Nedeljni horoskop

NERVOZA I TENZIJA, SAMO JEDAN ZNAK IMA DUPLU SREĆU! Detaljna prognoza astrologa za ovu nedelju - evo kome je NAJTEŽE

Autor Tamara Veličković

Astrolog Vladimir Vlajić otkriva detaljnu prognozu za sve znake horoskopa od 10. do 16. jula 2023. godine!

Izvor: Prva TV/Printscreen

Nedeljni horoskop od 10. do 16. horoskopa 2023. godine donosi mnogo zanimljivih dešavanja. Da li su nam ove nedelje zvezde naklonjene ili će nam biti napeta atmosfera, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić. U nastavku saznajte koga će posebno pratiti sreća, a ko će morati da se strpi:

"Mars, planeta koja simbolizuje životnu energiju, prešla je u znak Device. Imaće jak uticaj njih i na zemljane znake, slaće im pozitivnu energiju. Biku ne treba više od Jupitera, ali njima će slati duplu pozitivu. Device su se trenutno uzvrpoljile, a Mars traži akciju od njih. One nisu baš ti tipovi, ali sada će se ubrzati i imaće mogućnost da biraju. Dvoumiće se na poslovnom i ljubavnom polju, ali u ovom trenutku im je strah izražen", rekao je astrolog u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

"Mars u Devici će biti naredna dva meseca. Sam znak Device simbolizuje polje posla, radnog okruženja, svakodnevicu. Mars je uvek neka vrsta nervoze. U simboličnom smislu, Mars bi bio neki pas koji laje i tera vas da se pomerite. Merkur nam sutra ulazi u znak Lava, komunikacija se potpuno menja. Opterećivaće nas formom, savet je da svi vode računa o fizičkom izgledu i nastupu", upozorio je Vladimi Vlajić.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Ovnovi brinu kad je posao u pitanju, ali tu će se neke stvari razrešiti u drugoj polovini ove nedelje. Ne bi trebalo da previše budu zabrinuti. Nudiće im se nešto za posao, stoje prijatne vesti i to treba da iskroriste. Kada su u pitanju emotivni segmenti, slobodnim Ovnovima stoji flert i nova poznanstva, naročito u četvrtak i petak. Zauzeti će putovati. Ovnovi treba da vode računa o stomaku.

Bikovi imaju zaštitu kroz Jupitera. Biće novina na poslovnom segmentu u drugoj polovini nedelje. Sledi im neka vrsta stabilizacije i vesti koje su povezane sa većom organizacijom ljudi ili sa strancima, nešto što im ide u prilog. Zauzetim Bikovima ova nedelja donosi priliku za putovanje. U zdravstvenom segmentu, Bikovi u podznaku treba da vode računa o kičmi.

Blizancima će nešto da se uspori, naročito onima koji su u podznaku. Nešto će se iskomplikovati, savetujem im da ne trče pred rudu, da ne pričaju puno. Neke stvari mogu da se odlažu, što poslovno, što privatno. Imaju jednu povoljnost u četvrtak i petak, tad neke stvari mogu da se reše. Biće ljubavi za njih.

Rakovi su malo nervozniji, ali se nervoza sa finansija sklanja na komunikaciju. Treba da vode računa u saobraćaju, mogući kvarovi na automobilu. Imaju čemu da se raduju, neka vode računa ako vode posao iz inostranstva ili sa strancima. Mnogo će da rade, više su fokusirani na posao nego ljubav. To će predstavljati problem zauzetim Rakovima.

Kod Lavova u znaku i podznaku, ovo je nedelja u kojoj kreću brige za finansije. Razmišljaće o podizanju kredita, ali moj savet je da to ne čine. Neke stvari će im ići u prilog tokom sledećeg meseca, ovaj mesec treba da se strpe. Devicama u podznaku ova nedelja donosi interesantne vesti, dobru podršku, naročito u drugoj polovini nedelje.

Vagama je Mars iza leđa, aspekt tajnih neprijatelja i mešanja u život. Tokom narednih dva meseca, to će biti njihov problem. Nešto preko prijatelja mogu da profitiraju, a za vikend da upoznaju nekog novog. Škorpije mogu da se opuste, prave interesantne kontakte sa suprotnim polom, naročito u četvrtak, petak i nedelju. Sve im ide u prilog, neočekivano će napraviti zanimljivu priču. Kada je u pitanju poslovni segment, tu će biti podrške, pomoć prijatelja, malo nervoze, ali će sve biti u redu.

Strelčevi ulaze u povoljniji period kada je u pitanju posao. Imaće čemu da se raduju, mogu da očekuju da nešto naplate ili pokrenu bitan posao. To je malo vezano i za Škorpije. Vikend označava veće društvo. Jarčevi imaju povoljan aspekt od Marsa, dosta snage i energije će usmeriti u praktične stvari. Dosta će raditi, ali i zaraditi. Najviše uspeha imaju oni koji posluju sa inostranstvom, ali da vode računa šta potpisuju.

Vodolijama ide u prilg nešto što je vezano za javni nastup. Treba da vode računa kako troše novac u narednom periodu, postoji mogućnost da im se neki dug vrati, ali i da naprave dug. Nije povoljan momenat za pozajmice. Sklonost ka povredama. Postoji mogućnost da na javnom mestu upoznaju nekog interesantnog, biće šansi za vezu. Zauzete Vodolije žele na kraći put, možda čak i dva povezana puta. Ribama isti Mars pravi potencijalni problem u bračnim odnosima. Daje jaču dinamiku i neku vrstu tenzije koju će jedan partner unositi u odnos. Kroz potpisivanje ugovora će uspeti da zarade", prognozirao je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)