Novembar 2022.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Blizance očekuje sreća, Škorpija rešava važan problem, Bik u opasnosti, a vi?

Autor Maja Gašić

Pročitajte horoskop za novembar i saznajte šta vam zvezde spremaju!

Izvor: Shutterstock/agsandrew

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za novembar 2022. godine šalje upozorenje Ovnovima - pripremite se! Postoji mogućnost da promenite posao, poziciju na kojoj ste, pa čak možda i da izgubite neke papire od važnosti što će doprineti da se osećate nesigurno. Ali, kada Merkur 17. novembra uđe u Strelca, biće vam lakše. Zapamtite, sve promene su privremene.

Ljubav

Mogući su problemi ukoliko te u dužoj vezi. Nemojte da zazirete da tražite savet od porodice, ponudiće vam rešenje kojeg se sami ne biste setili. Slobodni Ovnovi nailaze na odbijanje. Ne brinite, razočarenje će vas kratko držati.

Zdravlje

Povedite malo više računa o zdravlju, posebno o psihi. Iscrpljenost uzima danak. Savet je da provodite što više vremena na otvorenom.

BIK

Posao

Kad je reč o poslu, nemojte da se prerano "isprsite" i svoje ideje podelite sa kolegama. Ne misle vam svi dobro, moglo bi da se desi da neko pruzme zasluge za vaš rad. Ako već dugo sanjate o promeni posla, sada je najbolje vreme.

Ljubav

U prvoj polovini meseca Bik bi trebalo da kontroliše svoje emocije. Ovo će biti najteži period tokom celog novembra. Mudro bi bilo da zastanete i napravite korak unazad kako biste bili  sigurni da vi i partner isto osećate. Tek posle vaša veze može da se podigne na viši nivo.

Zdravlje

Tokom perioda Mladog Meseca od 23. do 26. novembra najbolje bi bilo da odustanete od fizičke aktivnosti i pripazite na ishranu. Moguće su povrede.

BLIZANCI

Posao

Blizancima se savetuje da ovog meseca poslušaju mišljenje drugih, posebno kada treba da donesu važne odluke. Najnepovoljnije vreme za rešavanje problema i sklapanje poslova biće od 1. do 12. novembra. Ovo je odličan mesec da drastično povećate prihode, vaše ideje biće prihvaćene.

Ljubav

Na polju ljubavi Blizance očekuju rasprave i zahlađenje odnosa. Napravite pauzu, to će vam osvežiti vezu. Najbolji period za popravak odnosa i nove ljubavi biće 23. novembra, u periodu Mladog Meseca. Ne dozvolite drugima da se mešaju u vaš odnos.

Zdravlje

Pokušajte da povedete više računa o zdravlju, stres, svađe i nepotrebni sukobi sa ljudima u vašem okruženju mogu da vam ugroze zdravlje. 

RAK

Posao

Niste spremni za promene, teško ćete se adaptirati na novonastalu situaciju na poslu. Ako ste planirali putovanja, najbolje je da ih odložite za drugu polovinu meseca. Posle 12. novembra finansijska situacija se popravlja, stvari će krenuti uzlaznom putanjom.

Ljubav

Slobodnim Rakovima se savetuje da budu na oprezu, ne bi trebalo da veruju svima koje upoznaju. Savet zvezda je da pokušaju da kontrolišu emocije - impulsivnost može da uništi i najjaču vezu.

Zdravlje

Preporuka zvezda je da idete na kontrole. Nemar može skupo da vas košta, postoji rizik od pogoršanja hroničnih bolesti. 

LAV

Posao

Početkom novembra Lavovi će morati da budu strpljivi - problemi će se činiti "velikim kao kuća". Odnosi na poslu su napeti, ali sve se menja nakon 12. novembra. Tada ćete imati priliku da pokažete svoj potencijal i zablistate. Posle Mladog Meseca 23. novembra vas očekuju prijatne promene na polju finansija.

Ljubav

Pokušajte da izbegnete sukobe i pronađite kompromis sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi nailaze na osobu koja će ih oraspoložiti, ali ova veza je kratkog daha. Ženama u ovom znaku koje pokušavaju da zatrudne bi mogla da se ostvari želja.

Zdravlje

Previše vremena provodite kod kuće i to negativno utiče na vaše emocionalno stanje i zdravlje. Promenite okruženje što pre, napuniće vas energijom koja će vas držati celog meseca.

DEVICA

Posao

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine upozorava Device na težak početak meseca. Posebno se čuvajte kako raspoređujete novac, mogli biste da značajno osiromašite zbog pogrešnih odluka. Ali, već u drugoj polovini novembra vas očekuju dobre promene.

Ljubav

Ovog meseca je ljubomora naglašena. Preterana posesivnost može da naškodi vašoj vezi. Planirajte zajednički odmor ili putovanje, to će vam pomoći da rešite sve probleme i uspostavite harmoniju.

Zdravlje

Zdravlje vam je dobro i tako će biti celog meseca pod islovom da ne preterujete u lošim navikama.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za oktobar 2022. upozorava Vage na pomračenje Meseca 8. novembra koje će izazvati neke negativne situacije na poslu. Svi aspekti života na ovaj dan će biti ugroženi - ljubavni, poslovni i zdravstveni. Preporuka je da ne pozajmljujete novac drugima, niti vi sami od drugih da zajmite.

Ljubav

Zbog finansijskih problema manje ćete vremena provoditi sa svojom srodnom dušom, zbog čega je moguće da ćete se više svađati. Ni slobodne Vage neće naići na razumevanje suprotnog pola. 

Zdravlje

Pripazite na unos suplemenata. Moguće je da preterate u želji da se zaštitite od virusa.

ŠKORPIJA

Posao

Uprkos teškom početku novembra, novembar će biti produktivan za Škorpije. U drugoj polovini meseca pronalazite način da zablistate na poslu i istaknete se. Bićete samouvereni i preuzećete na sebe veoma odgovorne poslove i pregovore. Uspeh vam se smeši. Čuvajte se da ne trošite previše na domaćinstvo.

Ljubav

Ako ste u harmoničnom odnosu, očekujte da će se strasti razbuktati. Ali, imaćete poteškoća da izbegnete svađe, posebno ako ste u vezi koja je inače turbulentna. Slobodne Škorpije mogle bi da upoznaju srodnu dušu. 

Zdravlje

Nemojte da se bavite ekstremnim sportovima i intenzivnom fizičkom aktivnošću. Čuvajte zglobove, osetljivi su.

STRELAC

Posao

Početkom novembra, zvezde preporučuju Strelčevima da kontrolišu svoje emocije. Ne otvarajte se i nemojte da računate na podršku kolega, bolje je da sav posao obavite sami. Druga polovina meseca biće mnogo pozitivnija. Moguća je zarada na putu, sklapanje važnih ugovora i saradnja sa istaknutim ličnostima..

Ljubav

Moguće je pogoršanje ljubavnih odnosa, ovo posebno važi za parove koji su dugo u vezi ili braku. Otkriće se neprijatni detalji iz prošlosti. Nisu isključene svađe, pa čak i rastanci. Slobodni Strelčevi mesec provode u neprestanom provodu.

Zdravlje

Gledajte da ovog meseca uzmete mini odmor, mnogo će vam značiti za zdravlje. Izbegavajte vožnju na daljinu.

JARAC

Posao

Novembar će za Jarčeve biti vreme promena, što će posebno biti izraženo u drugoj polovini meseca. Odnos snaga na poslu se menja, uspevate da se izborite sa intrigama i iz problema isplivate kao pobednik. Stiže vam novac i to je najverovatnije reč o povećanju plate. 

Ljubav

Početkom meseca vaše emotivno stanje će biti poljuljano. Mučiće vas pitanje da li da uđete u vezu ili da odustanete i odvojite vreme za sebe. Zvezde savetuju da budete strpljivi.

Zdravlje

Ovaj mesec je najbolje da provedete mirno, učeći i baveći se sportom.

VODOLIJA

Posao

Prva polovina meseca za Vodolije neće biti baš najuspešnija. Nije najbolje vreme za komunikaciju i rešavanje važnih pitanja. U drugoj polovini meseca očekuje se poboljšanje u svim oblastima života. Biće potrebno više samopouzdanja da prevaziđete poteškoće. Potražite nove poslovne partnere i ponudite im svoje ideje.

Ljubav

Nikada nije dobro kada se porodica uplete u ljbavne odnose, a ovog meseca ćete to najbolje osetiti na svojoj koži. Moguće su svađe zbog mešanja rodbine u vezu. Uz kompromis ćete izgurati sve probleme, a onda vam sledi period sreće.

Zdravlje

Pokušajte da ne budete nervozni i da na probleme gledate sa optimizmom. Mnogo ćete se bolje osećati.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za oktobar 2022. kaže da će Ribama u prvoj polovini meseca biti otežana komunikacija na poslu, teško će rešavati čak i lake zadatke. Odložite sve i prenesite važne projekte u drugu polovinu meseca. U decembru možete da očekukujete naplatu vašeg rada i truda.

Ljubav

Posle 15. novembra možete da upoznate zanimljivu osobu koja će vam promeniti pogled na život. Ako ste u vezi, pokušajte da izbegnete svađe, već da odmah rešite sukobe.

Zdravlje

Odvojite vreme za fizičku aktivnost. Najbolje je da idete peške na posao ako je to moguće. Klonite se prevoza.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO