Nedeljni horoskop

KOME PRVA NEDELJA JULA RAZARA NOVČANIK, A KO JE MAGNET ZA PARE? Prognoza astrologa za sve znake - jednom poželeo SREĆU

Autor Tamara Veličković

Astrolog Vladimir Vlajić otkriva šta nas čeka u prvoj nedelji jula 2023. godine.

Izvor: Prva TV/Printscreen

Kome se smeši zarada, a ko će morati da pripazi na novac? Ušli smo u novi mesec, a danas, 3. jula, tačno u 13.38 časova počeo je pun Mesec u Jarcu. Da li će nam zvezde biti naklonjene na polju ljubavi i šta nam prema horoskopu donosi prva nedelja jula, otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj astrolog Vladimir Vlajić.

"Merkur pravi aspekte prema Uranu i Neptunu i to povoljne. Biće prijatnih iznenađenja, naročito onih koja su vezana za papire ili državne institucije. Ovo je aspket koji se dešava u petak i nedelju. Preliće se na sledeću nedelju. Sve u svemu, samo da ponedeljak i utorak prođu jer jesu malo tenzični. Od srede se spušta ta energija i sve ide daleko laganije. Još od ove nedelje osećamo aspekt Mars kvadrat Uran na koji sam ranije upozoravao. Svima savetujem da se ujedu za jezik i da se pričuvaju ishitrenih reakcija. Nije najbolji momenat, druga strana to neće najbolje prihvatiti", upozorio je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Kod Ovnova u znaku i podznaku, pun Mesec je u polju karijere i odnosima sa autoritetima. Tu postoji šansa da se približe autoritetu. Imaće podršku, prijatna iznenađenja i novčane dobitke. Tokom vikenda im se pruža mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Bikovi bi i dalje da putuju, ali u ovoj nedelji biće najaktivniji znak. Biće lepih dešavanja, naročito u sredu i četvrtak. Biće ozbiljnih poslovnih ponuda, imaće čemu da se raduju. Slobodnim Bikovima se pruža šansa za novo poznanstvo na putu, a zauzeti treba da otputuju.

Blizanci su u periodu u kom brinu oko novca. Slobodnima za vikend sledi zanimljiva komunikacija. Imaće mogućnost da upoznaju nekoga preko društvenih mreža ili na putu, a to će biti odlično za njih. Pun Mesec najintenzivnije utiče na Rakove, ne znam ko će im pomoći. Svašta će izbijati iz njih, i pozitivno i negativno, ali i histerično. Treba da vode računa u saobraćaju. Više su opredeljeni za posao, pa mislim da neće previše misliti o ljubavi.

Lavovi bi trebalo da vode računa o potencijalnim povredama danas, sutra i tokom vikenda, inače su u dobroj nedelji. Pruža im se mogućnost da nešto sudski razreše ili da uđu u partnerski odnos. Kraj nedelje im donosi solidan novac koji će se sliti u njihov budžet. Ovo je za Device dosta dobar period. Mnoge Device će se presiliti, stoji im nešto pozitivno. Odličan period za izlaske, kontakte, susrete. Neka se oslone na intuciju.

Vage ovih dana dosta rade, mnoge od njih planiraju privatan posao. Imaće neplanirane prihode, čekaju ih brojna iznenađenja. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekoga tokom vikenda. Škorpijama su ovi dani dosta bitni kada su u pitanju novi poslovni pregovori. Cela nedelja im je dosta bitna, sredina nedelje vuče ka porodičnim odnosima. Sam kraj nedelje opet donosi poslovnu gužvu, naročito kroz strance i inostranstvo. Četvrtak i petak su idealni dani da se nešto pokrene.

Strelčevi brinu o parama, a ujedno i troše malo više. Ovo je dobar period za novac, biće neočekivanih prihoda i rashoda. Sredinom nedelje dobijaju mogućnost da reše bitnu papirologiju. Mislim da će biti zadovoljni. Strelčevi će upoznati osobu iz nekog drugog mesta. Jarčevima sledi dobar poslovni period, trebalo bi maksimalno da ga iskoriste. Upoznaće nekoga sa velikom razlikom u godinama, a zauzetim Jarčevima ovaj aspekt donosi problem, odnosno rasprave.

Vodolijama je kreativnost u usponu. One koje se bave kreativnim poslovima ili naučno-istraživačkim radom, ozbiljno će odskočiti. Kod drugih Vodolija stoji mogućnost da u četvrtak ili petak dobiju veću količinu para. Ribama se pun Mesec dešava u 11. polju, polju prijatelja. Imaće potrebu da se žrtvuju za nekoga, ali to će im se vratiti već krajem nedelje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)