10-16. oktobar

NEDELJNI HOROSKOP - ŠTA SVAKI ZNAK TREBA DA URADI DA BI IMAO SREĆE: Izbegnite greške i OKRENITE SUDBINU u svoju korist

Autor Maja Gašić

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 10. do 16. oktobra 2022. godine i saznajte šta vam zvezde savetuju!

Izvor: Shutterstock/Shyntartanya

Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra 2022. godine upozorava sve horoskopske znake na stvari koje treba da obave kako bi povećali šanse za sreću u ovom periodu.

Ovan

Ovo je sjajan trenutak da počnete da učite strani jezik ili da se bavite nekim aktivnostima koje imaju za cilj razvoj vašeg intelekta.

Bik

Ovo je period kada bi trebao da se posvetite svojoj lepoti, ali ne da se trudite da budete neko drugi, već da negujete ono što jeste. Volite sebe sa svim svojim manama i nesavršenostima. Naučite da prihvatate komplimente.

Blizanci

Fokusirajte se na novac ove nedelje. Počnite da beležite troškove - ne nužno do svakog dinara, možete i ugrubo da zaokružite cifre. Tako ćete u svkom trenutku znati gde je novac otišao, a to će vam pomoći da bolje planirate.

Rak

Obratite pažnju na šta trošite energiju - na brige, stres, sećanja i "prežvakavanje" prošlosti... Ne dozvolite da se utopite u negativnom - tražite u svemu nešto pozitivno, koliko god da su sitnice u pitju. Biće vam bolje.

Lav

Ove nedelje se posvetite poslu i karijeri. Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu i odgovornost. Ali ne bi trebalo da preuzimate sav posao samo na sebe - to nije kraljevski, a vi ste kralj Zodijaka.

Devica

Pravi je trenutak da poradite na obrazovanju. Možda postoje neki kursevi koje niste završili, a želeli ste - sada je vreme. Ako imate decu, odvojite vreme za njih. Ne dozvolite da vas telefon ometa.

Vaga

Nedelja obećava da će biti produktivna za rad, učenje, druženje. Postavite male zadatke koje želite da ostvarite ove sedmice, sve ćete s lakoćom završavati. Častite kolege na poslu, pozitivno će uticati na vašu karijeru.

Škorpija

Teškoće i problemi mogu da se pojave ove nedelje - ne ignorišite ih, već sve odjednom rešavajte. Ako niste sigurni da li ste odabrali pravo rešenje, sačekajte malo, napravite pauzu i prava odluka će vam sama doći.

Strelac

Častite sebe novom odećom, nakitom ili aksesoarima, ali nemojte trošiti na nešto skupo. Malo je verovatno da će vam ovi predmeti dugo trajati. Poenta je da odaberete nešto što će vam popraviti raspoloženje.

Jarac

Ove nedelje ćete imati utisak da svi žele nešto od vas, čekaju da im ispunite želje. Na kraju, nećete imati vremena za sebe i svoje prohteve. Shvatite da ne možete da budete dobri svima - stavite sebe na prvo mesto.

Vodolija

Sada je najbolje vreme da pokažete samopouzdanje i savladate sve prepreke pred vama. Ove nedelje crpite snagu i inspiraciju iz priča o uspehu drugih. Ali vodite računa da ne budete zavidni, to će vam blokirati uspeh.

Ribe

Razmislite o tome šta možete da poboljšate u svom životnom prostoru. Možda je reč o nečemu banalnom, sređivanju kuće, izbacivanju smeća, sortiranju stvari... Očistićete lošu energiu i ostaviti prostor za lepe stvari.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO