Godišnji horoskop

BIK: Horoskop za 2020.

Autor Jovana Vilimonović

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka…

Možda će Vam neke stvari vezane za novac ići sporije, bilo da je to naplata ili neka saradnja. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Imaćete utisak da sve što zamislite ostvarujete. Sav trud će Vam se sigurno isplatiti. Budite vredni i bićete nagrađeni za sav trud. Ova godina je dobra i za putovanja.

POSAO

Ništa ne započinjite tokom februara, jula i oktobra. Nemojte donositi neke bitne odluke što se tiče finansija tokom januara meseca.

Neke muške osobe mogu da budu od pomoći. Moguće su rasprave sa saradnicima na jesen, tokom novembra i decembra. Pazite tada kako se ponašate na poslu.

Potrudite se da date sve od sebe tokom godine, a nije doba godina za ulaganje novca u nekretnine, tako da to odložite.

LJUBAV

Oni koji su u dugim vezama mogu da očekuju zanimljivu godinu u kojoj će se posao isprečiti ljubavi. Nije dobro da previše radite, a da zapostavljate partnera. Dajte sve do sebe da napravite balans.

Strastveni ćete biti tokom januara, ali i od jula meseca. Bitno je samo, da ako ste slobodni, ne ulećete u avanturu. Budite agilni i ne odlažite neke dobre prilike za ljubav. Bitno je da se ne držite starih ljubavi, jer treba da ostanu u prošlosti.

Dobri meseci za ljubav su februar, april i novembar.

ZDRAVLJE

Ove godine ćete biti pomalo napeti. Ne nervirajte se oko posla. Potrudite se da nađete neki balans u svemu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.