10-16. januar

NEDELJNI HOROSKOP: Bik dobija priliku koja se ne propušta, Vagi stiže novac, Škorpija mora da pazi na jednu stvar, a vi?

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte nedeljni horoskop od 10. do 16. januara!

Izvor: YouTube/Netflix

Ovan

Nedelja vam počinje osećajem da vam je život monoton, imate utisak da ne možete da promenite neke stvari, ali možete, potrebno je samo malo strpljenja! U ljubavi sve stabilno, a na poslu će biti turbulencija. Pazite se prehlade. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Bik

Nedeljni horoskop vam predviđa lepih sedam dana, naročito kada je posao u pitanju! Sredinom nedelje očekujte da dobijete veliki projekat kojem se radujete unapred. Ako niste u vezi, moguć je flert tokom večernjeg izlaska. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Blizanci

Vaš nedeljni horoskop je u znaku ljubavi! Blizanci koji su tek na početku neke veze osećaće se kao u romantičnom filmu, sve će ići savršeno! Očekujte lepo iznenađenje od partnera. Kraj nedelje neće vam biti baš najbolji kada su u pitanju posao i novac, pa se pripazite nepotrebnog trošenja para ili živaca. Najbolji dani su vam ponedeljak i nedelja.

Rak

Početak nedelje biće vam, po horoskopu, u znaku završavanja poslova koje "vučete" već duže vreme. Možda je to nešto na radnom mestu, ali možda i neka kućna obaveza kojoj niste imali vremena da se posvetite. Konačno vam pada kamen sa srca. Kada je ljubav u pitanju, mogući su nesporazumi. Najbolji dani su ponedeljak i sreda.

Lav

Nedeljni horoskop vam predviđa uspeh na poslu. Neka uticajna osoba koju poznajete će se neočekivano založiti za vas. Očekujte i zabavne izlaske, a ako niste u vezi, tokom jednog od njih upoznaćete vrlo zanimljivu osobu, koja će vam se dopasti na prvi pogled. Dobra nedelja za kraći put, posebno ako je vezan za porodicu. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Devica

Početak nedelje posvetite sebi, potrebno vam je opuštanje. Na poslu uradite ono što morate, i nemojte da se "podmećete" da završavate nešto što nije vaš zadatak. Provešćete zabavnih par dana s porodicom, biće smeha i provoda. Kada je zdravlje u pitanju, pazite šta jedete. Najbolji dani su sreda i nedelja.

Vaga

Nedeljni horoskop vam predviđa odličnu nedelju na poslu! Bićete pohvaljeni za neki zadatak koji vas je namučio, i konačno ćete se osećati zadovoljno. Moguć je i novčani dobitak! Sredinom nedelje, susret s prijateljima će vam doneti neočekivano saznanje. U ljubavi vam je potrebna nova, sveža energija, unesite je u svoju vezu. Najbolji dani su sreda i subota. 

Pročitajte i detaljni horoskop sreće za sve znake!

Škorpija

Potpuno ste posvećeni poslu ove nedelje, imate neočekivani nalet energije i želite da svima pokažete koliko ste sposobni. Budite naročito pažljivi kada su detalji ili neke brojke u pitanju! Za ljubav vam nedeljni horoskop predviđa "usporenu" nedelju. Ako ste u vezi, jedva da ćete imati vremena da se posvetite partneru, ako niste, nema nekih većih promena. Najbolji dani su ponedeljak i četvrtak.

Strelac

Ove nedelje želite da zablistate na poslu, ali pazite, nedeljni horoskop kaže da je uspeh zagarantovan samo ako sve što imate od zadataka podelite na više malih, jasnih aktivnosti. Ako niste u vezi, odjednom ćete početi da primećujete osobu koju već dugo znate na romantičan način, gledaćete je drugim očima. Da li vam se smeši nova ljubav? Samo ne brzajte! Najbolji dani su četvrtak i subota.

Jarac

Nedeljni horoskop navodi da ćete se baviti porodičnim aktivnostima, možda ćete i rešavati neki problem u svojoj familiji. Na vama će biti da sve analizirate i složite tako da svi razumeju šta bi trebalo da rade. Na poslu ostavljate dobar utisak na nekog ko je iznad vas, i to sasvim slučajno. Jarčevi koji su u vezi trebalo bi da isplaniraju romantični vikend. Najbolji dani su vam sreda i petak.

Vodolija

Ove nedelje, muči vas nešto što se dogodilo, a nije u skladu s vašim vrednostima. Jedini način da to rešite je razgovorom, i ne odlažite ga. U ljubavi, sredina nedelje donosi potvrdu da se partner, ili osoba koja vam se dopada, oseća isto kao i vi. Moguće je rešenje neke nesuglasice. Bićete pomalo rasejani pa pazite da ne izgubite nešto vredno. Najbolji dani su vam sreda i subota.

Ribe

Bićete osetljiviji nego inače, a nedeljni horoskop upozorava da će ljudi pokušati da se poigravaju s vašim osećanjima. To će biti neko sa vašeg posla, ili osoba koju smatrate prijateljem. Dobro pazite da ne upadnete u njihovu igru koja nije fer. U ljubavi donosite važnu odluku vezanu za naredne mesece. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi