Mesečni horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2024! Ko će reći "kraj" vezi ili braku, a koga čeka najbolje leto ikada

Autor Tamara Veličković

Pročitajte mesečni horoskop za jul 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju!

Izvor: Shutterstock/New Africa

Pročitajte mesečni horoskop za jul 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za jul 2024. godine kaže da će vaš osećaj finansijske sigurnosti biti poljuljan. Ovo je vredna lekcija koja će promeniti način na koji upravljate budžetom. Horoskop vas savetuje da u ovom mesecu izbegavate velike kupovine, napravite dobar plan i tek onda rasporedite novac. Strpite se do narednog meseca kada će situacija biti bolja.

Ljubav

Dobićete vetar u leđa! Flert može da se pretvori u obećavajući emotivni odnos! U stabilnim vezama postoji velika šansa da nastanu problemi, ali na sreću, to će biti samo privremeno. Ipak, izvucite zaključke iz njih. Shvatićete da veza ne treba da se odvija samo po vašim pravilima.

Zdravlje

Unosite tečnost i ne izlažite se previše suncu.

BIK

Posao

Teška atmosfera na poslu je rezultat nedostatka komunikacije i nerealnih očekivanja od poslodavca. Počnite da postavljate granice i govorite o njima naglas. Hrabrost može da vam donese sjajne rezultate koji će se odraziti i na vašu finansijsku situaciju. Povoljan mesec za sve koji se bave privatnim biznisom, očekujte novac!

Ljubav

Stiže prilika za ljubav! Zvezde preporučuju oprez, posebno u ophođenju prema osobi koja je rođena u znaku Vage. Postoji mogućnost da ovu vezu neće shvatati ozbiljno. Stavite sve karte na sto i strpljivo sačekajte da se situacija razvije. Zapamtite da je iskrenost vaše najveće oružje. Ponekad vredi sačekati malo duže za nešto što ima šanse da se pretvori u nešto više od flerta.

Zdravlje

Obezbedite sebi odmor koji će vas osloboditi stresa.

BLIZANCI

Posao

Mesečni horoskop za jul 2024. godine vam govori da za sada zaboravite na slobodne vikende. Ne dozvolite da vas to zabrine jer će sve doći u ravnotežu krajem meseca. Ako sada izdržite sve testove, dobićete nagradu koja će vam dati dodatnu motivaciju. Ukoliko ste planirali da promenite posao, radije sačekajte naredni mesec kada će zvezde biti na vašoj strani.

Ljubav

Imaćete utisak da ste na snimanju romantične komedije! Veza sa osobom rođenom u znaku Riba može da vam vrati veru u ljubav. Uživajte u trenutku i nemojte zamišljati budućnost. Zvezde će nežno brinuti o Blizancima koji su u dugogodišnjim vezama. Mir, sloga i radost pratiće vas tokom celog meseca. Uživajte!

Zdravlje

Potrudite se da promenite navike poput nedostatka fizičke aktivnosti, ishrane i manjka sna.

RAK

Posao

Jul 2024. je mesec kada će zvezde favorizati hrabre Rakove. Verujte svojoj intuiciji i radite kako smatrate da je najbolje. Ovo je odličan trenutak da uočite prethodne greške i prave poteze. Horoskop vas savetuje da ne padate pod uticaj okoline, a oko 15. jula možete da očekujete priliku za dodatnu zaradu. Isplatiće vam se!

Ljubav

Mnogi će naučiti bolnu lekciju. Pre nego što uđete u novu vezu, obavezno razgovarajte o međusobnim očekivanjima. Ako želite da se zabavite, a druga strana razmišlja o ozbiljnoj vezi, nikako nećete naći dogovor, već ćete dobiti neprijatno razočaranje. Ako ste u dugogodišnjem odnosu, vreme je da pređete na viši korak.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali provera krvne slike nikada nije na odmet.

LAV

Posao

Mesečni horoskop za jul 2024. godine vam garantuje uspešan period! Ovo je savršeno vreme za razvoj privatnog biznisa. Ukoliko ste razmišljali da uvedete novitete ili određene ideje sprovedete u delo, sada je trenutak da rizikujete. Isplatiće vam se višestruko, naročito ako ste poslušali savete starijeg člana porodice. Uspećete da ostvarite važan cilj!

Ljubav

Lavovi u stalnim vezama treba da siđu sa trona i da svom partneru pruže više. Takav korak, iako nije lak za vas, pokazaće se korisnim za napet emotivni odnos. Mnogo toga će se promeniti u životima samaca. Letnja romansa će izlečiti tužnu, ranije nesvesnu usamljenost. Imaćete nalet sreće, naročito krajem meseca!

Zdravlje

Više spavajte.

DEVICA

Posao

Jul 2024. godine najavljuje haotičan period na poslu. Radićete pod pritiskom, a to može negativno da utiče na vaše blagostanje. Prihvatite tuđu pomoć jer ćete zajedničkim snagama moći lakše da obavite sve obaveze. Ako potpisujete važne ugovore, dobro proverite sve detalje, posebnom sredinom meseca.

Ljubav

Ovo je mesec kada ćete u novoj vezi naučiti da nema mesta za kontrolu. Perfekcionizam je dobar sve dok ne narušava granice drugih ljudi. Na sreću, postoji velika šansa da ćete, zahvaljujući podršci zvezda, uspešno proći ovaj test i otkriti ranije neistražene oblasti sopstvene spontanosti. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, imaćete prijatno leto ispunjeno ljubavlju!

Zdravlje

Odmarajte što više možete.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta...

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za jul 2024. godine vas savetuje da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom. Ne donosite odluke impulsivno, ali razmislite šta možete da promenite da biste bili zadovoljni svakodnevicom. Imaćete utisak da se mnogo promena dešava odjednom, ali dajte sebi vremena da se prilagodite. Krajem meseca možete da dobijte primamljivu ponudu.

Ljubav

Mnogo toga će se promeniti u vašem životu. Pripremite se jer će jul 2024. biti pun društvenih okupljanja! Takođe je dobro vreme da pronađete svoju srodnu dušu. Među vašim udaljenim prijateljima postoji neko ko je veoma zainteresovan za vas. Vaga u stabilnoj vezi može da računa i na prilično emotivan mesec. Čekaju vas brojna iznenađenja!

Zdravlje

Mogući su problemi sa crevima, povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Posao

Fokusirajte se na posao i ne gubite vreme na igrice i manipulacije koje slabe vašu koncentraciju. Iza vas je prilično naporan period i sada je vreme da dovršite započeto i ostvarite cilje. Ne libite se da jasno pokažete svoj stav i iznesete ideje. One mogu da vam donesu veliki napredak, a vaš uspeh će se daleko čuti.

Ljubav

Umesto da pasivno čekate šta će se desiti, uzećete stvari u svoje ruke! Početak vaše veze može da se ispostavi kao neuspešan, ali ćete na kraju meseca osetiti da ste pronašli srodnu dušu sa kojom možete sve. Očekuje vas lep letnji period, savet je da ne ostajete kod kuće i da prihvatite sve pozive za druženje i zabavu!

Zdravlje

Dobro se osećate.

STRELAC

Posao

Nagli obrti u finansijama! Ovo je mesec kada će vaša zarada varirati. Idealno je vreme da postigne kontrolu kada su rashodi u pitanju. Horoskop vas savetuje da povedete računa jer su sredinom meseca mogući iznenadni troškovi. Ukoliko vam neko traži pozajmicu, izađite u susret ako možete. Vratiće vam se višestruko!

Ljubav

Pažljivo čitajte znakove i verujte svojoj intuiciji. U prvoj polovini jula očekujte neočekivano! Neko ko je rođen u znaku Vodolije bi želeo da ide sa vama na sastanak. Zvezde kažu da bi trebalo da prihvatite poziv. Ukoliko ste zauzeti, obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali. Može da se umeša u vaš odnos sa partnerom.

Zdravlje

Mogući problemi sa crevima.

JARAC

Posao

Jul 2024. godine predviđa greške koje mogu da vas koštaju na karijernom polju. Ipak, zapamtite da ne greše samo oni koji ništa ne rade. Kritike će vam pomoći da poboljšate svoje veštine, a ovaj mesec je idealan za usavršavanje ili upis na dodatni kurs. Kraj meseca donosi veliki preokret, važno je da se strpite kada su velike kupovine u pitanju.

Ljubav

Cenićete mir i stabilnost, ali s vremena na vreme biće vam potrebno da osetite adrenalin. Srešćete nekoga posebnog, a ta osoba je najverovatnije rođena u znaku Bika. Uzbudljivo upoznavanje može da bude pretnja vašoj vezi. Ovo će biti vreme za donošenje važnih odluka. Razmislite o sebi, ali se setite i svojih životnih prioriteta.

Zdravlje

Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Posao

Odličan mesec za finansije! Jul 2024. godine je period kada ćete imati najviše novca, čak i pored velikih troškova. Uverićete se da se prethodni trud isplatio i koliko je važno da slušate svoju intuiciju. Povoljan period za renoviranje doma ili uređenje enterijera. Pozitivnu energiju prenećete i na poslovne saradnike, a samim tim napravićete najbolje rezultate ikada.

Ljubav

Sada ćete želeti da svoje vreme podelite sa nekim bliskim ljudima. Veza sa osobom u znaku Strelca ima dobre šanse za uspeh, pogotovo zato što oboje cenite slobodu. U stabilnim vezama doživećete miran, ali divan svakodnevni život. Ne zaboravite da ga s vremena na vreme začinite strašću.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za jul 2024. godine kaže da će vas ovaj mesec podstaći da potražite dodatne izvore prihoda. Iskoristite svoje prednosti i poboljšajte svoj kućni budžet. Ovo je odlična prilika da zarađujete od hobija, samo verujte svojim idejama. Već krajem meseca osetićete koliko ste unapredili zaradu.

Ljubav

Odlučićete se za pravu revoluciju u ličnom život! Sredinom jula 2024. čeka vas težak razgovor sa partnerom koji će mnogo toga promeniti. Razgovarajte o svojim strahovima, potrebama i očekivanjima. Mnogo toga dobrog može da proizađe iz ovog razgovora. Ako ste slobodni, početkom meseca vas čeka zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)