31. oktobar - 6. novembar

NEDELJNI HOROSKOP: Ovan zaoštrava odnose, Škorpija dolazi do uspeha, Devica pronalazi onog PRAVOG, a vi?

Autor Maja Gašić

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine!

Izvor: Shutterstock/sarayut_sy

Ovan

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine savetuje Ovnovima da obuzdaju emocije, u suprotnom, situacija može izmaći kontroli. Od vas se puno očekuje na poslu, budite spremni na borbu. Prenaglašen temperament vas može nagnati i da naprečac prekinete vezu. Problemi sa partnerom oko seksa, pokušajte da popravite ovaj segment ljubavnog života. Čuvajte se sportskih povreda. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Bik

Ove nedelje je posebno važno da poslušate mišljenje kolega, pa čak i onih za koje verujete da vam nisu naklonjeni. Koristiće vam da lakše savladate prepreke. Mogući su problemi i u ljubavi. Pokušajte da ne pogoršavate postojeće nesuglasice. Zvezde hoće da vas podstaknu da preispitate svoje ponašanje. Neće vam pomoći ako pokušate da pobegnete od problema, vratiće vam se kao bumerang. Čuvajte se nazeba. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Blizanci

Radne obaveze trenutno doživljavate kao težak teret. Ove nedelje je ekstremno važno da ne "talasate". Sve će biti u redu na kraju, samo zadržite smirenost. Stari porodični problemi ponovo iskrsavaju, reć je o papirologiji vezano za stan, neophodno je da se pozabavite njima. Ako ste od nedavno u vezi, bolje bi bilo da napravite pauzu, jer nećete imati priliku da partneru posvetite dovoljno pažnje. Moguće je pogoršanje hroničnih bolesti, posebno ako imate problema sa bubrezima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Rak

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine savetuje Rakovima da potraže kreativna rešenja za probleme na poslu i uspeh neće izostati. Preko su vam potrebni ljubav, briga i razumevanje. Ovo je veoma dobro vreme za ljubav i pokušajte da ga iskoristite da ojačate postojeću vezu ili da nađete novog partnera. Najvažnije je da ne sedite skrštenih ruku. Čuvajte srce, emocije su vam prenaglašene. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

Lav

Ovo nije najbolje vreme za posao. Pokušajte da odložite donošenje važnih odluka i potpisivanje ugovora. Prvih deset dana novembra neće vam pružiti priliku da pokažete svoje kreativne sposobnosti – bićete zatrpani rutinskim obavezama. Tipični Lavovi će morati da posvete vreme domu i porodici. Ove nedelje je ljubav u drugom planu, umorni ste od svega. Stomak vam je preosetljiv, ne prejedajte se. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Devica

Poslovna putovanja, selidbe, kreiranje projekata i pregovori će ove nedelje biti u prvom planu i na svim poljima ćete biti uspešni. Ova sedmica je povoljna za traženje ozbiljnog partnera  sa kojim biste mogi da imate budućnost, a ne samo strastvenu vezu. Ne žurite sa ishitrenim odlukama. Mlaka osećanja koja gajite prema novoj osobi u svom životu imaju sve šanse da se razviju u duboke emocije. Izbegavajte mesta sa velikim brojem ljudi, moguće su prehlade. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Vaga

Ova nedelja je povoljna da postaviti temelje za razradu finansijskih planova i postavljanje temelja za unosne poslove koji će vam doneti dobru zaradu. Ipaćete priliku da rešite sva svoja imovinska pitanja. Ovo je vreme velikih kupovina, ulaganja u sopstveni dom.Odlična nedelja da ojačate ljubavne odnose i podignete ih na viši nivo. Potrebna vam je samodisciplina u pogledu ishrane. Mogući su problemi u digestivnom sistemu. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Škorpija

Vaša inicijativa na poslu neće proći neprimećeno, nadređeni će vas poslušati i usvojiti vaše sugestije. Započećete novi projekat, budite uporni. Na polju ljubavi vas očekuje nova faza u životu. Ovo je najbolje vreme da se zabavljate, uspostavite nove kontakte i razvijete postojeće veze. U ljubavi sve zavisi od vaše odluke i vaše inicijative. Suprotni pol privlačite kao magnet. Budite aktivni i otvreni. Moguće su glavobolje, ispitajte ih malo bolje. Najbolji dani biće sreda i petak.

Strelac

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine kaže da je ova sedmica pogodna za završetak ranije započetih predmeta i projekata, ali ne i za pokretanje novih. Trenutno ste u oblacima, mnogo se vraćate u prošlost i gubite kontakt sa realnošću. Pokušajte da shvatite greške koje ste napravili, analizirajte šta se dešava i pronađite način da razvijete odnos koji odgovara vama i vašem partneru. Ne komplikujte sadašnju situaciju. Mogući poremećaji sna zbog preopterećenja. Najbolji dani biće petak i nedelja.

Jarac

Vreme je za kreativne ideje na kojima već neko vreme radite stavite "u pogon" i sprovedete planove koji su vam se čak činili nerealnim. Ako se u vezi osećate sputano, odmorite se jedno od drugog na neko vreme. Oslobodite besmislenih obaveza koje su se iscrpile, napravite nove planove, upoznate nove ljude i potencijalne buduće partnere. Ako je vaš posao povezan sa radom za računarom - ne zaboravite na gimnastiku za oči, kako biste izbegli pogoršanje vida. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Vodolija

Izuzetno naporna nedelja zahtevaće od vas da budete fokusirani i efikasni. Sve vi to možete, samo zadržite koncentraciju i ne dozvolite da vas tračevi ometu. Suočićete se sa kritikama koje će uticati na vaše samopouzdanje i na odnose sa suprotnim polom. Moguće su ozbiljne svađe zbog podela poslova u vezi na muške i ženske. Morate da budete fleksibilni i mudri da ne biste izgubili ono što imate. Čuvajte se padova i povreda. Najbolji dani biće subota i nedelja.

Ribe

Nedeljni horoskop od od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine kaže da bi trebalo da  posvetite vreme na razradu plana kako da proširite uticaj i sklopite ugovore sa stranim partnerima. Ako ste singl, nedelja je dobra za stvaranje dugoročnih veza. Bićete odlično raspoloženi i ako sretnete osobu koja vas zanima, napravite prvi korak. Pokušajte da nađete vremena za boravak u prirodi, prijaće vam. Pazite da ne opteretite jetru. Najbolji dani biće utorak i petak.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO