Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2024. godine mnogima najavljuje nove događaje i promene, a šta se dešava na polju ljubavi? Mnogo toga. Naredni period odvijaće se pod energijom Blizanaca, što znači bolju komunikaciju, nadahnute ideje, ali i dramatične scene u odnosima. Ljubavni horoskop počinje sa astrološkim događajima već od ponedeljka, 3. juna, kada Merkur prelazi u Blizance. To je događaj kada ćemo napraviti retrospektivu iskustva i učiti iz njih.

U isto vreme, Merkur pravi konjunkciju sa Jupiterom, u istom znaku i to donosi sreću. Svaka lekcija koju dobijemo biće od pomoći za našu budućnost. Mlad Mesec 6. juna 2024. takođe se dešava u Blizancima i predstavlja šlag na tortu u pogledu komunikacije. Uspećemo da izrazimo ono što osećamo i učinimo da se dobro razumemo. Nedelju završavamo sa Merkurom u Biku, trenutkom kada se vratimo na zemlju i vidimo stvari upravo onakve kakve jesu. Kraj nedelje bi mogao da donese bolne istine u ljubavi.

Evo šta ljubavni horoskop donosi u prvoj nedelji juna 2024. godine:

OVAN

Imaćete dobru energiju, koja će vam omogućiti da radite šta god želite. Kada je u pitanju vaša veza ili brak, imaćete podršku zvezda na polju komunikacija. Možete da vodite važne razgovore o svojoj budućnosti kao par i možda ćete pristati na viši korak. Kraj nedelje obežava sa puno strasti u spavaćoj sobi. Ako ste sami, imaćete sastanak koji će vas pomeriti iz zone komfora. Prihvatite izazov!

BIK

U narednom periodu vas čeka odlična finansijska situacija, ali postoji velika povezanost sa porodicom i osećanjima. Možda ćete dobiti značajnu sumu novca od rođaka ili će vaš životni partner dobiti isto. S druge strane, bitno je da vodite računa da u vašoj vezi izbegavate rasprave o novcu, jer može doći do ozbiljnih sukoba. Ako ste slobodni, nije dobro vreme da se zaljubite jer možete da požurite sa odlukom, a kasnije se uverite da to nije ono što ste očekivali.

BLIZANCI

Energija astrologije je povoljna za vas, posebno u pogledu ličnog razvoja. Svi tranziti koji se dešavaju u vašem znaku mogli bi da donesu zbunjivanje, jer ćete sebi postavljati mnoga pitanja šta želite od života, od budućnosti i od ljubavi. Pravi je trenutak za iskrene razgovore sa svojim partnerom, da vidite da li ste na istoj talasnoj dužini. Ako osećate da vam vaša veza ne donosi sreću koju zaslužujete, dobra je nedelja da stavite tačku. Ako ste sami, obavezno se krećite. Imate poseban magnetizam i vaša harizma će privući mnogo udvarača.

RAK

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna 2024. godine vam preporučuje da napravite pauzu, ako možete. Doživeli ste mnoge emocionalne preokrete i osećate da su vam svi događaji iz poslednjeg perioda crpili energiju. Dajte sebi vremena da se stabilizujete i, što je više moguće, uradite to sami. Ne dozvolite da ideje drugih ljudi utiču na vaše razmišljanje. Ako niste u vezi, nije najbolja nedelja da je započnete, jer ste osetljiviji nego inače.

LAV

Zvezde vas podržavaju u donošenju odluka, posebno na polju ljubavi. Ako između vas i vašeg partnera postoje nerešeni problemi, sada možete otvoreno da saopštite šta vas muči. Kraj nedelje donosi veliku sreću! Ako ste slobodni, u ovom periodu možete da izlazite na sastanke. Lako ćete "pročitati" ljude i odmah ćete shvatiti da li ste kompatibilni sa nekim.

DEVICA

Čini se da je vaša ljubavna veza izvor lošeg raspoloženja. Sukobi, izdaje i bolne istine, ove stvari će vam doneti crni oblak. Svađe i komplikacije neće rešiti probleme, trebalo bi mirno da pristupite situaciji. I, ako osećate da ne možete da prihvatite neke stvari, nemojte se plašiti razdvajanja. Ako niste zauzeti, nije korisna nedelja za upoznavanje. Budite strpljivi.

VAGA

Počinje veoma dobar period za zabavu i ljubav! Imaćete mnogo razloga za slavlje, sreću u svojoj vezi, a moguće je i da, posebno posle četvrtka, dobijete dobre vesti od svog partnera! Ako niste u vezi, zvezde će vas dovesti u neke situacije u kojima imate priliku da upoznate zanimljivu osobu. Ne padajte pod uticaj drugih, horoskop vas savetuje da isključivo slušate svoje srce.

ŠKORPIJA

Ovo je prilično obična nedelja, ali na dobar način. Trebalo vam je malo mira za vašu dušu. Dobićete puno razumevanja od važne osobe u vašem životu i to će vas ispuniti radošću. Takođe možete da saznate važne informacije o članu porodice. Ako ste slobodni, Mlad Mesec u četvrtak otvara vrata novoj ljubavi, zato verujte zvezdama i ne odbijajte nijednu ljubavnu priliku!

STRELAC

Povoljno polje ljubavi! Planete su pozicionirane u kući ljubavi za vas. Vi ste najsrećniji znak ove nedelje! Dobar je trenutak da poželite želju, jer šta god da zamislite sada, manifestovaće se u budućnosti. Takođe je preporučljivo da provedete dosta vremena u društvu voljene osobe jer ćete biti kompatibilniji nego ikad, i emotivno i fizički. Ako niste u vezi, sada ćete upoznati osobu koju ste dugo čekali. Početak vaše priče će izgledati kao iz bajke!

JARAC

Ovo je zbunjujuće vreme za vas jer ne znate tačno šta želite. Imate energiju, želite da pravite planove i pokušate da uključite svoju porodicu i prijatelje. S druge strane, u svojoj privatnosti, osećate se iscrpljeno i teško vam je ugoditi. Ako ste nestrpljivi, može doći do sukoba sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, moguće je da se osećate opterećno zbog mnogobrojnih poznanstava i da vam ne prijaju izlasci sa velikim brojem ljudi. Dajte sebi vremena i privući ćete upravo osobu koja vam je potrebna.

VODOLIJA

Nedelja je razigrana, moći ćete da se zabavite više nego inače. U ljubavi imate veliku strast sa svojim partnerom, pa je iskoristite i provedite dosta vremena u privatnosti. To je takođe povoljan trenutak za romantični gradski odmor. Ako ste slobodni, kraj nedelje donosi novu ljubav u vaš život. Sve što treba da uradite je da ne postavljate nikakvu vrstu ograničenja i da budete hrabri.

RIBE

Ljubavni horoskop kaže da je moguće da će se bivši partner ponovo pojaviti u vašem životu i uzdrmati vaš trenutni mir. Takođe razmotrite mogućnost da će vaš partner kontaktirati ljubav iz svoje prošlosti i to će uticati na vašu vezu. Rešenje za svaku situaciju ove vrste je pristup problemu sa puno smirenosti i otvorenom komunikacijom. Ako ste slobodni i neko vas privlači, napravite prvi korak.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

(MONDO/T.V.)