Nedeljni horoskop: Ovan u hrabrom pohodu na ljubav, Devica prinuđena da stavi prst na čelo, a šta vas čeka?

Pročitajte nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine!

Shutterstock

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će Ovnovi ove sedmice obratiti više pažnje na pitanja bezbednosti, kako lične, tako i poslovne. Ovo je pravo vreme da razmislite o načinima na koje možete dodatno da zaštitite sebe i svoju karijeru. U drugoj polovini nedelje, prilike će vas podstaći da preduzmete korake u tom pravcu. Kada je ljubav u pitanju, Ovnovi u vezi će uživati u harmoniji, dok će oni slobodni hrabro krenuti u nove avanture, spremni da preuzmu inicijativu.

BIK

Bikovi će tokom ove nedelje shvatiti koliko su prethodna iskustva dragocena. Na poslovnom planu, ali i u privatnim odnosima, vaša prošlost donosi korisne lekcije. U drugoj polovini nedelje dobijate priliku da primenite nova znanja, čime ćete ojačati svoju poziciju i povećati šanse za buduće uspehe. U ljubavnom životu, uživaćete u pojačanoj senzualnosti i bliskosti s partnerom. 

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti puni energije, posebno u poslovnim i ličnim odnosima. Otvoreni ste prema svojim partnerima, ali vaša asertivnost može da da zahteva prilagođavanje planova. U ljubavi, očekuju vas nova poznanstva, možda i romansa s osobom iz drugog grada ili zemlje. 

RAK

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da prva polovina sedmice donosi Rakovima susrete sa starim prijateljima, što će probuditi nostalgična osećanja i pomoći im da prošire vidike. U drugoj polovini nedelje, vaši planovi i ideje, naročito vezani za inostranstvo, dobiće jasniji oblik. Na poslu ćete biti uspešni, a u ljubavi vas čekaju sklad i razumevanje s partnerom. Ovo je vreme za širenje kruga prijatelja i saradnika.

LAV

Vaš nedeljni horoskop kaže da će Lavovi početkom nedelje analizirati prošlost, što će vam pomoći da razumete sebe i svoje odluke. Intuicija će vam tokom druge polovine nedelje biti najbolji vodič, pa slobodno slušajte unutrašnji glas. Iako ćete u ovom periodu biti aktivni i puni samopouzdanja, zvezde savetuju diskreciju kada su vaši ciljevi u pitanju. U ljubavnom životu, uživaćete u harmoniji s partnerom, a nova poznanstva bi mogla doneti uzbuđenje.

DEVICA

Ove nedelje neki događaji iz života vaših prijatelja bi mogli da vas podstaknu na duboku introspekciju. Prva polovina nedelje donosi preispitivanje vaših ideja i planova, dok će druga polovina biti savršena za sklapanje novih prijateljstava i saveza. U karijeri ćete biti produktivni, a u ljubavi otvoreni za nove izazove, dok istovremeno analizirate prošle greške.

VAGA

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će se Vage ove sedmice posvetiti finansijama. Ovo je pravo vreme za analizu troškova i prihoda, a promišljeno upravljanje budžetom donosi priliku za poboljšanje finansijske situacije. U ljubavi ćete imati priliku da osvežite svoj izgled i uneste promene koje će kod vas podići samopouzdanje. Takođe, prijateljski odnosi dobijaju novu dinamiku, što donosi pozitivne promene.

ŠKORPIJA

Finansijski uspeh pratiće Škorpije tokom ove nedelje, ali biće važno da mudro upravljaju svojim novcem. Iako je ovo povoljan period za odmor i opuštanje, na poslu ćete morati da budete pažljivi, posebno u radu s dokumentima. Odnosi sa braćom, sestrama i komšijama će se poboljšati, postaće prijateljskiji i konstruktivniji. U ljubavi, očekuju vas stabilnost i sklad.

STRELAC

Strelčevi će u prvoj polovini nedelje uživati u prijatnim susretima sa starim prijateljima i rođacima. Ova topla druženja probudiće nostalgična sećanja i stvoriti priliku za rešavanje porodičnih pitanja. U drugoj polovini nedelje, lako ćete rešavati pitanja vezana za nekretnine, a manja putovanja donose radost. Na ljubavnom planu, flert i nova poznanstva su u vazduhu.

JARAC

Jarčevi će tokom nedelje razmišljati o prošlim ljubavima, dok će ih neplanirani susreti s bivšim partnerima podstaći da analiziraju prošle greške. Ovaj period nije povoljan za obnavljanje starih veza, ali je odličan za flert i nove romantične susrete. U drugoj polovini nedelje, finansijska pitanja dolaze u prvi plan, a odnosi s porodicom postaju stabilniji.

VODOLIJA

Vodolije će tokom ove nedelje biti produktivne na poslovnom i privatnom planu. Prva polovina nedelje je idealna za organizaciju i planiranje, dok će druga doneti priliku da sprovedete ideje u delo. Ljubavni život će biti ispunjen romantikom, a nova poznanstva donose osveženje. U postojećim vezama, zajednički trenuci s partnerom obogatiće vašu vezu.

RIBE

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će Ribe tokom ove sedmice biti suočene s pitanjima koja su već neko vreme prisutna u njihovim vezama. Prva polovina nedelje je idealna za razmišljanje o ovim problemima, dok druga polovina donosi priliku za iskren razgovor s partnerom. U ljubavi, moguće je obnavljanje starih veza, ali samo ako ste sigurni da ste prevazišli prethodne greške. U poslu ćete biti efikasni i posvećeni, a kreativnost će vam biti na vrhuncu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka  espreso tiktok