Nedeljni horoskop

POČINJU LJUBAVNI PREOKRETI! Astrolog dao prognozu - BLIZANCIMA će mlađa osoba doći glave, VAGE prave problem, a vi?

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 11. do 17. marta 2024. godine!

Izvor: Prva Tv

Proleće donosi promene za većinu horoskopskih znakova i to uglavnom pozitivne. Danas je Venera ušla u znak Riba, a to znači da se pokreće emotivni segment. Astrolog Vladimir Vlajić kaže da ukoliko nekoga imate na umu, ovo je idealna nedelja da se pokrenete i osvojite tu osobu. U emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio je šta čeka svakog znaka horoskopa!

DETALJNA PROGNOZA ZA SVE ZNAKE

"Ovnovima će slaba tačka biti glava, ali rekao bih da je reč o prolaznim glavoboljama. Slobodni Ovnovi učestvuju u tajnim pričama, postoji mogućnost da će upoznati nekoga na putu ili osobu koja je povezana sa inostranstvom. Što se tiče zauzetih, ovo je nedelja u kojoj će imati podršku partnera. Biće romantično raspoloženi i uživaće. Čekaju ih pozitivne promene u poslu. Sve što je stalo u prethodnom periodu, sada se pokreće. Stoji im neka vrsta finansijskog osamostaljenja. Mogu da očekuju pomoć prijatelja, a oni koji dugo vremena žele u insotranstvo, mogu da se pokrenu ove nedelje.

Bikovi se osećaju dobro. Kod slobodnih se pojavljuje neko ko im nudi stabilnost na duže staze i ovo je divan period kada će se odlučiti da uđu u vezu. Moguće je da će tu osobu upoznati na javnom mestu i mislim da na početku treba da bude tajno. Zauzetima vikend donosi bliskost, partner će tokom nedelje imati pojačanu nervozu. Što se posla tiče, ovo je nedelja u kojoj treba bolje da se organizuju. To će im biti dosta bitno, od četvrtka će sve ići mnogo lakše. Napredovaće finansijski, a mnogi će promeniti posao.

Blizanci treba da se paze lošeg imuniteta i alergijskih reakcija. Slobodni Blizanci će se zaljubiti u nekog mlađeg, nekoga ko je jako pričljiv, inteligentan i obrazovan. Ta osoba je dobra opcija za njih. Kod zauzetih se budi strast, ali i bolje razumevanje. Biće i više nego zadovoljni. Ovo je nedelja u kojoj će se bolje organizovati. Biće malo napeti, ali sledeća nedelja je drastično bolja. Neka imaju strpljenja, kreativnost je u usponu. Svi koji se bave medijima mogu da profitiraju u ovoj nedelji.

Rakovi su skloni ka prehladama, naročito u drugoj polovini nedelje. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga preko posla ili prijatelja, reč je o nekome ko će ih fizički mnogo privlačiti. Strastveni segment je naglašen. Mogu da obnove kontakt sa nekim iz prošlosti, dok zauzete karakterišu jake emocije, a to može da bude ljubomora. Moj savet je da na pravilan način iskanališu emocije koje osećaju. Dobra komunikacija sa ljudima na položaju, a ovo je odličan period za sve koji posluju sa strancima.

Lavovi treba da vode računa o srednjem uhu. Slobodnim Lavovima stoji mogućnost zaljubljivanja, ali nisam siguran koliko je to dugoročno. Više je naglašena strast. Zauzetima je komunikacija lakša i već izvesno vreme su u napetijem periodu, pa će se ta energija provući i kroz ovu nedelju. Slede bitni poslovni pregovori i dobre informacije koje će isplivati na površinu. Nešto što se krilo, otkriva se u ovoj nedelji. Odličan period za sređivanje bilo kakve papirologije.

Device su sklone ka virusnim infekcijama. Slobodnim Devicama stoji mogućnost flerta u većem društvu, pa samim tim i ulazak u vezu. One će birati partnera. Zauzetima sledi bolji odnos i planiranje nekog puta tokom vikenda. Mnogo obaveza ih čeka u poslu, desiće se neki propusti. Trebalo bi druge ljude da prepuste da odlučuju kako bi smanjile pritisak.

Vagama stoji mogućnost problema sa crevima. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekoga preko posla, ali to mi deluje kao jako komplikovana priča. Mislim da će se Vage malo pomučiti oko toga, ali to će i želeti. Zauzete Vage previše razmišljaju o odnosu, vide problem tamo gde ga nema, analiziraju mnogo, a savet je da prekinu. U poslu nema impulsivnih promena. Stoji mogućnost da će nešto naplatiti preko neke državne institucije.

Škorpije mogu da imaju problem sa nervozom. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u nekoga iz prošlosti ili nekoga iz bliskog okruženja. Zauzetima sledi malo ljubomore, ali neće biti većih problema. Postoji velika verovatnoća da će mnoge Škorpije ostati u drugom stanju, naglašen je aspekt plodnosti. U poslu sledi dosta obaveza, ali i para. Šefovi će biti malo naporni, ali ovo je odlična nedelja za Škorpije koje se bave kreativnim poslom.

Strelčevi treba da vode računa o respiratornim organima. Slobodnima stoji mogućnost da preko prijatelja uđu u emotivnu priču sa nekim ko je drugačiji od njih ili od dosadašnjih partnera. Zauzeti imaju bolju komunikaciju, ali malo zajedničkog vremena. Ovo je nedelja žurbe, ali završiće sve što planiraju. Stiže im neki bitan papir i promene koje idu u boljem pravcu.

Jarčevima je glava na udaru. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti u nekoga iz prošlosti ili u nekoga ko liči na nekoga iz prošlosti. Zauzetima sledi zajednički put tokom vikenda. U ovoj nedelji će ostvariti planove vezane za inostranstvo ili privatni posao. Pomoć prijatelja je dragocena. Stoji im mogućnost neočekivanih finansijskih dobitaka ili isplata koje kasne.

Vodolije mogu da imaju probleme sa sinusima. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga preko posla i to je super za njih, to moram da naglasim. Zauzete Vodolije će pokretati partnera da odnos ide u željenom pravcu, biće dominantne. Ovo je nedelja u kojoj će se mnogo toga tumbati i preokrenuti u dobrom pravcu. Stižu novine u poslu, a njima će ići u korist.

Ribe bi trebalo da se paze virusnih upala. Slobodne Ribe će dosta flertovati tokom cele nedelje, ali misliće na nekoga iz prošlosti. Prizivaće ga i priželjkivati, a moguće je da će se to i realizovati u drugoj polovini nedelje. Venera u znaku Riba će zauzetima probuditi dublje emocije, sledi im sasvim dobar period. Ovo je nedelja u kojoj se pokreće kreativa. Od srede će imati više posla i gužve, savet je da već sada naprave plan. Treba da vode računa šta će preuzeti na sebe", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)