Godišnji horoskop

DEVICA: Horoskop za 2020.

Autor Jovana Vilimonović

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka..

Dosta zanimljivih događaja Vas očekuje tokom godine.

Biće ovo dinamična godina sa puno dešavanja, uglavnom lepih. Merkur, Vaš vladar, biće tri puta retrogradan, pa će Vas malo usporiti u tim periodima. Jupiter iz znaka Jarca pravi dobre aspekte sa Vašim Suncem i biće Vam malo lakše.

POSAO

Konačno će se svaki trud da se isplati i bićete sigurno srećniji nego inače. Imaćete dosta obaveza, ali ništa neće biti previše teško. Bićete pod stresom na poslu tokom aprila i u prvoj polovini maja. Mogući su povećani troškovi tokom juna meseca.

Loši periodi za nove početke su tokom druge polovine februara do prve trećine marta, tokom druge polovine juna i prve polovine jula, kao i u drugoj polovini novembra. Obratite pažnju na te periode.

Bićete pomalo rasejani, ali ćete se do kraja godine sigurno lakše fokusirati na rešavanje problema i odrađivanje obaveza. Tako da će ovo biti jedna uspešna godina.

LJUBAV

Ako ste u vezi, ovo je odlična godina za napredaki podizanje odnosa na neki viši nivo, bilo da je to zajednički život ili neka nova forma veze. Potrudite se da budete pozitivni, da imate strpljenja za partnera, jer je to jedino važno tokom ove godine. Mogući su problemi u vezi i nesuglasice tokom maja i juna.

Ako ste slobodni, prva polovina godine može da donese nekog partnera, ali je pitanje koliko će to da bude stabilno.

Dobro se osećate i dajete svoj maksimum, tako da će strasti biti važnije od avgusta do kraja godine. Ako nema toga, onda ne postoji način da odnos uspe i da sve bude dobro i stabilno.

ZDRAVLJE

Bićete veoma napeti tokom januara, maja i juna, a od avgusta do kraja godine je potrebno da se bavite sportom. Ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog posla.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.