Ovan

Na poslu bi trebalo da se opustite i dozvolite drugim ljudima da zablistaju. Ne morate uvek sve sami, ali budite na raspolaganju ako je kolegama potreban savet ili pomoć. U ljubavi, nedeljni horoskop vam predviđa neobičnu dilemu, koju će izazvati jedna usputna opaska neke osobe iz vaše okoline. Pazite da se ne premorite. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Bik

Sredinom nedelje vas čeka jedan konflikt, budite spremni na to! Verovatno će se desiti u poslovnom okruženju, oko nekog važnog pitanja, ali ćete biti suočeni sa osobom koja je jednako tvrdoglava kao vi. Veliko je pitanje ko će popustiti i kakve će to posledice imati! "Singl" Bikovi krajem nedelje imaju mogućnost za interesantno novo poznanstvo. Najsrećniji dani biće vam četvrtak i subota.

Blizanci

Poslednja nedelja maja testiraće vaše strpljenje, i u ljubavi, i u poslu! Partner iz nekog razloga nema razumevanja za vaše potrebe, a ovo nije nedelja kada ste vi spremni na kompromise. Nemojte da planete, već pokušajte da racionalno razgovarate o svom odnosu. U poslu je moguć napredak, ali morate da zapnete više nego ikada. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Rak

Nedeljni horoskop vam predviđa povoljnu situaciju na poslu, ako neko odlazi iz kompanije u kojoj radite, vreme je da proverite kako možete da zauzmete bolje mesto. Popričajte sa osobom kojoj verujete i saznajte šta treba da uradite da biste se dokazali, pred vama je veliki test! U ljubavi, malo ste zapostavili partnera i grize vas savest, odužite se romantičnim vikendom. Najsrećniji dani biće vam utorak i sreda.

Lav

Zvezde vam predviđaju nesuglasice sa osobom s kojom ste vrlo bliski, iz porodice ili vašeg kruga prijatelja koji se poznaju "sto godina". Izbiće oko sukoba stavova i vrednosti, i biće na vama da popustite kako biste očuvali odnos. Partner ne zna gde će pre zbog posla pa je važno da ove nedelje vi budete najbolja podrška. Zdravlje vam je dobro tokom čitave nedelje. Najsrećniji dani biće vam utorak i petak.

Devica

Nedeljni horoskop vam je fokusiran na polje ljubavi, dogodilo se nešto što vas je izbacilo iz ravnoteže i morate da je povratite. Bićete emotivniji nego inače, ali ne treba da "ugušite" partnera, već da pokažete snagu i razumevanje kako bi odnos nastavio da bude stabilan. Na poslu ste malodušni, osećate nezadovoljstvo, ali je moguće da ste pogrešno protumačili nečiji komentar o vama. Pazite se problema s varenjem. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Vaga

U ljubavi vam je sve odlično ove nedelje, osećate se vrlo romantično i to partneru prija. Vaša veza je spremna za sledeći korak, nemate šta da čekate! Na poslu ćete biti zaduženi da održavate mir između dvoje ljudi koji nikako da nađu zajednički jezik. Pokažite da ste iznad situacije i pomozite im, ali ne puštajte da vas uvuku u svoje probleme. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak. 

Škorpija

Uzbudljiv je period za vas, nedeljni horoskop vam predviđa učenje neke zanimljive nove veštine. Moguće je da je vezana za posao i sticanje novih znanja, ali je moguće i da ćete u privatnom životu otkriti neku aktivnost koja vas ispunjava i zabavlja. Provedite vreme s porodicom, čućete jednu priču koju niste znali i ona će vas inspirisati da saznate više o istoriji svoje familije. Pazite se izlaganja Suncu. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Strelac

Odlučili ste da ove nedelje zablistate i niko vas ne može izbaciti iz takta. Preuzimate na sebe gomilu obaveza, ali vašem nemirnom duhu je potrebno da ga nešto stalno angažuje, najgore što može da vam se dogodi su dosada i rutina! Neka važna osoba primetiće vaš trud i moguć je napredak. U ljubavi, ponekad više pričate nego što slušate, i vreme je da se to promeni. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda. 

Jarac

Nedeljni horoskop vam predviđa želju za avanturom, nikako vam se ne radi, želite putovanja, nova poznanstva i uzbuđenja. Šta od toga realno možete da ostvarite do početka leta? Ako se odlučite za jednu stvar, zvezde će biti na vašoj strani, samo nemojte da pokušate da ostvarite sve istovremeno. Savet starije ženske osobe će biti zlata vredan za vas u ovom periodu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Vodolija

Nedelju započinjete bez energije, i vreme je da promenite nešto u životu. Da li vaše navike ometaju vaš put ka napretku, profesionalnom i ličnom? Sada je trenutak da ih preispitate, moguće je da je neka stvar koja vam deluje sasvim "naivno" baš to što vas koči. Dobar vam je period za novac i možete krajem nedelje da očekujete dobitak.  Najsrećniji dani biće vam utorak i nedelja.

Ribe

Zvezde su ove nedelje na strani Riba koji nisu u vezi, obožavaoci će se otimati oko vas! Čak dve osobe se zanimaju za vaš status, i žele bolje da vas upoznaju. Jedna ima iskrene namere i dublja osećanja, ali druga želi samo avanturu. Procenite šta vi želite i krenite u akciju!  Najbolji dani biće vam sreda i subota. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)