Mesečni horoskop

Mesečni horoskop: Kome februar donosi novu ljubav, a kome glavobolje

Autor Jovana Vilimonović

Evo šta vam zvezde predviđaju za februar...

Ovan

Ljubav

Preko posla možete da upoznate neku pozitivnu osobu. Zauzeti, potrudite se da se zabavite sa partnerom. Ako ste slobodni, ne vraćajte se na stare priče, sada je vreme za novu ljubav. Očekuje vas divan mesec u ljubavnim odnosima. Venera će ući u Vaš znak i probuditi želju za ljubavlju. Dobijaćete komplimente sa svih strana.

Posao

Svaka vrsta partnerstva je pozitivna za Vas, naročito ako se desi da možete da sarađujete sa nekim a da ste možda sarađivali pre. Novac možete zaraditi od zabave, od nekog posla koji vam je kreativan. Ako nije taj tip posla, onda nađite način da ulepšate svoje radno mesto. Pravite kompromise sa kolegama. Izbegavajte rasprave ovog meseca. Nekad je bolje da nešto prećutite.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem.

Bik

Ljubav

Partner Vam dosta pomaže, možete da se oslonite na njega. Strastveni ste ovog meseca. Komunikacija je odlična. Ako ste slobodni, ne nalazite manu svakom. Možete na nekom putovanju da upoznate neku zanimljivu osobu ako ste slobodni, a ako ste zauzeti idite na put sa partnerom.

Posao

Ako nemate posao, možete da ga nađete preko prijatelja. Privatni posao je odličan za Vas. Možete da radite nešto preko interneta, preko prijatelja. Sada nije dobro da započinjate ništa novo, naročito ne od polovine meseca. Posao koji ste odavno hteli može da postane ponovo zanimljiv i da dobijete neke vesti i vezi sa tim.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

Blizanci

Ljubav

Imaćete lošu komunikaciju sa partnerom. Možete da se se raspravljate oko nekih stvari iz prošlosti, ne opterećujte se detaljima koje ne možete da promenite, niti možete da vratite vreme. Ako imate neki problem, rešite ga odmah, ne odlažite ništa. Budite taktični. Nije dobar period za nove ljubavi, za nove veze, sem ako Vam se ne dopada neko koga ste upoznali preko prijatelja.

Posao

Odličan je mesec za posao. Možete sarađivati već sa ljudima sa kojima ste pre sarađivali i imaćete odličnu komunikaciju sa svima. Napredujete lako. Ne morate mnogo da se trudite, samo odrađujte sve na vreme. Proveravajte datume, rokove jer će to biti najvažnija stavka ovog meseca.

Zdravlje

Nervozni ste. Stres je prisutan zbog posla.

Rak

Ljubav

Uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da Vam nego govori da možda osoba do koje Vam je stalo nije za Vas. Drugi ljudi mogu da se mešaju. Moguće su rasprave sa partnerom od polovine meseca. Bićete preosetljivi. Slobodni, možete da očekujete pojavu neke zanimljive osobe u Vašem životu. Zauzeti, trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne uspete da izbalansirate.

Posao

Mogući su problemi sa muškom osobom na poslu. Ne zamerajte se kolegama. Ne morate svima da pričate šta radite. Zadržite sve što možete za sebe. Imajte u vidu da stres prestaje polovinom meseca i nećete imati probleme kao do tad. Lakše će Vam sve ići. Ne preterujte sa poslom.

Zdravlje

Više odmarajte.

Lav

Ljubav

Ukoliko komunicirate sa nekom osobom koju ste upoznali preko prijatelja, kao i sa nekim preko interneta, možete da očekujete početak neke veze. Zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom može da reši sve probleme, ali ćete biti i strastveniji ovog meseca. Ne zapostavljajte dragu osobu zbog obaveza. Idite negde na odmor, prijaće Vam promena.

Posao

Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, mada nećete biti prezadovoljni. Platite sve račune na vreme. Mogući su iznenadni troškovi. Neka osoba sa kojom radite nije iskrena prema Vama, pa bi bilo dobro da razmislite šta potpisujete i šta kome pričate. Od polovine meseca su mogući manji problemi sa kolegama i novcem, pa budite oprezniji što se tiče promena.

Zdravlje

Odmarajte se što više, jer je moguć problem sa premorom.

Devica

Ljubav

Ako ste u vezi uradite nešto lepo za partnera, kupite mu neki poklon ili idite na vaše omiljeno mesto. Slobodni, partnera možete da upoznate na radnom mestu. Možete da se pomirite sa osobom sa kojom ste već biti u vezi. Samo nemojte to da radite od polovine meseca, već ako možete u prve dve nedelje, da bi sada bila uspešna veza.

Posao

Možda će doći do manjih troškova. Pokušajte da štedite malo, iako niste skloni tome. Posao će da Vam donese dosta novca. Platite račune na vreme, budite odgovorni. Moguć je pad energije manjak volje za radom. Nećete biti prezadovoljni učinkom, ali ne zavisi sve od Vas ovog meseca.

Zdravlje

Moguće su alergije.

Vaga

Ljubav

Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vreme da rešite sve probleme. Ne idealizujte partnera. Budite realni i samo tako može doći do rešenja problema. Partner Vam može pomoći oko novca, velika je podrška na poslu. Bićete romantičniji od druge nedelje februara i neće biti nikakvih problema. Slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Skloni ste avanturama.

Posao

Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje. Ne raspravljajte se ukoliko dođe do problema, nego budite smireni. Možete da zaradite manje novca nego što ste očekivali, ali će od polovine meseca sve ići na bolje. Imajte strpljenja za druge ljude i saradnike. Ne mora sve brzo da se odradi, jer su tako greške moguće u drugoj polovini februara.

Zdravlje

Organizujte se da biste imali više vremena za odmor, tako ćete se sigurno osećati bolje.

Škorpija

Ljubav

Ovaj mesec je mesec ljubavi za Vas. Uživate. Možete sarađivati nekako sa partnerom u poslu ili da dobijete neke informacije koje će Vam pomoći. Slobodni, moćete uploviti u neku vezu, koja ima dobru bazu da postane nešto ozbiljnija. Preko posla je moguća nova ljubav.

Posao

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Ne pozajmljujte drugima novac. Ne uzimajte kredit. Bitno je da gledate samo svoje obaveze na poslu. Moguć rad sa prijateljem. Sledite svoje ideje i napredak je siguran do kraja meseca.

Zdravlje

Dobro.

Strelac

Ljubav

Moguće su svađe i rasprave sa partnerom u drugoj polovini meseca ali je to zato što imate višak energije i strastveni ste. Puno smeha i radosti će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite direktni, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Ako ste slobodni, bolje da imate avanturu, nego da se opterećujete previše ljubavnim životom.

Posao

Budite srećni jer ćete imati dosta posla ovog meseca. Dosta novca će doći u vaše ruke, nemojte preterivati u trošenju nego uložite u kuću, posao ili usavršavanje. Radite sve u skladu sa mogućnostima. Imajte strpljenja za rezultate, ako sve ne ide kako ste zamislili, isplatiće se poslednje nedelje februara.

Zdravlje

Odlično.

Jarac

Ljubav

Strasti su uzburkane, ali ste i romantičniji nego inače, Sve cveta kod Vas, u odnosu sa partnerom. Slobodni, možete da se zaljubite, upoznati neke nove osobe, ali nemojte ulaziti u avanturu, nego gledajte da odaberete nešto stabilno, da budete sa nekim na duže staze. To će više da Vam odgovara.

Posao

Ukoliko Vam je potrebna pozajmica ili kredit za posao, sada nije dobar period za to. Ako budete sve ispravno radili , brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se zbog toga što sve ne ide previše brzo. Moguć rad sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta, ali proverite sve, moguće su nejasnoće.

Zdravlje

Odlično.

Vodolija

Ljubav

Dosta ste nervozni. Unesite neke nove događaje u vašu vezu ili brak. Promene su uvek potrebne. Promenite pristup rešavanju problema, da ne biste upali u kolotečinu. Strastveniji ste ovog meseca. Preko porodičnih prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vam biti zanimljiva. Komunikacija je najvažnija.

Posao

Porodični posao je dobar za Vas ovog meseca, a svakako imate pomoć sa svih strana. Odličan mesec za napredak. Pomoć drugih osoba je zagarantovana, ali pazite šta potpisujete od polovine februara. Nije dobar period za saradnju sa osobama iz inostranstva.

Zdravlje

Moguć problem sa pritiskom.

Ribe

Ljubav

Odličan odnos imate sa partnerom. Komunikacija je divna. Sve je moguće rešiti. Samo nemojte da nervirate partnera. Zadržite dobre odnose i počnite da planirate neke događaje. Komunikacija je najbitnija, ali i vreme koje ćete posvetiti jedno drugom. Ako ste slobodni, neće biti promena.

Posao

Mogući su problemi na poslu. Svakako, imaćete dobar priliv novca. Morate mnogo više da se trudite, imajte u vidu da neće biti lako ovog meseca. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili prekovremeno. Ipak, imaćete višak novca na kraju meseca pa će se sav trud isplatiti.

Zdravlje

Moguća je glavobolja zbog premora u drugoj polovini meseca.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.