Pročitajte mesečni horoskop za februar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za februar 2024. godine donosi promenu poslovnog okruženja. Trenutno razmatrate šanse koje vam se nude, ali zvezde kažu da ne propustite priliku koja je vezana za inostranstvo ili saradnju sa strancima. Ovo će biti dobar mesec kada je zarada u pitanju, što je ujedno i povoljan trenutak da dobro razradite planiranje budžeta.

Ljubav

Početak meseca prolazi bez većih promena, ali od 15. februara 2024. godine možete da očekujete iznenadna poznanstva. Privlačiće vas zauzeta osoba, vodite računa jer takav emotivni odnos može prilično da se zakomplikuje. Ako ste zauzeti, odličan je period za zajedničke aktivnosti. Ojačaćete odnos.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku, prevencija je uvek poželjna.

BIK

Posao

Vredni ste, ambiciozni i spremni da postanete lider. Iza sebe imate tim koji vam je vetar u leđa. Zahvaljujući veštini komunikacije lako možete da ostvarite cilj, zato ne odustajte čak i kada pomislite da nemate snage. Kraj meseca je rezervisan za veliki uspeh koji će vam promeniti život!

Ljubav

Ljubavno polje je i dalje fokusirano na prošlost. Imate osećaj da ne možete da ostvarite komunikaciju sa novim osobama koje upoznajete. Već početkom februara 2024. godine pravite prvi korak sa ciljem da razjasnite svoje emocije. Ne odbijajte pozive prijatelja na društvene događaje, bićete jako popularni.

Zdravlje

Jačajte imunitet, moguća je prehlada.

BLIZANCI

Posao

Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke, naročito jer se početkom ovog meseca javljaju poteškoće koje remete vaš napredak. Ovo će biti period kada ćete imati potrebu za izolacijom. Vreme je da preispitate svoje planove, napunite baterije i uhvatite zalet. Obratite pažnju na troškove, uzdržite se nepotrebnih kupovina.

Ljubav

Ako ste slobodni, mesečni horoskop za februar 2024. godine kaže da možete da zaboravite na solo status! Nova ljubav na pomolu, postoji mogućnost da ćete uploviti u vezu sa osobom koja je mlađa od vas. Ako ste zauzeti, čekaju vas promene. Spremni za sledeći nivo sa partnerom? Budite!

Zdravlje

Dobro se osećate.

RAK

Posao

Odličan mesec za privatni biznis, širenje posla i dodatnu zaradu. Ulaganje novčanih sredstava je poželjno na samom početku meseca, a na kraju ćete uživati u plodovima rada. Isplatiće vam se višestruko! Ako tražite posao, ovo je idealan period za pronalazak radnog mesta koje odgovara vašim kriterijumima.

Ljubav

Mesec konflikta. Odnos sa partnerom samo izgleda stabilno, a zapravo vas muči ono što se dešava u vaša četiri zida. Vreme je da budete iskreni i jasno kažete šta želite, velike su šanse za definitivan kraj. Ako ste slobodni, prijaće vam komunikacija sa nekim putem društvenih mreža, ali to je sve.

Zdravlje

Moguće su glavobolje zbog promene vremena.

LAV

Posao

Budite na oprezu kada je u pitanju saradnja sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Dobro proverite sve detalje pre nego što potpišete važne ugovore ili donesete velike odluke. Ženska osoba koja ima nepogrešivu intuiciju može da vam pomogne. Kraj meseca donosi iznenadni novčani priliv.

Ljubav

Mesečni horoskop za februar 2024. godine vam donosi lekciju. Uverićete se da inat ne donosi dobro, naprotiv. Možda ćete se suočiti sa posledicama koje su nastale jer niste bili spremni na kompromis. Slobodni mogu da uplove u vezu sa osobom koju će upoznati na iznenadnom putovanju.

Zdravlje

Mogući problemi sa crevima.

DEVICA

Posao

Stiže vas umor, naročito ako se bavite poslom koji je dalje od vašeg mesta stanovanja. Februar će biti period koji će u vama probuditi želju da se stacionirate na jednom mestu. Ako se bavite privatnim biznisom, veliki novčani prilivi slede već u prvoj nedelji ovog meseca! Odličan period za ličnu promociju.

Ljubav

Konačno ste sigurni da je nova osoba u vašem životu vredna vašeg vremena, truda i poštovanja. Ozvaničićete odnos sa njom, a zvezde kažu da je reč o dugotrajnoj vezi. Ako ste zauzeti, budite više posvećeni partneru. Ne samo da će vam se vratiti višestruko, već možete da se odlučite za zajednički život, brak ili proširenje porodice.

Zdravlje

Uvedite fizičku aktivnost.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta...