Nedeljni horoskop

POSLEDNJI DANI FEBRUARA MANIPULIŠU JEDNIM ZNAKOM! Detaljna prognoza astrologa za ovu nedelju, RETKI će imati ludu sreću

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 26. februara do 3. marta 2024. godine!

Izvor: Prva Tv

Poslednje dane februara obeležavaju napeti aspekti Sunca, Marsa i Jupitera. Kom znaku to godi, a ko će biti uskraćen za životne radosti, otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj astrolog Vladimir Vlajić. "Interesantna nedelja je pred nama. Generalno imamo dosta planeta u znaku Vodolije, neke su prešle u znak Riba. Biće previše gužve kod svih znakova horoskopa. Ovo je nedelja neproverenih informacija i manipulacija, pa bih savetovao da prođe bez impulsivnosti, naglih odluka i promena. Retkima će to prijati", rekao je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE HOROSKOPA

"Ovnovi treba da povedu računa o starim hroničnim zdravstvenim problemima. Emotivni segment slobodnima donosi mogućnost da upoznaju nekoga kroz posao. Nisam siguran da će to biti ozbiljnija emotivna priča. Zauzetima sledi haotična nedelja, naročito vikend. Doneće im nemogućnost da se nešto dogovore sa partnerom. Savet je da iskoriste vikend za miran razgovor. Poslovni segment je odličan, dobra nedelja za promene. Tu će im se nešto nuditi, menjati i pokretati.

Bikovi mogu da imaju potencijalne probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Slobodnima stoji mogućnost da uđu u čudnu, čak i tajnu vezu. Sledi im susret i sa nekim iz prošlosti, ali Bikovi će sve dobro da iskoriste. Zauzetima ova nedelja donosi dosta rada i malo slobodnog vremena. Tu može doći do tenzije u odnosu sa partnerom. Savet je da pronađu zlatnu sredinu i da ne budu impulsivni u komunikaciji. Poslovni segment je na početku nedelje haotičan, ali stižu dobre komunikacije sa ljudima na položaju. Desiće se zasluženi uspeh.

Blizancima imunološki deo može da bude problem. Slobodni ne bi trebalo da se vrate na stare priče, to može baš da ih optereti i zakomplikuje im život. Stoji im mogućnost da flertuju, a u drugoj polovini nedelje može da im se svidi osoba iz drugog mesta. Zauzeti će brinuti za partnera, staviće teret na svoja leđa. Poslovni segment donosi napredak, stoji mogućnost da nešto naplate. Boriće se sa kritikama ljudi iz poslovnog okruženja, ali sve ide u njihovu korist.

Rakovima respiratorne infekcije mogu da budu problem. Rakovi ne treba da se vraćaju u prošlost. Stoji im mogućnost da se desi interesantna ljubavna priča putem interneta. Zauzeti Rakovi mogu da se odluče za ulazak u brak. Odličan period za one koji su dugo u ljubavnom odnosu. U drugoj polovini nedelje, Rakovi koji su u brakovima, mogu da imaju osećaj usamljenosti koji će ih opterećivati. Ovo je nedelja u kojoj će shvatiti šta je to što žele kada je posao u pitanju. Odabraće ideju vodilju i krenuće da ruše sve pred sobom.

Lavovi mogu da imaju problem sa kičmom i grlom. Slobodni će se dosta družiti i flertovati, ali neće ući u emotivnu priču. Zauzetima je ovo nedelja u kojoj će dosta raditi, pa će nervozu prebaciti na privatan segment. U poslu ispravljaju greške iz prošlosti, većina će uspeti u tome. Prati ih sreća. Nešto o njima se bitno otkriva, treba da vode računa Lavovi koji su u problematičnim poslovnim pričama. Mnogi će odlučiti da promene firmu.

Device mogu da imaju problem sa nesanicom. I kod slobodnih i kod zauzetih Devica biće prisutan momenat tajnovitosti, mogu da uđu u tajnu vezu. Kod slobodnih se pojavljuje neko ko je mlađi, a ko će diktirati tempo odnosa. Zauzetima dolaze razna iskušenja i mogućnost da se neki nestabilni odnosi prekinu. Gužva u poslu, neke stvari će ići malo usporeno, treba da proveravaju sve informacije. Dobra nedelja za isplatu.

Vage treba da se čuvaju prehlada. Imaće mnogo ponuda na ljubavnom polju. Zauzete Vage će imati malo lošiju komunikaciju sa partnerom, sumnjaće u njegovu vernost. Ovo će biti malo napornija nedelja za njih. Sledi im lošija komunikacija sa nadređenima na poslu, ali od srede je bioritam bolji, naročito uz podršku prijatelja.

Škorpije su malo nervoznije, mogu da imaju problem sa hormonima. Prošlost i daljina su vezane za emotivni segment kod slobodnih Škorpija, a kod zauzetih partner pruža neki otpor i to može da donese probleme. Poslovni segment upozorava na osobu koja nije iskrena i koja želi nešto da nametne. Ovo je nedelja manipulacija, treba da paze šta potpisuju.

Strelčevima su respiratorni organi na udaru. Biće dosta flertova, neki Ovan može da im privuče pažnju i to će biti dobra priča. Zauzetima stoji mogućnost da se raduju uspehu partnera. Brinuće oko nekog člana porodice, ali to će se rešiti. Poslovni segment donosi dosta obaveza. Imaće pomoć saradnika.

Jarčevi mogu da imaju problem sa virusnim upalama. Slobodnima se javlja neko iz prošlosti. Imaće mogućnost da biraju, moj savet je da idu dalje i da se ne vraćaju na staro. Zauzetima stoji putovanje sa partnerom, a to će im prijati. Poslovni segment donosi rešenje, izgleda da će im kamen pasti sa leđa. Biće dobra nedelja za njih.

Vodolije mogu da imaju problem sa povredama. Biće dosta flertova kod slobodnih. Kod zauzetih je partner zabrinut, okupljaće društvo, ali bolje je da se osame. Poslovni segment donosi pretnju zakonom, baš treba da povedu računa o tome. Od srede sledi dosta kontakata i neke nove poslovne priče.

Ribe mogu da imaju problem vezan za cirkulaciju. Slede tajne veze, neće im biti dosadno u toku nedelje. Slobodnima stoji mogućnost da upoznaju nekoga iz inostranstva. Zauzetima je ovo nedelja donošenja bitnih odluka. Ribe su već malo napete, ali sada će se sve rešiti. Dobra nedelja za posao, imaju naklonost autoriteta i to treba maksimalno da iskoriste", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)