vašem poslovnom angažmanu. Strpljenje je ključno. Takođe, mogući su manji problemi s varenjem, pa obratite pažnju na ishranu. Unosite dovoljno tečnosti.

VAGA

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine kaže da danas partnerski odnosi zahtevaju više pažnje. Moguće su kritike od strane voljene osobe, što će vas malo uzdrmati. Porodične obaveze vam oduzimaju dosta vremena, a nemate podršku rođaka koji neće podržati vaše odluke. Što se zdravlja tiče, energija vam je na visokom nivou, ali pazite da se ne preforsirate.

ŠKORPIJA

Emocionalna situacija je nestabilna, moguće su česte rasprave s partnerom. Voljena osoba će pokušati da vas razume, ali sukobi s članovima porodice mogu dodatno da otežaju situaciju. Porodične nesuglasice na viudiku, budite strpljivi. Stres utiče na vašu energiju i raspoloženje, pa pronađite način da se opustite.

STRELAC

Odnos s voljenom osobom biće napet zbog vaše posvećenosti poslu. Partner je ljubomoran, a to znači samo jedno - svađe! Stariji članovi porodice neće vam pružiti podršku na koju ste navikli, pa pokušajte da ne reagujete impulsivno. Važno je da održavate fizičku aktivnost, ali ne preterujte. Izbegavajte iscrpljujuće aktivnosti. 

JARAC

Danas postoji mogućnost da ćete obnoviti staru vezu, ali vaša osećanja su više usmerena na praktične stvari nego na romantiku. Porodične odnose ćete poboljšati ako posvetite više vremena zajedničkim aktivnostima. Prilično ste stabilni kada je u pitanju zdravlje, ali pazite da ne preterujete s radom. Pokušajte da balansirate između obaveza i odmora.

VODOLIJA

Vrlo ste raspoloženi za flert i nova poznanstva, ali pazite da ne zanemarite obaveze prema partneru ili članovima porodice. Porodične obaveze pašće u drugi plan zbog vaših poslovnih aktivnosti, što će izazvati rasprave i nesuglasice. Zdravlje je stabilno, ali nemojte da se previše iscrpljujete. Opuštanje je ključno.

RIBE

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024. godine kaže da su u ljubavi su moguće ozbiljne nesuglasice koje će zahtevati više dana za rešavanje. Posvetite više pažnje partnerovim osećanjima. Porodični problemi, posebno vezani za decu, biće u centru pažnje. Pokušajte da pronađete zajednički jezik. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje, jer bi vas umor mogao sustići ako se ne odmarate dovoljno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI  Kurir televizija