21-27. mart

NEDELJNI HOROSKOP: Bik doživljava novu romansu, Raka čeka najvažniji razgovor na poslu, Strelac planira putovanje, a vi?

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte nedeljni horoskop od 21. do 27. marta!

Izvor: YouTube/Movieclips Classic Trailer

Ovan

Nedeljni horoskop za Ovna donosi naporan period, ova nedelja biće vam prepuna obaveza. Imate velike planove vezane za posao ali i uređenje doma, i partner će vam biti odličan saveznik u tome da ih sve ostvarite. Mogući su veći troškovi, pa pokušajte da prištedite neki novac za slučaj da se spremate za veću kupovinu. U ljubavi vam sve ide od ruke, lako se dogovarate i provodite lepe dane zajedno. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Bik

Pred vama je nedelja u znaku ljubavi, romantičniji ste nego ikada, a ako niste u vezi, vrlo je moguća nova romansa. Upoznali ste neku osobu površno, možda preko prijatelja, i trenutno maštate o tome kako bi bilo da je između vas nešto više od poznanstva. Osećate veliku fizičku privlačnost, ali nemojte dozvoliti da vas ona "zaslepi" za slučaj da primećujete i neke znake upozorenja. Na poslu doživljavate veliki uspeh početkom nedelje, i on vam daje pozitivnu energiju za sve što vam predstoji. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

Blizanci

Nedeljni horoskop vam predviđa obaveze vezane za porodicu ili kuću, možda čak rešavate i neki problem koji već dugo postoji. Željni ste i provoda, pa već počnite da planirate viđanje s prijateljima za najmanje dve večeri, uživaćete u društvu. Na poslu vam sve ide glatko, moguće je da će biti gužva ali lako plovite kroz sve zadatke koji su pred vama. U ljubavi, pomalo ste "zaglavljeni" u rutini i potrebno vam je da situaciju sagledate iz novog ugla. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Rak

Predstoji vam važan razgovor na poslu, pa svu snagu usmerite ka tome da zablistate i ostvarite svoj cilj. Emotivni ste ove nedelje, ali nemojte da dozvolite da vas emocije nadvladaju, ovo je period u kojem mora da vas vodi mozak, a ne srce. U ljubavi, moguće su nesuglasice s partnerom kao posledica toga da ste oboje u gužvi i da nijedno od vas zapravo ne poklanja punu pažnju onom drugom. Eto prilike da to ispravite, isplanirajte romantično veče zajedno. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Lav

Nedeljni horoskop Lavovima predviđa prepreku koju će morati da prevaziđu, ako žele da trijumfuju! Verovatno je to nešto vezano za posao, i ima veze sa nekom osobom s kojom niste u sjajnim odnosima. Ali zapravo nemate problem, pa vam zvezde savetuju da napravite prvi korak i pozovete tu osobu makar na kafu, kako biste izgladili odnose. U ljubavi, partner trenutno od vas očekuje više nego što možete da pružite. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Devica

Ove nedelje trebalo bi da se posvetite sebi, osećate se kao da samo prolazite kroz život, a ne da ga živite punim plućima. To izaziva nezadovoljstvo, pa čak i neraspoloženje. Potrebni su vam saveti dragih ljudi, oni će vam objasniti kako da prevaziđete situaciju u kojoj se nalazite i krenete dalje. Ljubavni horoskop vam predviđa neobično iznenađenje, moguće je da neka osoba koju poznajete odjednom oseća veliku privlačnost prema vama. Da li je uzvraćena? Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Vaga

Nedeljni horoskop za Vagu predviđa probleme koji vas muče već duže vreme, moguće je da su vezani za leđa ili zglobove. Povedite računa o sebi i po potrebi idite na sistematski pregled, kako biste otklonili brigu i saznali kako da rešite problem. Na poslu, tapkate u mestu i to vas pomalo nervira, ali osoba koja vam je potrebna da biste razrešili svoj status nikako nije dostupna za razgovor. Partner je ove nedelje prema vama nežniji nego ikada, i to vam izuzetno prija. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Škorpija

Sve želite i stižete ove nedelje, davno niste imali ovako neiscrpnu energiju! Na poslu je sve sjajno, u društvu ste omiljeni, a u ljubavi vam je period pun strasti. Moguć je i novčani dobitak! Pazite samo da se ne preforsirate i u mesec april, koji vam tek donosi uzbuđenje, uđete iscrpljeni. Pronađite vreme koje ćete posvetiti samo sebi kako biste se odmorili i ispunili pozitivnom energijom. Najbolji dani su vam utorak i petak.

Strelac

Nedeljni horoskop za Strelca prognozira mnoštvo aktivnosti i obaveza, a sve su vezane za neki put koji se priprema. Znate koliko obožavate putovanja, i radujete se unapred ovom uzbuđenju! Moguće je da je u pitanju poslovni put, ali je možda i neko putovanje koje konačno sebi možete da priuštite. Kada je zdravlje u pitanju, spavajte dovoljno, inače će se umor odraziti na vašu energiju i učiniće vas zaboravnim. Najbolji dani su vam ponedeljak i četvrtak.

Jarac

Neobično mirna nedelja za vas, obično ste puni projekata, novih ideja, obaveza, troškova... A sada, kao da vam zvezde pružaju priliku da malo predahnete. Sjajan je period za planiranje novih stvari, a ukoliko se malo osamite i odmorite, na pamet će vam pasti mnogo kreativnija rešenja nego inače. Pred vama je lep period, celo proleće će biti uspešno, i ovu nedelju iskoristite da složite na papir sve svoje planove. U ljubavi, vaša veza je spremna za novi korak, ali da li ste i vi? Najbolji dani su vam sreda i nedelja.

Vodolija

Nedeljni horoskop predviđa da Vodolijama sve cveta u ljubavi, ali na poslu, kao da sve ide naopako! Neki projekat vam je "zapeo", a ljudi oko vas kao da nisu spremni da zajedno radite na tome da ga vratite na pravi put. Vreme je da zasučete rukave i sami pokažete kakvi ste u situacijama pod pritiskom. Vodolije koje su u vezi osećaće se kao na medenom mesecu, a one koje tek traže partnera mogu da očekuju zanimljivo novo poznanstvo. Najbolji dani su vam ponedeljak i nedelja.

Ribe

Na poslu dobijate novo zaduženje kakvo niste očekivali, i biće vam potrebna sva mentalna snaga da biste ga savladali. Nemojte da očajavate ako "iz prve" ne ide, možete vi to, samo vam treba strpljenje i fokus. U ljubavi, kao da vas partner ne razume najbolje, ali moraćete da se potrudite i da jasno svoja osećanja pretvorite u reči. Pripazite se prehlade i glavobolje, i jačajte imuni sistem. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi