4-10. jul

NEDELJNI HOROSKOP: Biku stiže sreća u nesreći, Rak menja život zbog tajne, Jarac se bori sa emocijama, a vi?

Autor Tamara Veličković

Pročitajte nedeljni horoskop od 4. do 10. jula 2022. godine!

Izvor: YouTube/Netflix

Ovan

Ova nedelja počinje uzlaznom putanjom kada su u pitanju poslovni rezultati i uspesi. Postojaće prepreke koji idu protiv vas, ali ćete shvatiti da ne možete da ih kontrolišete. Naprotiv, u vama će probuditi još veću želju za pronalaženjem genijalnih načina da dobijete ono što želite. U ljubavi konačno sve dolazi na svoje, partner je vaša mirna luka. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Bik

Čini se da vam ova nedelja donosi sreću u nesreći. Finansijski problemi se rešavaju zahvaljujući iznenadnom unapređenju ili neočekivanom finansijskom dobitku. Ne samo da ćete psihički biti rasterećeniji, već ćete uživati u kupovini stvari koje su vam odavno bile preko potrebne. Razgovarajte sa partnerom o problemima, komunikacija je ključ uspeha. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Blizanci

Ove nedelje definitivno možete da odahnete, odmarate i uživate u svemu što ste postigli u prethodnom periodu. Zaboravite na osećaj da na taj način nešto zaspostavljate, ovo je vaših "5 minuta" slave koju ste zasluženo dobili. Organizujte putovanje sa porodicom, moguće je da vas čekaju dobre vesti od jednog člana. Na kraju nedelje smeši vam se jedno poznanstvo sa osobom suprotnog pola, sa kojom je moguće ostvariti ljubav na duže staze. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Rak

Ove nedelje imaćete osećaj da baš sve što isplanirate, mora da iskrsne. Ne očajavajte, to ne znači da nešto radite pogrešno, već da ovaj period jednostavno nije pravi momenat za nove poduhvate. Odložite svoje ideje za neku drugu priliku, a sada se posvetite obavljanju osnovnih zadataka na poslu. Moguće je da će vam prijatelj poveriti neku tajnu, koja će promeniti ceo vaš plan i tok života. Vreme je da sa partnerom pređete na viši nivo. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Lav

Ako će vam jedna stvar obeležiti ovu nedelju, to je da ste umorni od čišćenja tuđeg nereda. Pomalo vam nije jasno ni zašto to radite, ali onda je red da ispitate svoja osećanja prema osobi koja ponavlja iste greške. Razmislite da li je pametno mešati posao i ljubav. Previše vremena koje provodite sa nekim sa posla može da vam promeni život, pa bi trebalo da budete iskreni prema sebi, kao i prema toj osobi. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Devica

Ove nedelje biste mogli da budete žrtva sopstvene lažne nade, jer ste možda malo previše željni da sve završite sad i odmah, dok na kraju nedelje možete shvatiti da još uvek niste spremni da to uradite. Sviđa vam se ideja da budete hrabri i odvažni, ali da li ste u stvarnosti takvi? Pružiće vam pomoć kolega ili nadređeni sa posla, prihvatite je. Zameranje sitnica izuzetno smeta partneru, ali i dalje ne zna kako da vam kaže. Budite inicijator razgovora. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Vaga

Ove nedelje nalazite se u ulozi savetodavca i čini se da vam to odlično ide. Obratiće vam se za pomoć kolege sa posla, članovi porodice, prijatelji, pa čak i partner. Uživate u tome što ljudi cene vaše mišljenje, ali ne bi bilo loše da savete primenite i u svom slučaju. Ovih dana vam se razlikuju stavovi od postupaka, a jedan događaj sredinom nedelje može da vas uznemiri. Prija vam solo status, ovo je period kada ne treba da započinjete ljubavne odnose. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Škorpija

Ova nedelja je prepuna avantura, zabave i druženja za sve Škorpije! Prija vam popularnost, traženi ste i rado viđeni gde god da se pojavite. Zbog nerazmišljanja možete upasti u neku sitnu nevolju, a oboriće vas s nogu jedna poslovna ponuda koja stiže iz inostranstva. Tajne ljubavi u vašem slučaju nikad se ne završe dobro, pa je savet za ovu nedelju da se manete zauzetih osoba. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Strelac

Početak meseca u vama uvek izaziva stres, tenziju i napetost kada je posao u pitanju. Tačno je da vas očekuje obaveza više nego ikada, zato prionite na posao i ne kukajte. Ogromnu pomoć dobijate od najbližeg kolege, treba da budete zahvalni što imate takvu osobu kraj sebe. Izbegavajte bilo kakva duža putovanja. Na kraju nedelje vas očekuje sukob sa partnerom, ne možete više da sakrijete šta vam smeta. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Jarac

Previše vam je aktivno polje novca i lako ćete doći do njega. Potrudite se da se usredsredite na neke nove stvari, na neke projekte koje odavno želite da realizujete, ali dobro vodite računa sa kim sklapate ugovor. Onaj sa kim ste u odličnom odnosu privatno, ne mora da znači da briljira u poslu. Rasejani ste zbog prethodnog emotivnog odnosa i svim silama pokušavate to da prebrodite. Ništa nećete postići uz druženje sa nepoznatim ljudima, bolje se fokusirajte na lični napredak. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Vodolija

Neke nove stvari možete da započnete ove nedelje. Bilo bi najpametnije da štedite više, da ne radite puno. Stavite obaveze na prvo mesto, ne dozvolite da vas problemi u porodici ometaju u poslu. Bitno je da ne rizikujete sa novcem, nego da budete oprezniji. Preko prijatelja ili interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte društven život zbog ljubavi. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

Ribe

Od polovine nedelje konačno ćete moći da imate bolju komunikaciju i da rešite sve što niste mogli pre. Mogući su troškovi koji su nepredviđeni, ali to ne treba da vas brine. Zahvaljujući kreativnosti koju posedujete, uvek možete da zaradite za sve što vam je potrebno. Krajem nedelje obuzeće vas romantika, kao i vašeg partnera. Spremite se na rolerkoster emocija i nezaobilazno iznenađenje koje vas čeka. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi