Nedeljni horoskop

BIKOVI, OVO JE NEDELJA KADA ĆE VAM SE OSTVARITI SAN! Detaljna prognoza astrologa za sve znake: Pazite ili rizikujte

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 18. do 24. marta 2024. godine!

Izvor: Prva TV/Printscreen

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja. Koga očekuju bolje ljubavne prilike, a koga napredak na poslu u pretposlednjoj nedelji marta, otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj astrolog Vladimir Vlajić.

"Ovnove mogu da muče stare hronični zdravstveni problemi. Slobodni će imati mogućnost da biraju ili će se vratiti na nešto staro da završe, pa će ući u nešto novo. Savet za drugu polovinu nedelje je da krenu dalje i da nešto što je prošlo, ostave iza sebe. Kod zauzetih neke tajne iz prošlosti mogu da isplivaju na površinu, to će biti mač sa dve oštrice. Kao i prošle nedelje, diktiraće dinamiku u partnerskom odnosu. Što se poslovnog segmenta tiče, ovo je nedelja u kojoj će profitirati kroz timski rad.

Bikovi bi trebalo da vode računa o krvnom pritisku. Slobodni mogu da se zaljube, vikend je fenomenalan period. Vrlo je moguće da će ući u vezu sa osobom koju već neko vreme 'pecaju'. To će za njih da bude ostvarenje sna. Zauzetima ponedeljak i utorak donose lošiju komunikaciju. Od srede stoji mogućnost da pričaju o zajedničkom životu. Želeće da prave kompromise. U poslu imaju naklonost šefova, priliku da napreduju, dosta je dobar period za njih.

Blizanci treba da vode računa u saobraćaju. Slobodne Blizance čekaju sudbinski susreti. U trenutku kada upoznaju tu osobu, imaće utisak da je znaju iz prethodnog života. Biće i više nego zadovoljni, to može da bude osoba koja je povezana sa inostranstvom. Zauzete čekaju problemi u komunikaciji, ali sve će se lako rešiti. Poslovni segment je dosta dobar. U utorak ili sredu se pokreću vrlo bitni planovi. Realizovaće mnogo toga, popravlja se energija. Dobra nedelja za poslovna partnerstva.

Rakovi treba da vode računa o potencijalnim povredama. Slobodni Rakovi će se baviti nekim iz prošlosti, ali moj savet je da se ne vraćaju u prošlost. Nisam siguran da je ovo momenat kad će moći da prevaziđu prethodna iskustva. Pojaviće im se nova osoba na nekom putu. Zauzeti Rakovi su dobro. Ako postoje neke neizgovorene reči, ovo je nedelja kada treba iskreno i mirno da popričaju sa partnerkama. Dobro će proći. Tokom ove nedelje vladaće multitasking. Stisnuće se i odradiće sve dosta dobro, sebe će iznenaditi.

Lavovi će biti dosta nervozni, ali neće biti ništa toliko teško. Slobodni Lavovi ne treba da se vraćaju na prošla isksutva jer im slede neke novine. Sledeća nedelja je bolja za ulazak u vezu. Kod zauzetih se komunikacija pokreće u boljem pravcu. Poslovni segment je od srede bolji. Početkom nedelje slede finansijski odlivi, ali sve će se rešiti. Lavovi u znaku i podznaku će jako dobro manipulisati ljudima i to će kao predispoziciju maksimalno iskoristiti.

Device mogu da imaju problem sa glavoboljama. Slobodne Device će privući neobične ljude u život, a ja bih rekao da će biti malo veća razlika u godinama. Zauzete Device će u ovoj nedelji biti jako emotivne, sumnjičave i najviše će se boriti same sa sobom. Stoji im otvaranje velikih poslovnih mogućnosti.

Vage mogu da imaju problem sa hormonima. Slobodne Vage će privlačiti dosta komplikovane osobe. Da li će to biti dobro ili ne, zavisi od uporednog horoskopa. Zauzete će nervirati partneri. U poslu im se otvara mogućnost za dobru zaradu. Sve ide u dobrom pravcu, čak i neke stvari koje dugo čekaju da se ostvare.

Škorpije su malo nepažljive. Slobodnim Škorpijama se otvara mogućnost za ulazak u vezu u nekoj komplikovanoj okolnosti. Zauzete Škorpije imaju aspekte dosta jakih emocija, a te emocije mogu da budu emocije strasti i ljubomore. Poslovni segment je povezan sa malo više posla, umorom. Od srede će se dodatno angažovati. Biće dobra nedelja za njih. Stiže neki novac ili će uslediti poboljšanje finansijske situacije.

Strelčevi su zdravstveno dobro. Slobodnim Strelčevima od srede stoje bolji aspekti, a kod zauzetih se bude sumnje iz prošlosti. Poslovni segment je dinamičan i uspešan. Jarčevi mogu da imaju probleme sa grlom. Kada je emotivni segment u pitanju, vraća se neko iz prošlosti i pojavljuje se neko nov. Imaće mogućnost da biraju. Dosta će raditi i rešiće neku papirologiju. Vodolije treba da se paze povreda. Slobodnima kuca ljubav na vrata, a zauzeti rešavaju dileme i nesporazume. Do srede stoje kočnice u poslu, a nakon toga sve kreće kako treba.

Ribe se dobro osećaju. Slobodne Ribe se bore sa emocijama iz prošlosti. Zauzetima je nedelja u kojoj će moći da poprave odnose i da shvate greške, a u drugoj polovini nedelje transformisaće odnos. Ponedeljak, utorak i sredu obeležiće nezadovoljstvo. Hvataće zalet, ali će se zamrsiti. Od srede popodne sledi drastično bolja situacija", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)