Godišnji horoskop

RIBE: Horoskop za 2020.

Autor Jovana Vilimonović

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka...

Ove godine ćete ući u jednu novu fazu života sa vladarom Jupiterom u znaku Jarca. Dosta ste se namučili u prethodnom periodu. Ništa nije išlo lako ni na poslu ni u privatnom životu. Ako ste imali probleme sa novcem, čak i to će sada biti rešeno.

POSAO

Što se tiče posla, ako sarađujete sa nekim osobama iz inostranstva, ako putujete zbog posla, biće bolja godina. Ići će stvari sporije nego inače, ali će bar sve biti kako treba i manje ćete morati da brinete. Nemojte previše da verujete drugim ljudima.

Potrudite se da sve što radite držite za sebe i da planove ne otkrivate baš svima. Ipak, prijatelji mogu da budu od pomoći. Ako radite preko interneta, lakše ćete doći do novca i posla Ne odustajte do napredovanja, učenja i usavršavanja.

Naporan period je od maja do kraja juna. Pripazite na troškove od avgusta do kraja godine.

LJUBAV

Tokom cele godine ćete biti emotivni i skloni zaljubljivanju. Ipak, želećete stabilnost i samo će to biti važno. Jako Vam je bitno da dajte svoj maksimum i odnosu i da dobijete isto to od partnera. Ako putujete, onda na putu očekujte ljubavnu priču. Ako ne putujete, preko prijatelja je moguće novo zanimljivo poznanstvo.

Zauzeti, neke planove koje odavno imate sa partnerom sada treba da rešite. Zato bi najbolje bilo da ne odlažete bitne razgovore već da napravite na početku godine neki plan. Ne zapostavljajte volju osobu zbog posla jer to može da se dogodi.

Tokom februara, marta, juna, jula i oktobra ne treba da ulazite u vezu.

ZDRAVLJE

Bićete napeti tokom druge polovine godine, ali bi trebalo da nađete više vremena za odmor.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.