Nedeljni horoskop

POČELA JE NAJMOĆNIJA NEDELJA - STIŽE NOVAC I REŠENJE PROBLEMA! Numerolog otkrio KLJUČAN DAN i kad da budete na OPREZU!

Autor Tamara Veličković

Ova nedelja je najmoćnija nedelja do sada, kaže astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

Izvor: Prva TV/Printscreen

Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović dao je prognozu za nedelju koja je pred nama. On je u emisiji "150 minuta" na Prvoj nalgasio da je nedelja od 13. do 19. marta 2023. godine drugačija u odnosu na sve prethodne. Svima donosi rešenje problema, ali evo i na šta treba da obratimo pažnju:

"Ova sedmica je jako moćna i drugačija u odnosu na sve prethodne, jer ovoga puta imamo magičnu peticu koja se sastoji iz dve sedmice. Imamo i skriveni broj 13, a to znači da ćemo ove nedelje tražiti pomoć prijatelja, svih ljudi koji su nam bliski, na koje možemo da se oslonimo i za koje čak nismo znali da mogu da nam pomognu. Ove nedelje treba da kažete ako imate neku nedoumicu, problem. Petica predstavlja mobilni telefon, a to znači da treba da pozovete osobu koja može da vas poveže sa rešenjem vašeg problema", rekao je Dragojlović i dodao:

"Petica jeste prijateljstvo, komunikacija, povezivanje sa drugim osobama. Ja volim broj pet jer on uvek garantuje rešenje za sve što vam treba, ali potrebno je da tražite. Nemojte samo da se zarobite sa svojim mislima u glavi, nego zovite drugara ili drugaricu. Ono što je jako bitno da znate, to je da je petica jako dobra za planiranje stvari poput putovanja ili bilo kakve organizacije. Tako će biti u narednih mesec dana. Zapišite sve na papir i doći će do realizacije svakako", objasnio je numerolog.

Na jedno treba da obratimo pažnju.

"Ove nedelje stiže novac iz inostranstva. Biće pozitivan odgovor ako čekate ponudu iz inostranstva ili ako radite u inostranstvu. Onima koji nisu zaposleni, petica uvek donese dobar glas, rešenje, ono što je bitno za lični napredak. Ove nedelje treba da obratimo pažnju na saobraćaj, vodite računa gde se parkirate, čak i ako ste pešak. Petica ume da donese zbrku na tom polju. Bitno je da je ove sedmice sreda čudotvoran dan. Tada ćete sve rešiti i pomoći će vam bela, plava i siva boja. Nosite te boje ove nedelje, jer će prijati vašoj energiji, naročito ako je blokirana", rekao je Stefan Dragojlović.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)