Godišnji horoskop

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA: Do leta zatišje, a onda PRAVA BURA - turbulentna ljubav i oprezno sa RIZICIMA!

Autor Maja Gašić

Pročitajte godišnji horoskop za Strelca za 2023. i saznajte šta vas očekuje kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Izvor: Shutterstock/E.Va

Godišnji horoskop za Strelca za 2023. godinu najavljuje šta vam astrolozi predviđaju kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje. Koji će vam biti najsrećniji meseci, a kada bi po horoskopu trebalo da se pripazite? Saznajte u godišnjem horoskopu za Strelca za 2023!

POSAO

Godišnji horoskop za Strelca za 2023. godinu savetuje oprez. Jupiter, vaša planeta zaštitnik, nije u najprijateljskijoj poziciji u 2023, pa je uspeh moguć samo u poslovima koji potpadaju pod rutinu. Dakle, promene karijere i rizici nisu preporučljivi ovom znaku u narednoj godini. Posmatrajte ovu godinu kao period zatišja nakon 2022. kada ste aktivno pravili planove i gradili odnose sa nadređenima. Pošto Saturn prolazi kroz simbolički sektor nekretnina, ne bi trebalo razmišljate o kupovini istih. Renoviranja i proširenje stambenog prostora obavite samo ako je neophdno, inače će vas koštati "kao svetog Petra kajgana".

LJUBAV

Godišnji horoskop za 2023. upozorava Strelčeve na burne događaje na polju ljubavi. Posebno će biti kritična prva polovina godine, razmirice sa partnerom i sukobi zbog problema sa novcem. Slabe veze će doživeti krah, opstaće samo one koje se baziraju na uzajamnoj podršci. Slobodni Strelčevi će veći deo godine "leteti s cveta na cvet". Rođeni u drugoj dekadi ovog znaka Zodijaka imaće priliku na samom kraju 2023. da se skrase.  

ZDRAVLJE

Zdravstveni horoskop za 2023. Strelcu savetuje da potraži mirnije okruženje. Buka i stres nepovoljno utiču na psihu, a Strelčevi su u 2023. godini posebno osetljivi. Savet zvezda je i da nabavite kućnog ljubimca, prijaće vašem emotivnom i psihičkom zdravlju. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO