Jul 2023.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Devica da beži od usputnih veza, Ovan da zapamti 12. jul, a Biku sve od jednog zavisi!

Autor Maja Gašić

Pročitajte ljubavni horoskop za jul 2023. i saznajte šta vam zvezde spremaju!

Izvor: Shutterstock/New Africa

Pročitajte ljubavni  mesečni horoskop za jul 2023. godine i saznajte šta vam zvezde predviđaju!

OVAN

Kad je reč o ljubavi, mesečni horoskop za jul, kaže da će Ovnovi biti posebno tvrdoglavi. Sukob Sunca i Urana, koji se očekuje 7. jula, ojačaće ovu osobinu i učiniti ih bukvalno nepodnošljivim. Pokušajte da budete popustljivi prema partneru, inače vam se ne piše dobro. Veze koje su na ivici raskida najbolje je stavite "na pauzu" na dve ili tri nedelje. U slučaju da ste čvrsto rešeni da želite slobodu, 12. jul je najbolji dan za raskid. Položaj planeta na kraju prve i druge dekade meseca ne ide u prilog usamljenom Ovnu. Bićete toliko zauzeti poslom i porodicom da nećete imati vremena za susrete i upoznavanje sa suprotnim polom.

BIK

Partner će se, najverovatnije, ponašati potpuno drugačije nego što to želite. Ipak, nemojte da mu postavljate ultimatume, niti da ga "suptilno" usmeravate na pravi put. Takve metode neće dovesti ni do čega dobrog. Budite otvoreni, transparentni, ali nemojte da zahteate, već predlažite, pregovarajte. Ovo je posebno važno 9. jula. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, imajte na umu da će vaš izgled igrati važnu ulogu. Zato pokušajte da uvek i svuda izgledate najbolje što možete, u suprotnom, moguće je da vas potencijalni partner neće ni primetiti. Ovaj savet će posebno biti koristan 4. ili 5. jula kada ćete imati priliku da upoznate fantastičnu osobu.

BLIZANCI

Ako osećate da ste spremni za novu vezu, onda bi trebalo više da se krećete, izlazite, posebno na ona mesta gde izlaze osobe koje ispunjavaju vaše kriterijume. Moguće je da će do poznanstva doći preko treće osobe - rođaka, prijatelja, kolege. Nije isključeno ni da se romansa izrodi preko neke od aplikacija ili sajtova za upoznavanje. 7. i 8. jula imaćete priliku da rešite i probleme u intimnim odnosma, o svemu porazgovarajte sa partneom, iskrenost je ovde jedini način da oporavite vezu. Sigurno ćete se razumeti, izvući prave zaključke i značajno poboljšati kvalitet intimnih odnosa.

RAK

Na samom početku jula, Mesec će vas učiniti sumnjičavim. Vrlo verovatno ćete bez razloga mučiti partnera jer vas izjeda ljubomora, ali ako ne želite da okončate vezu ili uđete u ozbiljan sukob, mudro bi bilo da prekinete s uvredama. Sunce i Mars će vas 17. jula dovesti u tešku poziciju. Partner će vam pružiti pomoć oko problema koji nećete moći sami da rešite, i to će drastično promeniti vaš negativan stav prema njemu. Poznanstvo, koje bi moglo da se desi krajem druge dekade meseca, obećava buru emocija i strasti. Budite svoji, ne plašite se da otvorite dušu ovoj osobi.

LAV

Do 12. jula bi bilo dobro da poradite na zbližavanju sa partnerom. Slobodno budite pomačo i nametljivi, partner će obetručke porihvatuiti ovakvo ponašanje. Oženjeni Lavovi bi trebalo da razmišljaju od osnivanju porodice. Oni koji još traže srodnu dušu trebalo bi da se još više potrude, da ne odbijaju pozive za izlazak. Ako ste u svađi sa partnerom, pokušajte da se pomirite u prvoj polovini meseca. 18. jula Mesec i Mars će ući u opoziciju i značajno proširiti jaz koji je među vama  Nije važno ko će od vas napraviti prvi korak. Glavna stvar je da oprostite jedno drugom i oslobodite se negativnosti. Najlakše ćete naći zajednički jezik 8. i 9. jula.

DEVICA

Obično uzdržana Devica će početi da gubi kontrolu. Tokom ovog perioda, partner će neko vreme trpeti vaše hirove, a onda će eksplodirati. Neće vam biti dobro, kritika je blaga reč za ono što vas očekuje. Veoma je važno da se saberete i ne dozvolite da se svađa razbukta. Shvatite svoje greške, zamolite za oproštaj i nastavite život u miru i harmoniji. Ako ste od skoro u vezi, potrudite se da se ne oslanjate previše na partnera. Umesto da sedite ceo dan i čekate telefonski poziv, radite na sebi i svom samopouzdanju. Ovog meseca svaka ljubavna avantura će se završiti katastrofalno. Ne žurite u vezu sa osobom o kojoj premalo znate.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

VAGA

Nepovoljan aspekt planeta koji se formira 2. jula, učiniće vašeg partnera sumnjičavim i osetljivim. On će na svoj način tumačiti reči drugih i iz njih izvlačiti neke neprirodne zaključke. Ne kritikujte rođake i prijatelje, ne govorite ništa što može da uvredi voljenu osobu, inače definitivno nećete moći da izbegnete ozbiljne svađe. Budite oprezni u novim romantičnim poznanstvima. Verovatno će neko hteti da se poigra sa vama, a da nema ozbiljne namere. Lako možete upasti u ovu zamku i da ostanete "kratkih rukava". Nemojte da žurite, analizirajte događaje i razmislite do čega mogu da dovedu.

ŠKORPIJA

Vreme je da unesete promene u intimu sa redovnim partnerom. Recite jedno drugom o čemu maštate, otkrijte tajne želje. Za eksperimente u spavaćoj sobi, 10. jul je najbolji dan. Na kraju druge dekade jula, partner će se možda osećati neraspoloženo, a vama neće biti jasno o čemu je reč. Šta ga tačno brine saznaćete zahvaljujći pozitivnom aspektu planeta koji se očekuje 18. jula. Čak i ako vam njegovi problemi izgledaju beznačajno, nemojte to da pokažete, uvrediće se. Slobodne Škorpije ne bi trebalo da srljaju. Opuštena veza će, naravno, doneti neko zadovoljstvo, ali na kraju ćete se na kraju osećati loše.

STRELAC

Pozitivan aspekt planeta, koji se formira 10. jula, učiniće vas se*sepilnijim, opuštenijim, smelijim. ećete moći da seodbranite od udvarača, komplimenti će samo pljuštati. Ako već duže vreme pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali vam to ne polazi za rukom, pokušajte ponovo. Moguće je da će se upravo sada vaši snovi ostvariti.Ako želite da vas partner nešto posluša, sačekajte 14. jul da mu predstvite svoju ideju. Tog dana ćete biti posebno ubedljivi, jednostavno neće moći da vas odbije. Ne uplićite druge osobe u svoje probleme, samo će doprineti  konfuziji i sprečiti vas da dođete do razumnog rešenja.

JARAC

Energija Meseca 12. jula poboljšaće vašu sposobnost ubeđivanja. Ako želite da nekako utičete na partnera, možda ga čak i "prevaspitate", bacite se na posao ovih dana. Budite nežni, ali veoma samouvereni. Smeškajte se i šalite, ali se držite svog stava. Najverovatnije nećete naići na veliki otpor. Jarčevima, koji su u potrazi za romantičnim partnerom, zvezde savetuju da malo uspore. Sada je malo verovatno da ćete sresti onoga koga vam je sudbina namenila. Izbegavajte usputne veze od 6. do 8. jula. Možda ćete se zaljubiti u osobu koja ne oseća ništa ozbiljno prema vama, postoji rizik da se vežete.

VODOLIJA

Vodolije koje žive sa partnerom očekuju svađe. Kućni poslovi će vam odjednom dosaditi, pa ćete početi da ih zapuštat i prebacujete veći deo svojih obaveza na partnera. Sukob povodom ovog pitanja bi mogao da izbije 11. jula. Veze koje su nedavno počele mogle bi da naiđu na prepreke, vi ćete početi dase ponašate hladno i partner neče znati na čemu je. Ako ne želite da ga izgubite, budite malo popustljiviji. Velika je verovatnoća da će Vodolije koja sanjaju o novoj ljubavi konačno imati sreće. Potencijalnog romantičnog partnera ćete najverovatnije upoznati sredinom druge dekade meseca. Pokušajte da odmah ostavite dobar utisak na ovu osobu.

RIBE

Održavanje dobrih odnosa sa voljenom osobom biće vam  glavni zadatak ovog meseca. Moraćete da smanjite ambicije i uložite sve napore da se partner oseća prijatno. Veoma je važno da izbegavate svađe 12. jula. Budite pažljivi, nežni, popustljivi i, što je najvažnije, smireni. U suprotnom mogli biste da pokvarite odnose na duži period i teško da povratite bliskost. Slobodni bi 16. jula mogli da upoznaju zanimljivu osobu, ali  Mesec i Saturn neće dozvoliti da vaša osećanja se razviju i postanu duboka. U principu, možete da započnete neobaveznu vezu koja će vam prijati, što da ne?

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

MONDO