Nedeljni horoskop

KOGA SABOTIRAJU, A KO ĆE "ODLEPITI" U TAJNOJ VEZI? Nedeljna prognoza astrologa Vlajića, Škorpiji sledi FILMSKA priča

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 4. do 10. marta 2024. godine!

Izvor: Prva Tv

Još uvek je dosta planeta u znaku Riba, a to znači da će tenzija biti prisutna i ove nedelje, do 10. marta 2024. godine. Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio šta znaci horoskopa mogu da očekuju. "Znak Riba simbolizuje subjektivnost ili maglu. Mnogi od nas će imati osećaj lova u mutnom, ali imaćemo i tračak svetla. Biće lepih dešavanja, ali komunikacija jeste otežana. Savet je da proveravate informacije i više puta ponavljate ono što vam je bitno", rekao je astrolog.

DETALJNA PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Ovnovi mogu da imaju problem sa virusnim infekcijama. Stoji im mogućnost da nađu izazovnu emotivnu priču. Ovo je više nedelja za flert i strast, nego za ulazak u vezu koja bi trajala. Zauzeti će biti malo napeti, imaće razmirice, ali biće dobra nedelja, sam kraj donosi rešenje. Što se tiče poslovnog segmenta, malo je lošija komunikacija sa saradnicima, biće kašnjenja. Početak nedelje će biti laganiji, stoji im mogućnost da reše nešto što je vezano za inostranstvo ili prijatelje. Pokreću se neke novine, ali realizovaće se tek sledeće nedelje.

Bikovi treba da vode računa o kičmi. Slobodni će u prvoj polovini upoznati nekoga preko posla, a u drugoj mogu da se uvere da će to biti komplikovanija ljubavna priča. Ipak, to će biti emocija za njih, samo da ne zakomplikuju previše. Zauzetima je ovo nedelja za put, biće malo napeti, ali sve će rešiti otvorenim razgovorom. Kada je posao u pitanju, ne bi trebalo da bude prevelikih odskakanja. Radiće naporno, biće primećeni i treba da urade sve kako treba.

Blizance čeka malo više stresa, a to može da se odrazi na nesanicu. Slobodni mogu da privuku pažnju nekoga ko je zauzet ili vezan za neko drugo mesto. To će biti interesantna komunikacija. Zauzeti mogu da očekuju trudnoću, mogu da pričaju o selidbi ili renoviranju. Ovo je više nedelja maštanja nego pokretanja u tom delu priče. Što se tiče poslovnog segmenta, šefovi će biti zahtevniji prema Blizancima. Trebalo bi da vode računa o tračevima i lažima, tri puta da proveravaju informacije. Može doći do izvesnih sabotaža.

Rakovima imunološki segment može da trpi. Slobodni Rakovi mogu da očekuju prijatna iznenađenja, rekao bih da mogu da uđu u vezu tokom vikenda. Zauzetima je malo napeto, ali vikend donosi bolju energiju i opuštanje. Ovo je priprema za neke stvari koje treba da uslede, sledi im dosta posla. I troškovi će biti povećani, a oni će razmišljati o poslovnoj promeni. Moj savet je da to ne rade ove nedelje, već sledeće.

Lavovi treba da se paze virusnih upala. Slobodnima stoji mogućnost da se pojavi neko ko putuje ili je osoba stranac. Sledi im jako dobra priča. Zauzetima stoji red romantike, red ljubomore. Biće ludo i nezaboravno, moguće je da će se treća osoba mešati. To neće moći da izbegnu, pa je savet da samo iskuliraju i da ostanu ponosni. Dosta poslovnih ponuda stoji, ali je naglašen aspekt manipulacije. Savet je da iskomuniciraju sa starim poslovnim saradnicima i da traže savet.

Device treba da se paze povreda, naročito tokom vikenda. Slobodne Device su u manipulaciji, tajnim vezama, nekoj 'ludačkoj' energiji koju inače nisu imale. Zauzete Device imaju jake emocije, čak i malo ljubomore, partner dominira. Početak nedelje je vezan za podršku i pomoć od strane saradnika. Sve oko čega se budu nervirale, rešiće u četvrtak ili petak.

Vage su dobro, stiže ih umor tokom ove nedelje. Postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu, mislim da će uživati. Zauzetim Vagama će vikend biti napet zbog uticaja drugih ljudi. Treba direktno da komuniciraju sa partnerom. U poslu sledi dosta obaveza i gužve, ali sve će srediti. Imaće podršku osobe na položaju koja će im dosta značiti.

Škorpije mogu da imaju problem sa stomakom. Slobodne mogu da uđu u tajnu vezu, odnosno strast, stoji im jako uzbudljiv filmski period. Zauzetim Škorpijama savetujem da iskomuniciraju o temema koje ih muče. Ovo je nedelja novih poslovnih priča i naplate. Trebalo bi da budu pažljive u stvarima koje rešavaju ove nedelje, imaju podršku svih planeta koje su u znaku Riba.

Strelčevi za vikend mogu da uđu u vezu sa osobom koja je mlađa ili mladolika. Zauzeti planiraju put i taj put može da ih zbliži u drugoj polovini nedelje. Ovo je nedelja stabilizacije i završetaka nekih bitnih poslovnih planova. Novi počeci su vezani za sledeću nedelju. Jarčevi su skloni ka virusnim infekcijama. Slobodnima stoji mogućnost da upoznaju nekoga preko interneta, a postoji i mogućnost da im se neko vrati iz prošlosti. Zauzeti će za vikend negde otputovati. Posao donosi naplatu, to će im izmamiti osmeh na lice. U četvrtak ili petak mogu da odu na neki put ili da se pripreme za privatni posao.

Vodolije može da muči pad imuniteta. Slobodne Vodolije mogu da biraju, mlađa osoba prijatnog fizičkog izgleda će im privući pažnju. Zauzete će imati više vremena za partnera, ali biće i dosta obaveza. Biće zategnutih situacija, ali sve će se rešiti u njihovu korist. Ovo je nedelja u kojoj slede promene okolnosti koje će im poboljšati finansijku situaciju.

Ribe u znaku i podznaku su u čudnom periodu, dosta planeta je u njihovom znaku. Ribe imaju aktivnu nedelju pred sobom, zdravstveno će sve biti u redu. Slobodne Ribe će tražiti izazove. Ovo je nedelja potencijala za ulazak u tajnu vezu, biće više kandidata, poznatih i nepoznatih. Imaće prijatna iznenađenja. Kod zauzetih Riba već neko vreme vlada tenzija. Ovo je nedelja u kojoj treba da sednu u četiri oka i popričaju o problemima, bez nekakvih manipulacija. Suprotna strana će odreagovati na iskrenost. U poslovnom segmentu stoji dosta ponuda. Sve što je vezano za državne institucije, odlično je prikazano", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)