18-24. jul

NEDELJNI HOROSKOP: Nikad bolja sedmica za Ovna, Devici svi zavide, Ribe moraju jednu stvar da promene, a vi?

Autor Maja Gašić

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 18. do 24. jula!

Izvor: YouTube/screenshot/MsMojo

Ovan

Sve kockice su se sklopile, uspeli ste da spojite zadovoljstvo i posao i uživate kao nikada do sada. Neverovatno ste kreativni, imate sjajne ideje i uspeh vam je ove nedelje zagarantovan. I ljubavna situacija se preokrenula. Ispunjeni ste, volite i voljeni ste. Slobodni uživaju u pažnji suprotnog pola. Energija vam je na zavidnom nivou, ne dozvolite da opadne - unosite više vitamina. Ovo je zaista dobra nedelja za Ovnove. Najbolji dani biće ponedeljak i petak. 

Bik

Pravo je čudo kako sve stižete, jer ste već neko vreme preplavljeni obavezama i potrebno je dosta koncetracije i promišljanja da sve rasporedite kako treba. Budite odlučniji na poslu, moguće je da vašu blagost nadređeni protumače kao nedostatak inicijative, a vi dobro znate da to nije slučaj. Za vas nema mira u ljubavi! Nemojte da se bavite posledicama, dobro razmislite šta je uzrok vašeg nezadovoljstva, u tome je rešenje. Najbolji dani biće petak i nedelja.

Blizanci

Fokus vam je ove nedelje prvenstveno vezan za privatno, sreća koju osećate sa partnerom vam daje neverovatnu energiju. Pazite samo da ne zapostavite poslovne obaveze, izgubićete kontinuitet i posle će vam biti teško da se vratite u "normalu". Slobodni Blizanci su u potrazi za novom ljubavlju. Zapitajte se da li nekoga pokušavate navrat-nanos da zaboravite. Manji problemi sa upalama. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Rak

Čeznete za putovanjima, telo vam je na izmaku snaga, od početka godine ste bili neumorni i sada odećate posledice. Iscrpljeni ste i emotivno, turbulentna veza iscedila je iz vas poslednje atome snage. Ako još uvek niste u stanju da odete na odmor, gledajte da makar vikend provedete u prirodi i "resetujete se". Mogući problemi sa uro-genitalnim traktom usled pada imuniteta. Posetite lekara. Najbolji dani biće sreda i petak.

Lav

Ovo bi mogla da bude sjajna nedelja za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka, pod uslovom da izbegavaju društvo ljudi koji su se pokazali kao loši prijatelji. Otvaraju vam se novi vidici, imate odlične planove za budućnost i nemojte da dozvolite da vas drugi pokolebaju. U ljuavi se osećate pomalo zapostavljeno, ali razmislite i koliko vi sebe dajete u toj vezi. Očekujte novac od člana porodice. Najbolji dani biće ponedeljak i subota. 

Devica

Nezaustavljivi ste! Nema posla, zadatka, obaveze koje ne možete uspešno da završite. Imate nevorovatno snažnu energiju i radoznao um, a upravo je to ono na čemu vam svi u kolektivu zavide. Ako niste u vezi ili braku, mogli biste da očekujete udvaranje od strane jedne veoma zanimljive osobe. Prvi susret će možda biti malo neobičan, ali ne brzajte sa odlukom da ovu osobu odbacite. Iznenadiće vas više nego što možete da zamislite. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

Vaga

Pokušali ste na poslu da sedite na sve stolice, da budete u suprotstavljenim timovima, ali ove nedlje bićete primorani da donesete odluku i kažete kome ste se priklonili. Na radnom mestu je dosta ogovaranja, ne dozvolite da vas zli jezici izbace iz koloseka. U vezi vam cvetaju ruže, da li ste razmišljali da je podignete na viši nivo? Moglo bi da vam bude mnogo lepo. Ako partner okleva, sačekajte. Promeniće mišljenje do kraja nedelje. Najbolji dani biće ponedeljak i subota.

Škorpija

Prosto je neverovatno koliko ste nesigurni u sebe... Sve vam je u rukama a vi i dalje mislite da niste dovoljno dobri, vešti, pametni... Ovonedeljna dešavanja na poslu će vam to i dokazati. Sklonite taj crni oblak iznad glave, nemate razloga za brigu i nezadovoljstvo. Moguće susret sa bivšom ljubavlju - jednostano ne može da vam odoli! Najbolji dani biće utorak i subota.

Strelac

Vaš avanturistički duh posebno dolazi do izražaja ove nedelje. Radije biste se sami otisnuli u avanturu, ali trebalo bi da znate da partner to ne odobrava. Osoba od poverenja će vam ukazati na nake greške na poslu. Nemojte da njene namere pogrešno protumačite, nije zlonamerna. Slobodnima su oči na vrh glave, željni su zabave i flerta i upravo to mogu da očekuju u narednih 7 dana. Najbolji dani biće subota i nedelja.

Jarac

Poslovno okruženje vam je postalo toksično, više ne možete da proniknete ko kome "radi o glavi"... Možda je vreme da potražite drugo radno mesto? Razmislite o tome. Ponude koje ste do sada dobijali nisu imale potencijal, ali krajem nedelje očekujte mnogo povoljnije uslove. Bićete zaintrigirani! Stiže vam novac u kuću, pametno ga iskoristite. Sredinom nedelje je moguća zubobolja. Najbolji dani biće ponedeljak i četvrtak. 

Vodolija

Šta god da se dešava oko vas, vi ste svoju oazu pronašli i ništa ne može da vas poremeti. Osećate neizmernu ljubav partnera i porodice, a to je jedino što vam je potrebno. Na posao gledate kao na hobi, nešto što vas zabavlja, ali što nije obaveza. Ove nedelje ćete još tako moći. Uskori ćete morati da se vratite u realnost. Zdravlje vam je odlično, jedino su finansije na "crvenom". Morate da naučite da štedite. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Ribe

Prilično ste svojeglavi i to vas je već nekoliko puta koštalo na poslu. Morate da naučite da budete fleksibilniji, ova nedelja je kritična. Promenite pristup kolegama, osećaju da ih gledate s visine. Moguće je da će početi da vas izbegavaju. S druge strane, kad je reč o finansijama, tu vas prati sreća. Očekujet dobitak koji će vam rešiti brojne novčane probleme. U ljubavi nema većih promena. I daje vas mnogi žele, a vi birate. Najbolji dani biće Četvrtak i petak. .

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO