Ovan

Ovan voli da bude ispred svih u svemu, iz toga sledi da voli da se takmiči. Uvek će se nadmetati ssa prijateljima, pa je uglavnom okružen osobama koje ga motivišu da napreduje u životu. Društven je i voli pozitivne ljude, sa kojima može da se viđa svakog dana. Kod nejga će svako lako primetiti ako mu nešto nije po volji i odstraniće brzo osobe koje mu ne prijaju. Da biste bili najbolji prijatelj Ovna morate biti slični njemu. Morate imati višak pozitivne energije, bunta i razna interesovanja. Samo tako možete negovati prijateljstvo.

Vaga

Vaga je jedan od prijatelja koji je uvek tu za bilo koga. Svakog sasluša, svakom da dobar savet. Nekad je previše ljubazna i kad ne želi da bude, ali neće da se zamera. Ono što nije dobro kdo ovog znaka je što može da se druži sa svima, pa nekad teško razdvaja prijatelje od poznanika. Treba da bira osobe koje će biti uz nju uvek, ne samo kad imaju probleme. Sa njom je teško ući u raspravu, voli kompromise, a i ima najviše prijatelja iz detinjstva.

Blizanci

Blizanci najviše vole da se druže jer mogu mnogo da pričaju. Oni će svakom reći šta im se desilo, a opet, moći će da se posvete tuđim problemima. Sve okrenu na šalu, budu pozitivni, i svako želi da se nađe u njihovom društvu. Njih samo ne treba opterećivati problemima i brigama, ali za zabavu i putovanja su uvek najbolji izbor.

Lav

Lav voli da se druži. Njemu je bitno da je u centru pažnje, pa je stalno okružen mnoštvom prijatelja. Trudi se uvek da daje sve od sebe da svakom posveti dovoljno vremena i pažnje. Nikad nije usamljen i pre će da izađedo grada ili da se vidi sa nekim, nego što će sedeti kod kuće i biti loše volje. Loše raspoloženje se ne uklapa u njegovu ličnost.

Strelac

Strelac voli da upoznaje stalno nove ljude i da se druži. Njemu je uvek bitno da sazna što više o nekom, da pomogne ako može, da nauči nešto od nekog. On nekako 'putuje' od jednog do drugog prijatelja, može stalno da ih menja, jer voli različite ljude da ima u svom okruženju. Uvek je pozitivan i lako sklapa trajna prijateljstva.

Vodolija

Vodolija je posvećen prijatelj. Oni su prijatelji za ceo život ili neće uopšte prozboriti reč sa nekim. Ne vole da gube vreme na osobe koje su im nevažne, koje se ne trude da budu dobri prijatelji kao Vodolija. Čim primete da nešto nije u redu sklone se i ne raspravljaju šta nije u redu, a šta jeste. Lako prekidaju odnose, što je može biti i dobro i loše, ali dok su tu za Vas, nećete imati boljeg sagovornika i bolji oslonac u životu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.