Ovan

Ove nedelje možete da očekujete veći priliv novca. Obim posla će da bude povećan, ali vam to neće teško pasti. Sunce u polju karijere vam daje vetar u leđa i lako možete da napredujete. Posvetite voljenoj osobi više vremena. Moguće je neko novo poznanstvo na poslu.

Bik

Neophodno je da se snađete sa zadacima koje imate u toku naredne nedelje. Budite posvećeni i vredni. Ne zaboravite da treba da odradite i neke kućne poslove, ne samo obaveze na radnom mestu. Veoma ste relaksirani i ništa ne može da vas izbaci iz takta. Voljena osoba može da uđe u neke manje rasprave sa vama. Budite spremni za kompromis.

Blizanci

Vrlo brzo donosite odluke u vezi sa poslom. Nije vam lako da se fokusirate na rad. Budite prijatni prema kolegama iako nemate motivaciju. Odlično se osećate u ljubavi. Lako vam ide sve, potrudite se da se posvetite partneru malo više. Moguće je neko romantično putovanje.

Rak

Ne postižete da uradite sve što je planirano. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata na poslu. Vema ste nervozni i svi vas pritiskaju da radite više. Tokom ove nedelje ćete zavisiti od drugih ljudi. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku. Što se ljubavi tiče, romantični ste i veoma posvećeni partneru. Ako ste slobodni, neka zanimljiva osoba može da se vrati u vaš život posle dužeg vremena.

Lav

Motivisani ste i lako dolazite do dobrih rezultata. Brzo se povezujete sa drugim ljudima, naročito sa saradnicima sa kojima ste radili i ranije. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Budite spremni na novu ljubav, sa osobom koja možda nije iz vašeg mesta ili zemlje. Ne nervirajte se zbog nesuglasica sa partnerom. Najbolje je da hladne glave donesete zaključak o vašem odnosu.

Devica

Počinje odlična nedelja za vas, i za saradnju sa drugima i za ljubavni život. Konačno nećete morati previše da mislite o svemu što vas opterećuje, a s druge strane, ne nervirajte se previše zbog stvari koje ne možete da promenite na poslu i u privatnom životu. Ako ste slobodni, moguća je neka nova zanimljiva veza koja može da bude veoma uspešna. Zauzeti, posvetite se partneru.

U foto galeriji pogledajte koje poznate ličnosti su rođene između 27. decembra i 2. januara:

MN Press, ATA Images/Antonio Ahel NEDELJNI HOROSKOP 27.12 - 2.1

Vaga

Imate dobru motivaciju za rad i za obavljanje poslova. Ništa vam ne pada teško, čak završavate i stvari koje niste do sada završili na vreme. Budite prijatni prema drugima i pokušajte da se ne nervirate previše zbog obaveza koje imate. Nesporazumi sa voljenom osobom su mogući, ali se i brzo rešavaju. Ako ste slobodni, preko bliske osobe je moguće novo poznanstvo.

Škorpija

Završite sve što ste započeli na poslu. Nije vam lako da se usredsredite na rad i na više oblasti istovremeno. Nađite motivaciju da biste bolje radili. Što se tiče ljubavi, bilo da ste zauzeti ili slobodni, ove nedelje ćete baš da budete zadovoljni. Odlični su aspekti za odnos sa partnerom. Za neka nova poznanstva treba samo malo da se potrudite, a na kraćem putu možete da upoznate osobu sličnu sebi.

Strelac

Jako lako se dogovarate sa svima iz porodice, to vam je sada na prvom mestu. Imate podršku od njih u svemu što radite. Nije vam lako da se dogovorite sa sa kolegama, ali bi zato bilo dobro da pravite kompromis. Imate velika očekivanja od sebe i od drugih. Priliv novca je povećan. Imate odličan odnos sa partnerom. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, neka komunikativna osoba se oseća odlično pored vas i tu biste mogli da razmislite o nekoj budućnosti.

Jarac

Moguće su manje nedoumice na poslu, pa ako ih ne razjasnite može da dođe do greške. Nije vam lako da se fokusirate danas i niste motivisani. Neka pozitivna osoba može da vam zapadne za oko i da poželite da tu bude nešto više od poznanstva. Ako se ne osećate baš najbolje u vezi, bilo bi dobro da razmislite šta možete da promenite.

Vodolija

Ne brzajte sa dogovorima na poslu. Ništa vam ne ide teško, ali je važno da sada sve privedete kraju. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku koja može da iskrsne. Imate potrebu za poboljšanjem odnosa sa voljenom osobom. Nije vam lako da se fokusirate na ljubavni život zbog posla, pa bi zato bilo dobro da se dopisujete sa nekim ili da razmislite samo o druženju ove nedelje.

Ribe

Osećate se jako zapostavljeno od strane kolega i partnera. Bilo bi dobro da kažete otvoreno šta vam smeta i šta vam ne odgovara. Budite otvoreni za saradnju sa novim osobama. Nađite način da napravite rutinu u poslu, ali je izbegavajte u ljubavnom životu. Neka osoba koja je smirena i prijatna može da vam se dopadne, pa tu može da bude nešto više od prijateljstva.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.