GODIŠNJI HOROSKOP

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP: Šta čeka Ovnove u 2021 - u februaru pazite na posao, a u julu na ljubavne probleme!

Autor Jovana Vilimonović

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka...

Dragi Ovnovi, ove godine koja sledi ćete imati veću potrebu za druženjem, za zabavom, ali ćete konačno i da se opustite. Imaćete više entuzijazma i energije nego inače.


Posao


Što se posla tiče, razmišljate da angažujete u nekoj grupi, u politici, da se posvetite stvaranju novih kontakata. Nije to toliko loše, iako može da bude na trenutke naporno. Ne odustajte. Dajte sve od sebe i lako ćete da dođete do rezultata. Provereni prijatelj može da vam ponudi poslovnu saradnju koju nikako ne treba da odbijete. Okolnosti mogu da se promene, ali vaši ciljevi treba da ostanu isti. Moguća je velika promena u firmi, ali ne dozvolite da vas to poremeti. Nisu dobri aspekti za posao tokom februara, juna i oktobra, pa tada ništa ne započinjite.


Ljubav


Imate potrebu za druženjem, izlascima, trošenjem. Iako možda nećete moći da sve radite u meri u kojoj ste navikli, potrudite se da bar ne odustanete od svega tako lako. Ako ste slobodni, razmislite da li posotji neka osoba koja je iz vašeg društva i koja vam se dopada pa možete tako da upoznate nekog ko je zanimljiv, ali i preko interneta takođe. Prijaće vam osobe koje su drugačije od svih koje ste do sada imali priliku da upoznate. Zauzeti, priredite partneru neko iznenađenje i ne zapostavljajte ga zbog posla. Dogovorite se konačno oko kućnih poslova da ne bi došlo do rasprava. Tokom jula i oktobra su mogući manji nesporazumi sa voljenom osobom. Nije vreme za nove ljubavne početke.


Zdravlje


Tokom godine ćete biti izuzetno nervozni. Potrudite se da date sve od sebe da se bavite sportom, naročito u drugoj polovini godine.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi