Godišnji horoskop

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA LAVA: Pobeđujete na svakom životnom polju, ali pazite da ne propustite NAJVAŽNIJU priliku! 

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte godišnji horoskop za Lava, evo kakva će vam biti 2022. godina!

Izvor: YouTube/Movieclips Trailers

Za Lavove će ova godina biti prilika da zablistaju punim sjajem! Sve će biti na delima, a ne rečima, konačno ćete svima dokazati šta sve možete.

POSAO

Lavovi koji se bave poslom vezanim za finansije moraće dobro da paze na troškove. Moguće su nepredviđene prepreke na poslu, i vi ćete najbolje umeti da pronađete rešenje. A kada se to bude dogodilo, očekujte napredak! Lavovi koji traže novi posao dobiće dobru priliku tek posle leta. Do tada, radite sve najbolje što možete, da bi se dobar glas o vama proneo. Odlična je godina za sticanje novih veština.

LJUBAV

Već znate koliko ćete imati obaveza oko posla, izuzetno je važno da u 2022. ne zapostavite svoj ljubavni život. Prilika za novo poznanstvo pruža vam se u aprilu i oktobru, ako niste u vezi, ali Lavovi koji nisu otvorili četvore oči mogu da je propuste, "zaluđeni" svime čime se bave! Lavovi koji jesu u vezi moraće da pokažu koliko im je stalo. Ljubav je dvosmerna ulica, i ne smete da dozvolite da je vaši drugi planovi zakrče. Izdvojite barem jednom nedeljno vreme koje ćete provesti zajedno. Uz dobru komunikaciju i fokus na ono što je najvažnije, u 2022. će ljubav cvetati!

ZDRAVLJE

Sve te obaveze i planovi ne mogu da prođu bez stresa. Čak i ako to ne želite sebi da priznate, niste uvek na vrhuncu energije i samopouzdanja. Zato će opuštanje biti ključno! Previše stresa može dovesti do gubitka u težini ili lošeg sna, pa pronađite neku aktivnost koja vas opušta. I kada primetite da vam je preteško, uzmite odmor!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi