Nedeljni horoskop

RETROGRADNI MERKUR I DALJE MRSI KONCE! Astrolog Vlajić otkriva kome se vraća prošlost, a ko mora da zakoči

Autor Teodora Boškovski

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 15. do 21. aprila 2024. godine!

Izvor: Prva TV/Printscreen

Retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 24. aprila 2024. godine. Donosi nam nesporazume, kašnjenje, nerazumevanje, a astrolog Vladimir Vlajić otkriva šta nam donosi nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine! Pogledajte koji znaci horoskopa će biti najviše pogođeni retrogradnim Merkurom.

OVAN

Kod Ovnova se očekuje malo problematičan vikend. Imaće prolazne glavobolje. Slobodni imaju mogućnost da biraju, neko iz prošlosti kuca na njihova vrata Ili će se pojaviti neko nov. Nije sjajan momenat za ulazak u vezu, flertovanje je dominantno. Zauzeti imaće napetu komunkaciju sa partnerom, naglašena je ljubomora.

BIK

Bikovi bi trebalo da povedu računa o kičmi. Slobodni u nekom izlasku i druženju mogu da upoznaju interesantnu osobu. Mogući je ulazak u vezu. Zauzeti imaće promenljiv odonos. Na poslu očekuju ih srećne okolnosti i priliv novca.

BLIZANCI

Blizanci mogu da očekuje psihosomatske promene, imaće potrebu previše da brinu. Slobodni previše maštaju i mogući je ulazak u vezu sa poznatom osobom ili sa kojom flertuju izvesno vreme. Zauzeti planiraju put. Odlična nedelja za Blizance koji su u braku.

RAK

Rakove očekuje nervoznija nedelja. Zvezde savetuju da malo uspore i posevete se sebi. Slobodni imaju mogućnost da uđu u emotivnu priču. Moguće je novo poznanstvo preko posla.

LAV

Lavovi bi trebalo da povedu više računa o imunitetu. Slobodni imaju mogućnost da obnove neku vezu iz prošlosti. Ukoliko se pojavi neko nov, zvezde savetuju da otvore četvore oči. Zauzeti imaju bolju komunikaciju sa partnerom. Trebalo bi da iskoriste kontakte sa osobama od autoriteta ili osoba na položaju.

DEVICE

U ovoj nedelji krvni pritisak je na udaru, ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku. Slobodne Device više flertuju i obnavljaju odnos iz prošlosti. Zauzete se raduju uspehu partnera. Mogući je početak privatnog posla.

VAGA

Vage bi trebalo da povedu računa o parnim organima, prevenstveno oči ili bubrege. Postoji mogućnost zaljubljivanja ili obnova emocija sa nekim iz prošlosti. Zauzete imaju bolji odnos sa partnerom. Imaće dosta kontakata na poslu, te bi trebalo da se pripaze manipulacije samih saradnika. Ne reagujte impulsivno.

ŠKORPIJA

Škorpijama u ovoj nedelji stiže boljitak. Slobodne tokom vikenda će se zaljubiti, zauzete i dalje dosta rade, pa partner se oseća zapostavljen. Kada je reč o poslu, nešto se pokreće što se čeka izvesno vreme. Imaće dosta srećnih oklonosti, stiže im novac.

STRELAC

Trebalo bi da povedete računa o plućima. Slobodni sređuju misli, imaju mogućnost da biraju. Zauzeti Strelčevi su u boljem periodu, ali Retrogradni Merkur daje problem u komunikaciji. Trebalo bi da budete strpljiviji. Stari poslovni saradnici su u prvom planu, pokreće se nešto što kasni izvesno vreme.

JARAC

Slobodnim Jarčevima pojaviće se neko poznat, mlađi, malo komlikovan ko će moći da im održi pažnju. Zauzeti imaju problem da je partner prezahtevan. Na poslu je moguće obnavljanje starih kontakata. Postoji mogućnost ulaska u honorarni posao.

VODOLIJA

Vodolije imaće problema sa stomakom. I kod Vodolija se vraća neko iz prošlosti, tražiće kod njih utehu. Kod zauzetih se stišava tenzija. Dosta će raditi, komunikacija sa šefovima je drastično bolja.

RIBE

Ribama je glava na udaru u toku ove nedelje. Slobodne imaju mogućnost da tokom vikenda upozanju nekog jako interesantnog. Zauzete Ribe postaju bliskiji sa partnerom. Na poslu veoma napreduju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)