Nedeljni horoskop

BUNTOVNICI, POVUCITE SE OVE NEDELJE! NE PIŠE SE DOBRO: Numerolog upozorio i na ljubomoru - sve piše u INBOKSU partnera!

Autor Tamara Veličković

Prema prognozi astrologa i numerologa Stefana Dragojlovića, nedelja u broju 5 nije ono čemu se radujemo.

Izvor: Prva TV/Printscreen

Ulazimo u nedelju broja 5, kako će nam biti naklonjena? Ko profitira, a ko gubi u poslu, otkrio je astrolog i numerolog Stefan Dragojlović. Prema njegovim rečima, neće ići sve baš onako kako smo zamislili. Ovo su dani koji će nas naučiti brojnim lekcijama, a najvažnije je da prihvatimo sve što se bude dogodilo.

"Ova petica dolazi iz dve sedmice, a 14 je karmički broj. Merkur koji bi trebalo da donese lepu komunikaciju i da radimo sve sa lakoćom, neće ove nedelje doneti to. Sedmica je ipak Uran koji je viša oktava Merkura i donosi teške misije, razmišljanja, nelagodu i uglavnom u tim momentima dođemo u fazu nezadovoljstva. Misle su intenzivne, ali sve je individualno. Zavisi od toga kako je čovek sebe postavio u životu. Ne treba da se upoređujete ni sa kim i treba da budete milostivi prema sebi", rekao je Dragojlović u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

"Ovu nedelju treba da prihvatimo i da raščistimo misli. Petica jeste analiziranje i povezana je sa znakom Device i Blizanaca. Može da donese probleme u saobraćaju zbog opterećenog razmišljanja tokom vožnje. Ove nedelje može da se desi da pošta ne dođe na našu adresu, da zaluta. Možemo mnogo toga da tumačimo na pogrešan način", rekao je numerolog i otkrio glavni savet za dane koji su pred nama:

"Moramo da budemo u miru, sedmica i petica u kombinaciji traže čiste misli. Da bismo imali čiste misli, moramo da budemo mirni iznutra. Treba da budemo relaksirani, da ne sudimo drugima. Biće dosta zahtevnih lekcija. Treba da prihvatimo šta se dešava, da nemamo bunt, revolt", upozorio je Dragojlović.

Osim nedelje u broju 5, Venera ulazi u Bika. Šta nas čeka?

"Merkur u Biku ume da bude malo lenj. Merkur sam po sebi donosi relacije i odnose, a u Biku ume da donese dobre poslovne odnose. Bik je prvi materijalni fiksni znak u astrologiji. Merkur su misli i planovi, tako da sva razmišljanja treba da materijalizujemo. Dobar je za ekonomiste, mogu da dođu neke parice i da uhvatimo neko putovanje", objasnio je Dragojlović i dodao:

"Gardijanski kod je 7753. Možete da ga zapišete i sačuvate u novčaniku. Novac je energija koja kruži, sam taj kod nam pomaže da se povežemo sa materijalnim. Bik jeste emotivan, ali mora prvo da zadovolji materijalno. Biće dosta izdaja među partnerima jer će naći poruke drugih ljudi, biće otimanja oko mobilnog telefona. To su aspekti ljubomore, posesivnosti, panike", rekao je numerolog.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)