Mesečni horoskop za septembar 2023. godine donosi lepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi!

OVAN

Septembar mesec Ovnovima donosi priliku da konačno saznaju šta zaista žele. Ovo će biti period kada će preispitati odluke koje su u prethodnom periodu donosili, naročito jer tokom prve polovine septembra prošlost kuca na vrata. Susrešćete se sa osobom sa kojom su računi ostali neraščišćeni, a emocije će biti pod znakom pitanja. Krajem meseca bićete na raskrnici, čeka vas donošenje važne odluke. Horoskop vas savetuje da poslušate intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Zauzeti, pred vama su poteškoće koje će biti lako rešive.

BIK

Ljubavni horoskop za septembar 2023. godine vas upozorava na tajne radnje koje mogu da vas koštaju. Stižu vam lekcije koje će vas naučiti da se iskrenost uvek isplati i kojima ćete biti zahvalni. Sredinom septembra dobijate novu, poletnu energiju kojom ćete privući nove ljude u svoj život. Biće lepih poznanstava ili slučajnih susreta, naročito preko poslovnih saradnika ili bliskih prijatelja. Savet je da se krećete što više, jer ukoliko ste slobodni - smeši vam se nova ljubav! Nečija harizma će vas oboriti s nogu, bićete zadovoljni. Zauzeti, poradite na romantici.

BLIZANCI

Ako će nekome ovaj mesec biti najbolji za ljubav, to su definitivno Blizanci! Posle turbulentnih dešavanja u prethodnom periodu, konačno sve dolazi na svoje mesto. Uživaćete u pažnji koju vam partner pruža, dok će slobodni privlačiti poglede gde god da se pojave. Lepi gestovi, događaji i iznenađenja probudiće u vama želju da privatni život postavite kao prioritet. Septembar će biti mesec kada će mnogi Blizanci odlučiti da pređu na viši korak i pokrenu važne korake. Bićete ispunjeni, zadovoljni i srećni. Šta god da zamislite, biće baš onako kako ste želeli!

RAK

Rolerkoster emocija! Najvažniji mesec za vas u ovoj godini, kada je u pitanju ljubav. Buran početak doneće konflikte, sumnje i poteškoće, imaćete utisak da boljitak ne može da se dogodi. Horoskop kaže da je ključ uspeha u komunikaciji. Ne trudite se da dokažete da ste u pravu, već budite voljni da saslušate tuđu stranu. Septembar može da bude mesec prekretnice, trenutak u kom će mnoge stvari biti kristalno jasne. Savet za slobodne je da se klone "zabranjenih ljubavi". Zvezde kažu da treba da budete mudri jer takva situacija može da nanese više šteti nego koristi.

LAV

Od 15. septembra kreću zanimljiva dešavanja. Do tada nećete biti raspoloženi da gradite nove odnose i stičete poznanstva. Ipak, u vaš život uploviće osoba suprotnog pola, a velika je verovatnoća da će postojati određena razlika u godinama. Emotivni odnos može da se izgradi iz prijateljske osnove, a samo vi se pitate za krajni ishod. Zauzete Lavove čeka iznenadno putovanje krajem meseca, vladaće romantika. Prepustite se strastima. Oživite odnos na kom su vam nekada svi zavideli. Horoskop vam govori da nemate razloga za brigu, samo se malo potrudite.

DEVICE

Osećaj krivice, uzaludna šansa i izgubljeno vreme. Ovo su misli koje će vam prolaziti kroz glavu skoro čitav mesec. Imaćete osećaj da ste se trudili uzaludno oko osobe koja nije baš sigurna šta želi. Njena prošlost vam stoji na putu kao velika prepreka, a vama ponestaje snage i strpljenja. Horoskop vas savetuje da potencijalnom partneru ostavite vreme da razmisli. Budite strpljivi. Zauzete Device treba da obrate pažnju na mešanje treće osobe. Ne poveravajte se olako bliskim ljudima.

VAGA

Ljubavni horoskop za septembar 2023. godine kaže da će Vage biti neodoljive! Ovo je mesec kada ćete biti mnogo tražene od osoba suprotnog pola. Bićete u centru pažnju gde god da se pojavite, a pozitivnom energijom i harizmom lako osvajte sve koje želite. Zauzeti, pred vama je lep period uživanja. Pravićete, ali i ostvarićete mnoge planove koje imate sa partnerom. Savršen trenutak za renoviranje doma, selidbu ili kupovinu zajedničke nekretnine. Bićete strastvene više nego ikad, prepustite i uživajte!

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, više ćete biti fokusirane na posao, nego na ljubav. Ipak, to ne znači da vam ponude i prilike neće dolaziti sa svih strana, kažu zvezde. Prva u nizu, koja može da se javi već početkom meseca, jeste ona koja dolazi iz poslovnog okruženja. "Bezazleni" flert može da vas dovede u situaciju koja će biti mnogo ozbiljnija nego što možete da zamislite. Dobro razmislite šta želite. Zauzete Škorpije, imate punu podršku partnera, naročito razumevanje jer nećete biti toliko posvećene. Odužite se partneru.

STRELAC

Spustite loptu! To je najvažniji savet koji vam donose zvezde za ovaj mesec. Bićete "naelektrisani" i skloni raspravama, ali trebalo bi da razmislite da li ste previše surovi prema voljenoj osobi. Probajte da "spustite loptu", jer pozitivna energija privlači pozitivna dešavanja. Slobodne Strelčeve očekuje avantura za pamćenje! Sasvim slučajno upoznajete osobu koja će u potpunosti razumeti vaš stil života i koja će vaš predlog odmah sprovesti u delo. Imaćete šta da slavite!

JARAC

Period isceljenja. Čini se da ste do sada mogli da sakrivate šta vas remeti, ali septembar je mesec kada sve izlazi na videlo. Osećanja koja budu vladala, ne shvatajte dramatično, već kao period isceljenja koji je svima potreban. Budite iskreni prema sebi i zatvorite poglavlje života koje u vama budi negativne emocije. Već krajem meseca stiže neverovatan preokret! Nećete kriti sreću, prenosićete je na bliske ljude u svom okruženju. Kod zauzetih Jarčeva, ljubavna situacija teče bez velikih promena.

VODOLIJA

Početak septembra donosi misli o emotivnom statusu. Mnoge Vodolije želeće da se opredele za kraj, prekid ili period razmišljanja. Očekivanja mnogih Vodolija bila su velika, a odjednom će se činiti da je sve to bila jedna velika greška. Cenite iskustvo koje imate i donesite odluku bez uticaja okoline. Slobodne Vodolije sredinom septembra očekuje zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je iz inostranstva ili je poslovno vezana za inostranstvo. Prijaće vam komunikacija putem društvenih mreža.

RIBE

Ljubavni horoskop za septembar 2023. godine kaže da ovog meseca zračite samopouzdanjem! Ostavili ste prošlost iza sebe i spremni ste za nove šanse. Budite oprezni sa onima koje ne poznajete dovoljno, ne zalećite se. Zauzete Ribe mogu da naprave korake koji će im u potpunosti promeniti život. Ostvarićete sve što ste zamislili, a komunikacija će biti vaš glavni adut. Kraj meseca donosi nova poznanstva i zanimljivu komunikaciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

(MONDO)