Nedeljni horoskop

OVA NEDELJA JE LUDILO ZA SVE, ALI JEDAN ZNAK NE MOGU DA DEFINIŠEM! Astrolog upozorava na SPEKTAKL - evo prognoze za sve!

Autor Tamara Veličković

Sjajna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za sve znake horoskopa u nedelji od 12. do 18. juna 2023. godine!

Izvor: Prva TV/Printscreen

Mesec je ušao u znak Ovna i nakon čudne nedelje, ove nedelje ćemo imati potrebu da se angažujemo, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić. U nastavku pogledajte šta čeka svaki podznak horoskopa. Biće ovo uzbudljiva nedelja, a mnogima će doneti veliki napredak i emotivne događaje.

"Entzijazam će trajati, naročito danas i sutra. Nakon toga kreću malo čudni aspekti u najmanju ruku. Na nebu će se dešavati Saturn koji kreće retrogradnim hodom, pa će nas u sredu vratiti na neke stare priče. Raščistićemo neke stvari i postaviti ih na mesto, ali unutrašnji osećaj napetosti će nam reći da treba da donesemo izvesnu odluku. Intuicija je uvek preporučljiva, ali u ovom periodu će biti izraženiji strahovi", otkrio je astrolog u emisiji "150 minuta" na Prvoj i dodao:

"Sreda i četvrtak će biti najnapetiji. Savet je da se tada čuvate impulsivnosti i da izbrojite do deset. U subotu imamo jedan divan aspekt, između Merkura i Venere, donosi dosta komunikacije. U nedelju imamo mlad Mesec u znaku Blizanaca koji nije baš najbolje aspektovan, svi ćemo imati potrebu da pobegnemo iz surove realnosti. Ipak, taj aspekt će nas pokrenuti", rekao je Vladimir i Vlajić.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Bitniji je podznak, tako da je moj savet da dešavanja za narednu nedelju svi isprate po podznaku", upozorio je astrolog i nastavio:

"Za Ovnove danas i sutra su dobri dani za emotivnu komunikaciju i to će odlično iskoristiti. Postoji mogućnost za neko putovanje, a tokom vikenda sledi ljubav. Dešava se na nekom putu ili sa osobom iz nekog drugog mesta. Bikovi su opredeljni da nešto rade i ovo je odlična nedelja za Bikove u podznaku koji se bave privatnim poslom. Baš će ih efekti gurati da rade još više i jače. U ovoj nedelji će se pozabaviti nekim nekreteninama, moguća je selidba ili planovi za tako nešto. Jupiter je ušao u njihov znak, tako da će ih štititi narednih nekoliko meseci.

Blizanci bi da spakuju kofer i otputuju negde. Blizanci u podznaku imaće priliku da isplaniraju to u ovoj nedelji, mnogi i da realizuju, od subote popodne. Tada se pokreće mlad Mesec. Oni su u dobrom periodu. Mnogo toga što su čekali, sada kreće definitivno i neće stati. Ovo je fenomenalan period. Emotivni segment, dosta strasti i biće ozbiljnih flertova.

Rakovi će juriti za parama i poslom tokom ove nedelje. Mislim da neće stizati da misle o emotivnom segmentu. Zauzeti Rakovi će se suočiti sa negodovanjem partnera, tako da, treba da izdvoje vreme za voljenu osobu. Biće nekih isplata sredinom i krajem nedelje. Poslovno je super period, emotivno i ne baš. Lavovima je dobar period za posao. Ako su želeli da menjaju posao, savršen je period. Ovo je nešto što je povezano sa strancima ili inostranstvom, sjajno je prikazan posao kod Lavova. Neke okolnosti se menjaju i kreću njima u prilog. Ljubav kroz prijateljstva, preko prijatelja ili društvenih mreža. Za vikend će flertovati.

Mnoge Device su usmerene na poslovne promene. Ove nedelje je velika mogućnost da dođu do unapređenja, u drugoj polovini nedelje. Naporno su radile u prethodnom periodu i sada mogu da dobiju zasluge. Ako to ne bude ove nedelje, definitivno će biti sledeće. Teže ka nekim nemogućim misijama, ovo su aspekti za ulazak u tajnu vezu ili vezu na daljinu. Definitivno je nešto što nije lako.

Vage će u ovim danima rešavati zvanične papire, uspešno. Usmeriće se ka strancima i inostranstvu i biće im dosta dobro. Vage u podznaku imaju mogućnost da kroz prijatelje ili u društvu prijatelja upoznaju nekog novog i interesantnog, naročito u drugoj polovini nedelje. Škorpije u podznaku su u čudnom periodu, ne znam kako bih definisao - malo strasti, malo ljubomore. Nije ništa spektakularno loše, ali se prosto ne osećaju dobro. Esktremi su. Brinu za novac, potencijal da podižu kredite. Preko posla interesantna poznanstva, ali jednostavno neće imati strpljenja da se ove nedelje upuste u nešto emotivno.

Strelčevima je vikend super period za nova poznanstva, upoznaće nekoga ko je obrazovan i voli da putuje, sve ono što Strelčevima odgovara. Što se tiče aspekata za poslovno polje, naglašena su putovanja i saradnja sa strancima. Jarčevi su znak koji je uvek okrenut ka poslu, strahuju od nemaštine, tako će biti i ove nedelje. Marljivo će raditi, ali će napraviti nove saradnje, naročito u četvrtak i petak.

Vodolije u znaku i podznaku imaju potencijal da rešavaju sudske varijante ili da se bave papirima. Novi poslovi su na vidiku. Za njih je dinamična i dobra nedelja. Slobodne Vodolije treba da izađu za vikend. Odlična nedelja za širenje poslova, Ribe će prosperirati. Biće para, napredovanja, planiraće da se sele, ali neće imati previše vremena za emotivni segment. Postoji mogućnost da se pojavi neko mlađi i komunikativan, ali mislim da će Ribe ipak odlučiti da ostanu same", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)