Decembar 2022.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Vaga dobija povišicu, Raka proganja prošlost, Škorpija preokreće život, a vi?

Autor Maja Gašić

Pročitajte horoskop za decembar i saznajte šta vam zvezde spremaju!

Izvor: Shutterstock/cigdem

Pročitajte mesečni horoskop za decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za decembar 2022. godine kaže da u prvoj polovini meseca Ovan rešava sve sukobe i neprijatne situacije. Pokušajte da izvršite planirane zadatke, postoji šansa da povećate prihode i popnete se na lestvici karijere. Zvezde, ipak, upozoravaju da povedete računa o važnim dokumentima, čuvajte se grešaka koje bi mogle da nanesu štetu firmi.

Ljubav

Ako se ovog meseca nadate novoj ljubavi, bićete razočarani. Pustite da se stvari odvijaju spontano i uživajte u neobaveznim odnosima. Mesec donosi zanimljive susrete i obilje zabave.

Zdravlje

Ne propustite priliku da provodite vreme s porodicom, potrebna vam je njihova psihička podrška. Pridržavajte se dijete, prejedanje može da dovede do problema sa jetrom.

BIK

Posao

Početak meseca neće biti najpovoljniji za Bikove. Od 5. do 11. decembra očekuju se manje poteškoće na polju finansija, kao i u komunikaciji sa ljudima. Pokušajte da ne preterujete isterujući pravdu, pokvarićete odnose sa kolegama i nadređenima. Kontrolišite poriv za trošenjem.

Ljubav

U drugoj polovini meseca možete da planirate putovanje sa voljenom osobom. Odnos sa partnerom je napet, zajednički odmor će pomoći da se situacija popravi. Naći ćete mir i dobiti snagu.

Zdravlje

Vodite više računa o svom zdravlju i ojačajte imuni sistem.

BLIZANCI

Posao

Početkom meseca uzdržite se od sukoba. Svađe sa kolegama mogu da dovedu do nepovratne štete. U drugoj polovini meseca očekuju se prijatne promene. Na polju finansija budite oprezni, ne bi trebalo da pozajmljujete drugima ili od drugih zajmite novac.   

Ljubav

Na polju ljubavi može doći do neslaganja sa voljenom osobom. Pokušajte da provodite više vremena zajedno. Nemojte da se plašite da napravite prvi korak, čak i ako niste krivi.

Zdravlje

Trebalo bi da pratite zdravstveno stanje, posebno ako ste podložni stresu i preteranoj emotivnosti. Čuvajte živce i pokušajte da ne primate sve k srcu.

RAK

Posao

Decembar neće biti najuspešniji mesec za Rakove. U prvoj polovini meseca moraćete da obavljate poslove za druge. Osećaćete se zarobljeno. U drugoj polovini decembra odnosi se poboljšavaju. Vreme je da pokažete svoje talente i radite ono što volite. Ako ste se nadali povišici - ništa od toga. 

Ljubav

Prva polovina decembra donosi probleme sa voljenom osobom. Moguće je da će neki neprijatni događaji iz proplosti isplivati na površinu. Nije najbolje vreme za nova poznanstva, fokusirajte se bolje na posao. 

Zdravlje

Zdravlje je dobro, jedino o čemu bi trebalo da povedete računa jeste stres. Ne dozvolite da vam oslabi imunitet. 

LAV

Posao

Decembar je najuspešniji mesec za Lavove! Lako se nosite sa poteškoćama,  samopouzdanje vam je jako. Poslovne sastanke gledajte da pomerite za drugu polovinu meseca. Čuvajte se kompulsivnog trošenja, upašćete u novčane probleme. U drugoj polovini meseca očekujte unosnu ponudu za saradnju.

Ljubav

U ljubavnoj sferi počinje težak period u vezi, rezultat će zavisiti od vaše želje da je održite. Pokušajte da trezveno procenite situaciju i nemojte da odstupite od svojih ciljeva.

Zdravlje

Decembar će biti užurban i psihički i fizički naporan. Gledajte da spavate dovoljno i kvalitetno se hranite. 

DEVICA

Posao

Mesečni horoskop za decembar 2022. godine kaže da će Device prvu polovinu meseca iskoristiti da prave planove za budućnost. Očekuje ih preseljenje ili renoviranje doma, mogući su veliki troškovi. U drugoj polovini meseca rešavaju poslovne probleme i to uspešno. 

Ljubav

Na polju ljubavi, decembar će biti savršen mesec za jačanje odnosa sa partnerom i generalno za poboljšanje porodičnih odnosa. Predstojeći praznici će vas zbližiti..

Zdravlje

Zdravlje je dobro, fokusirajte se na redovne treninge i pravilnu ishranu. 

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za decembar 2022. kaže da će Vage biti neverovatno produktivne, ovo je odličan mesec za ovaj znak Zodijaka. Imate podršku kolega i nezaustavljivi ste. Prvu polovinu decembra će obeležiti finansijski problemi, ali u drugoj će se situacija popraviti, moguće je i povećanje plate. 

Ljubav

Velika je verovatnoća da ćete imati problema u vezi ili braku. Fokus će biti na nekim neprijatnim događajima iz prošlosti i biće potrebno dosta obostranog strpljenja i razumevanja da prebrodite krizu. 

Zdravlje

Budite izuzetno oprezni tokom vožnje i ne planirajte duga putovanja. Vodite računa da spavate dovoljno.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije će biti iscrpljene, posao koji im je pričinjavao zadovoljstvo im predstavlja teret. Mogući su i finansijski problemi, pokušajte da ne trošite novac na nepotrebne stvari. Odnosi sa kolegama su zategnuti, gledajte da ne raspirujete vatru. U drugoj polovini meseca situacija se okreće za 180 stepeni. Dobićete odličnu ponudu za posao koju ne bi trebalo da odbijete.

Ljubav

Porodici je potrebna vaša podrška, ovaj mesec će vam u emotivnom smislu biti naporan. Strasti i romansa su u drugom planu. Slobodne Škorpije uživaće u platonskim odnosima, ne postoji interesovanje za dublje i smislenije veze. 

Zdravlje

Prijaće vam putovanja, makar i na dan, dva. Hronični bolesnici da povedu računa da uzimaju redovno terapiju. 

STRELAC

Posao

Decembar će doneti neke poteškoće za Strelčeve, ali ne brinite - sve ćete moći da rešite. U prvoj polovini meseca ne bi trebalo da planirate poslovne sastanke i duga putovanja, kao ni da sklapate poslove i potpisujete ugovore. Zvezde podržavaju nove projekte i poslove. U drugoj polovini decembra se oslanjate na bliske osobe i njihove savete. 

Ljubav

Ako ste u dugoj vezi ili braku, moguće su razmirice zbog svakodnevnih, kućnih problema. Gledajte širu sliku i nemojte da zvocate. Slobodni Strelčevi imaju šansu za romansu koja će obeležiti 2023. 

Zdravlje

Mogući su problemi sa digestivnim traktom. Povedite računa o ishrani, smanjite unos masne i kalorične hrane.

JARAC

Posao

U prvoj polovini decembra ćete imati poteškoća da realizujete svoje planove. Takođe ćete morati da se nosite sa problemima zbog pogrešnih odluka. U drugoj polovini meseca treba da se pokažete, postoji šansa da budete primećeni i dobijete unosnu ponudu za posao. Stegnite kaiš i vodite računa o potrošnji. 

Ljubav

Do 15. decembra će odnos sa partnerom biti napet, postoji nerazumevanje među vama. Uzdržite se od intriga, mogu da iskrsnu neke neprijatnosti iz prošlosti koje će vam zagorčati život. Druga polovina decembra prolazi mirno. 

Zdravlje

Važno je da spavate dovoljno inače ćete biti iscrpljeniji nego inače. Savet zvezda je i da budete oprezni tokom vožnje.

VODOLIJA

Posao

Decembar donosi brojne prilike Vodolijama, iskoristite sve mogućnosti koje vam se nude. Pozitivan stav i vredna priroda pomoći će vam da se nosite sa svim poteškoćama. U drugoj polovini meseca bacite se na realizaciju ideja i planova. Imaćete svesrdnu pomoć kolega i ljudi od uticaja. 

Ljubav

U prvoj polovini meseca može doći do nesuglasica u odnosima sa prijateljima i rođacima. Ako ste u "novoj" vezi, sve se odvija savršeno, podižete odnos na viši nivo. Oni u braku i dugim vezama da ibegavaju svađe, inače sukob može da potraje. 

Zdravlje

Neophodno vam je da se opustite i odvojite vreme za sebe. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za decembar 2022. kaže da će u prve dve nedelje Ribe predano raditi na rešavanju nagomilanih problema. Bidite izuzetno pažljivi prema novcu, ne troškarite pare na nepotrebne stvari. U drugoj polovini meseca očekujte poslovne sastanke i povoljne ponude. Verovatno je i poznanstvo koje će vam promeniti život.

Ljubav

U ljubavi ste željni ste promena, ali će one zavisiti samo od vas. Ovo nije mesec za planiranja odnosa, budite spontani i prepustite se novim događajima, situacijama i poznanstvima. Zvezde će vam pomoći da donesete pravu odluku.

Zdravlje

Provodite manje vremena na hladnoći i nemojte da se nervirate zbog sitnica.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO