Nedeljni horoskop

U POSLEDNJOJ NEDELJI 2023. GODINE OBRT ZA SVE ZNAKOVE: Evo šta nas čeka za NOVU GODINU, pazite na narednih 13 dana!

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza za sve znake horoskopa od 25. do 31. decembra 2023. godine!

Izvor: TV Prva/screenshot

Poslednja nedelja u 2023. godini! Kako će se odraziti na znake horoskopa? Kome će zvezde biti naklonjene, a ko će morati da sačeka da ostvari ciljeve, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić u emisiji "150 minuta" na Prvoj. Prema njegovim rečima, retrogradni Merkur će mnogima doneti dobre stvari, a ne samo loše.

"Retrogradni Merkur je uvek najgori kada kreće i kada usporava. Oko Nove godine će usporiti i krenuti normalnim hodom, što ne znači da će biti nužno loše, jedino što treba da vode računa svi oni koji putuju preko granice. Sve što je vezana papire ume da bude problematično. Sve treba dobro da se kontroliše. U ovoj nedelji imamo pun Mesec na 14. stepenu znaka Raka. To je kulminacija nekog perioda, tako da od srede, pa narednih 13 dana, šta sejemo, to žanjemo. U suštini, još uvek je dobar momenat za smišljanje novih početaka. Druga polovina nedelje će biti dinamičnija i lakša", rekao je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Kod Ovnova stoji potencijalan problem u saobraćaju, treba da budu malo obazriviji. Zdravstveni problemi su vezani za gornji deo stomaka. Slobodni su spremni za avanturu, oko Nove godine mogu da uplove u tajnu vezu. To će im biti jako interesantno, pokrenuće aspekt maštanja. Zauzeti će nekoga ugostiti, biće sjajni domaćini, praviće dobru atmosferu. Poslednja dva dana ove godine su odlični za poslovni segment Ovnova koji posluju sa strancima, u zadnjem trenutku se nešto pokreće. Ovo je dobro za sudske sporove i nekretnine.

Bikovi su dobro, ima malo stresa, ali im je dobra ova nedelja. U emotivnom segmentu, naglašen je emotivno-strastveno hedonistički segment, čak i prenaglašen. Kada njihov vladar Venera promeni znak tokom sledeće nedelje, biće naročito dobar period za njih. Što se tiče zauzetih Bikova, partner će dosta raditi. Bikovi će malo tražiti pažnju, biće zahtevni, ali uspeće da iskontrolišu partnerski odnos. Dominantniji su u vezi ili braku oko Nove godine. Stižu dobre vesti u poslu, odličan je period za proširenje posla, ali ne i za pokretanje. Dobar period za naplatu ili da traže neku uslugu.

Blizanci dosta trpe zbog retrogradnog Merkura, trebalo bi da se paze povreda. U ponedeljak i petak slobodni Blizanci mogu da osvoje nekoga koga su pikirali. To će biti interesantan kontakt. Ovo je potencijalno neko ko je zauzet, ali mislim da će se izboriti. Kod zauzetih je bilo napeto, vikend donosi bolju energiju.

Kod Rakova je stomak na udaru. Treba da vode računa u saobraćaju. Stoji mogućnost da upoznaju nekoga ko fizički jako lepo izgleda, nekoga ko je sportski tip i ko vodi računa o sebi. Rakovima u znaku i podznaku će se pojaviti i neko iz prošlosti, ali za koga god da se odluče, biće zadovoljni. Zauzeti imaju dobru energiju, ali stoji neka briga. Nešto će biti neizvesno, ali ne moraju da brinu, naći će rešenje. Imaju podršku prijatelju tokom cele nedelje. U poslovnom segmentu stoji mogućnost da se izbore za benefite. Trebalo bi da vode računa o tračevima, neka mlađa osoba unosi nervozu.

Lavovima su kičma i krvni pritisak na udaru. Lavovi su pikirali nekoga i osvojiće nekoga oko same Nove godine. Zauzeti skupljaju društvo i prave dobru atmosferu. U drugoj polovini nedelje stižu dobre vesti za posao, biće baš dobro. Stoji im malo više troškova, ali bi trebalo da povedu računa jer mislim da će trošiti više nego što imaju. Čini se da će morati da vrate dug, nije povoljan momenat za ozbiljnije pozajmice.

Devicama stoji potencijalni problem sa povredama zbog nepažnje. U emotivnom segmentu može da im se pojavi neko iz drugog mesta, da li na kraćem putu ili kroz društvene mreže. Zauzete Device u znaku i podznaku će razmišljati o proširenju porodice, ali neke stvari će se odlagati.

Vage treba da vode računa o vratnom delu kičme. Slobodnima stoji mogućnost da upoznaju nekoga na putu, to će da bude jedan dosta dobar i strastven odnos, ali da li će biti dugoročan, zavisi od sinastrije. U poslovnom segmentu, ponedeljak, utorak i petak su ključni. Biće malo nervozni u okviru pravnog segmenta. Stiže pomoć prijatelja, biće dragocena. Ovo je nedelja u kojoj mogu da kupe nekretninu.

Kod Škorpija je urogenitalni segment na udaru. U emotivnom delu, kod slobodnih stoji neka tajna veza, nešto što je izazovno. Treba da vode računa kome šta pričaju, stoje tajni neprijatelji. Kod zauzetih vlada miks ljubomore i romantike. U poslovnom segmentu stoji naplata nekog novca, sve što je vezano za strance je super. Mogu da uživaju u pohvalama ljudi na položaju.

Strelčevi se spremaju za direktan Jupiter, to je njihov vladar. Osetiće vraćanje optimizma, sledi drastično bolji period. Zglobovi mogu da budu problem. Zrače i privlače, postoji mogućnost da u svoj život privuku nekoga ko je zauzet. To će biti avantura. Zauzeti iniciraju zajednički život. U poslu je gužva.

Jarčevi mogu da imaju probleme sa alergijom. Kod slobodnih stoji tajna veza, a kod zauzetih je sve naglašeno. U poslu stoje brige, ali to će se rešiti. Vodolije mogu da imaju problem sa nesanicom. Dosta strasti na ljubavnom polju, zauzetima slede romantika i prijatna iznenađenja. U poslu stoji realizacija ciljeva od srede. Ribama je dobar zdravstveni segment. U emotivnom delu stoji aspekt čežnje, privući će nekoga ko im je već poznat. Kod Riba koje se bave privatnim poslom stoji malo više nervoze. Dobro im je sa ljudima na položaju, to neka maksimalno koriste", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)