Godišnji horoskop

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE: Proleće donosi uspeh i ljubav iz snova, a 1 promena odraziće se na ceo vaš ŽIVOT 

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte godišnji horoskop za Ribe, evo kakva će vam biti 2022. godina!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips Classic Trailers

Ribe u 2022. uživaju u ljubavi, podižu svoju vezu na viši nivo, i uspevaju da se izbore za ono što zaslužuju.

POSAO

Prilika za Ribe otvara se za veću zaradu i bolju poziciju. Godina počinje mirno, a onda na proleće, imaćete jedan veliki projekat koji će vam otvoriti oči, shvatićete koliko se zapravo svi oslanjaju na vas. Da vas nema u toj sredini, kao da ništa nikada ne bi bilo urađeno! Iskoristite taj uspeh da potražite bolje uslove, i dobićete ih. Nemojte da trčite pred rudu pre nego što to završite!

LJUBAV

Lepa godina je pred vama, zvezde kažu da će Ribe koje nisu u vezi u maju upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu. Započinjete vezu, i bićete iznenađeni koliko će ona brzo napredovati. Inače ne srljate u romantične odnose, ali srce vam govori da je ovo prilika koja se ne propušta. Ribe koje su u dužim vezama imaće sigurnu luku i podršku od partnera za sve što ih čeka u ovoj godini, a od avgusta pa do kraja 2022, moguće je da će veza biti podignuta na viši nivo!

ZDRAVLJE

Ako imate neku lošu naviku, kao što je pušenje, vreme je da je promenite u 2022! Konačno ćete imati i snage, i volje za to, a bićete zapanjeni koliko se dobro osećate. Ako ne pazite, mogući su mali problemi s cirkulacijom, pa ako dugo niste bili na sistematskom pregledu, uradite to u prvoj polovini godine. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi