Nedeljni horoskop

VEZE I BRAKOVI NA ISPITIMA, SA PARAMA BORBA, ALI NEKI ĆE BITI PAMETNI! Astrolog za ovu nedelju - "Ako ovo pregrmimo..."

Autor Tamara Veličković

Astrolog Vladimir Vlajić otkriva šta nas očekuje u nedelji od 7. do 13. avgusta 2023. godine!

Izvor: Prva TV/screenshot

Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2023. godine donosi uzbudljiva dešavanja, ali šta nas očekuje kada su emotivni odnosi u pitanju? Kada je pravi trenutak za zaključivanje poslova, a šta će se desiti sa prijateljstvima? Astrolog Vladimir Vlajić dao je detaljnu prognozu za sve znake horoskopa u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

"Druga polovina nedelje biće rasterećnija. Sam početak nedelje je tenzičan, napet, sa prevelikim očekivanjima. Neće isto uticati na sve horoskopske znake i podznake, neki će to pametno iskoristiti. Imamo dosta emotivnih izazova, mnoge veze će biti na ispitima. Venera vlada novcem, tako da će biti potencijalnih rizičnih investicija, ali sve zavisi kako je to položeno u okviru nečijeg horoskopa", rekao je astrolog i dodao:

"Sam aspekt kvadrata je loš aspekt, to je neka borba. Doneće neku vrstu štete ili neplaniranih troškova. Četvrtak i petak jesu najbolji dani u nedelji, naročito za papirologiju. Nedelja je odličan dan za ljubav, vikend će biti divan period za muško-ženske odnose. Mnogima će doneti ljubav", otkrio je Vladimir Vlajić.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

"Ovnovima je naglašen aspekt nervoze. Sami sebi će biti najveći neprijatelji, savet je da malo uspore. Druga polovina nedelje je nešto bolja, naročito kada je u pitanju emotivni segment. Sreda, četvrtak i petak otvaraju mogućnost za obnovu kontakta iz prošlosti. To će biti interesantno. Za vikend bi trebalo da se paze tajnih veza. Postoji mogućnost da brzo budu provaljeni. U slučaju da žele da se upuste u vezu sa nekim ko je zauzet, treba da budu oprezni. Napeti aspekt sa početka nedelje će im ipak koristiti u poslu. Imaće mogućnost za neočekivane prilive para.

Bikovima je zdravlje dobro. Ovo je nedelja u kojoj će želeti da se opuste, naglašen je aspekt hedonizma, naročito u drugoj polovini nedelje. U utorak i sredu treba da vode računa o svađama sa ženama, naročito sa starijima iz porodice. Vikend slobodnima i zauzetima donosi aspekte za putovanje i relaksaciju. Na početku nedelje brinuće za novac, ali u sredu i četvrtak stiže novac koji će ih rasteretiti. Imaće brigu oko finansija, goniće ih taj osećaj, ali neće biti ništa što je nerešivo.

Blizancima sledi nervoza. Savet je da uspore. U emotivnom segmentu imaju sukob između želje i mogućnosti, pa neka povedu računa o tome. Pojaviće se neko jako neobičan, interesantan, verovatno vezan za drugo mesto, a zauzeti Blizanci treba da vode računa o tajnim vezama, flertovanju. Mogu da odu predaleko. Što se tiče putovanja, mogu da se odlože. Sredinom nedelje vladaće odlična energija, mnogo toga će uspeti da završe.

Rakovi treba da povedu računa o krvnom pritisku. Kvadrat Sunce-Jupiter im donosi pojačane troškove i brigu oko para. Vikend je idealan i za slobodne i za zauzete. Slobodni upoznaju nekoga kroz veće društvo. U poslovnom segmentu, u ponedeljak i utorak stoji naplata ili novac koji već očekuju. Druga polovina nedelje donosi oprez u dogovorima i pregovorima, ali i u saobraćaju.

Lavovima je potencijalni problem vratni deo. Sve će im biti prenaglašeno, trebalo bi da spuste loptu. U emotivnom semgentu, biće napeto kod zauzetih. Ako pregrme, druga polovina nedelje daje negativne emocije koje su naglašenije. Može doći do naglih prekida veza ili brakova. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na kraćem putu, vrlo je moguće da će to biti neko ko je mlađi. Žene su prikazane kao teži saradnici. Druga polovina nedelje donosi pare.

Device treba da povedu računa o kičmi. Ovo je nedelja potencijalnih emotivnih komplikacija. Što se tiče emotivnog segmenta, kod slobodnih može da se pojavi neko ko je zauzet ili iz drugog mesta, a kod zauzetih postoji mogućnost odvojenosti od partnera. Vikend donosi romantiku zauzetima. Sredina nedelje donosi dosta posla i malo više nervoze.

Vage su premorene, trebalo bi da vode računa o imuntitetu. Ovo je nedelja u kojoj će se opterećivati dugovima, parama i razmišljati o praktičnim stvarima. Postoji mogućnost da dođe do povećanih troškova, gubitaka, treba da vode računa da li su sve platili na vreme. Pojačana ljubomora, naročito na početku i kraju nedelje.

Škorpije su dobro. Početak nedelje donosi ljubomoru, slobodne će upoznati nekoga preko prijatelja. Biće malo brige za finansijsku situaciju, biće troškova. Strelčevi će kasniti tokom cele nedelje. Postoji mogućnost za vezu na daljinu, a zauzetima stoji rasprava u sredu i četvrtak. U poslovnom segmentu, ženska osoba ih blokira. To će se rešiti od srede, a u sredu da vode računa o kontaktu sa strancima.

Jarčevi da vode računa o kičmi. Tokom cele nedelje se bave sastancima i dogovorima. Do srede je opuštena situacija. Na javnom mestu će upoznati nekoga zanimljivog, a tokom vikenda svima sledi romantika. Vodolije da povedu računa o stomaku. Stoji im ljubomora i potencijalni raskidi. Od srede stoji mogućnost da se slobodnima pojavi neko iz prošlosti, a zauzeti brinu o stvarima koje su se dešavale tokom prethodnog perioda. Radiće ono u čemu uživaju. Ribe bi trebalo da prekontrolišu krvnu sliku. Stoji im izlazak i ulazak u vezu tokom vikenda, a do tada će naporno raditi, naročito ako se bave privatnim poslom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)