Pročitajte mesečni horoskop za februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za februar 2023. godine otkriva da je Mars (vladar znaka Ovan) ubrzao kretanje i pomaže da se završe obaveze koje ste preneli iz septembra 2022. Ovog meseca ste izuzetno produktivni, sklapate važne poslove i potpisujete bitne ugovore. Razvijte neku novu tehniku, veštinu u poslovanju, a u martu 2023. ćete videti plodove ovog rada. 

Ljubav

Slobodne Ovnove najverovatnije očekuje poznanstvo sa jednom veoma inteligentnom i pronicljivom osobom. Strastvena romansa je na pomolu! Oni koji imaju porodicu i decu posvetiće se njihovom razvoju i uspehu.

Zdravlje

Do mladog Meseca u Ribama 20. februara imaćete potrebu da se povučete u sebe, možda i potražite pomoć psihologa. Počećete da radite na svojim strahovima, a ako želite da smršate, ovo je idealan period!

BIK

Posao

Ovog meseca biste mogli da donesete važne odluke vezano na nekretnine. Ali, klonite se ishitrenih poteza - prodaje ili kupovine stana. U Lavu je Crni Mesec koji će vas podstaći da potrošite više nego što imate ili naletite na prevarante. Do kraja februara Venera će ući u Ovna, od 21. februara ćete osetiti nalet ambicije i zatražiti povišicu na poslu.

Ljubav

Slobodni Bikovi će najverovatnije imati bogat društveni život. Na nekom od tih druženja biste mogli da upoznate srodnu dušu. Zauzeti će imati manje trzavice u braku ili vezi. Period preispitivanja je završen, očekuju više od partnera.

Zdravlje

Osećate se dobro, energični ste i mentalno jaki. Samo napred!

BLIZANCI

Posao

Februar je mesec vazdušnog elementa Vodolije, koji je povezan sa vama i odgovoran je za vaše polje obrazovanja, ali i putovanja. Bićete inspirisani da učite. Mlad Mesec u Ribama može da vam donese novu fazu u karijeri - bolju poziciju, titulu ili status. Moguće je i da ćete dobiti strano državljanstvo (ako ste aplicirali) ili neko odobrenje vezano za rad sa inostranim kompanijama.

Ljubav

Povoljan period za putovanja. Isplanirajte sa partnerom odmor, promena ambijenta će vam osvežiti vezu i rasplamsati strasti. Veze koje su na "klimavim nogama" od jeseni prethodne godine bi mogle da se završe. Odahnućete.

Zdravlje

Stvari idu nabolje - Mars je izašao iz retrogradne faze u vašem znaku, očekujte poboljšanje na polju zdravlja. Ova planeta zahteva da počnete da vežbate, tako da bi verovatno trebalo da se bavite sportom, krenete u teretanu ili kod nutricioniste.

RAK

Posao

Tradicionalno, februar će biti mesec finansijskih izazova, jer se 5. pun Mesec nalazi u vašem polju novca. Moguće su neke promene vezano za platu i to nabolje, što će učiniti da se dodatno istaknete i još bolje radite. Nadređeni vas cene, ovo je povoljan mesec da iskoristite svoj položaj.

Ljubav

Početkom februara su moguće nesuglasice sa partnerom, baš zbog finansija. On se oseća nesigurno, ne može da vam parira, a vi se baš i ne trudite da mu olakšate. Ne dozvolite da vas kompleksi razdvoje.

Zdravlje

Neki hronični problemi će se ponovo javiti, konsultujte se sa lekarom oko daljih koraka. Nije isključeno da će vam ponuditi operaciju.

LAV

Posao

Februar je tradicionalno jedan od najvažnijih meseci za Lava, velike promene, turbulencije na svim poljima. Ako ste razmišljali o tome da uzmete kredit, rešite stambeno pitanje, ovo je idealan period. Na poslu se čuvajte intriga, mogli biste da upadnete u zamku prevaranata i unizite se u očima pretpostavljenih.

Ljubav

Odnos sa partnerom je u krizi, mesec donosi velike izazove koje će samo oni u najčvršćim vezama uspeti da prebrode. Pred kraj februara, oni koji su "preživeli", doživljavaju procvat. Partneru stiže novac i to će vas obradovati.

Zdravlje

Psiha vam je posebno osetljiva. Tuđe reči uttiču na vas, sve promate k srci, reagujete ishitreno. Savet astrologa jeste da se posvetite sportu, vežbanju, aktivnostima koje će vam raznistriti um.

DEVICA

Posao

Mesečni horoskop za februar 2023. godine kaže da će Device do 7. rešavati pitanja koja su bila aktuelna u decembru, vezano za karijeru, porodicu, ali i ljubav. Što se tiče posla, do 21. februara očekuje vas novi ugovor o radu ili nova partnerska pozicija. Ova promena je više "pro forme", neće se posebno odraziti na vaše finansije. Više je reč o statusu, nego o realnom napredovanju.

Ljubav

Mlad Mesec u Ribama doneće novu fazu u životu vašeg partnera koja će generalno poboljšati vašu vezu, podići je na drugi nivo. Te promene neće možda delovati kao napredak (otkaz, promena posla), ali će značajno uticati na vaš odnos. Ako ste slobodni, onda možete da očekujete poznanstvo sa starijom osobom.

Zdravlje

Ovo je mesec kada ćete rešiti neka važna zdravstvena pitanja. Posete lekaru koje ste odlagali, kontrole, testovi - sve ćete to obaviti u februaru.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta