Kako astrolozi najavljuju, godina 2021. će biti vrlo povoljna za većinu znakova, a po rečima ruske astrološkinje Tamare Globe, tri znaka će zadesiti neviđena sreća.

U godini Metalnog Bika, rođeni u ovim hosroskopskim znacima će imati najviše uspeha na polju ljubavi, ali i karijere. 

1. JARAC

Ovom znaku se sreća osmehuje već u januaru koji će obeležiti pozitivni događaji i pregršt dobrih prilika. Ali, ukoliko vam se još uvek ništa od ovoga nije desilo - ne sekirajte se. Budite sigurni da će se ubrzo dogoditi. Ova godina doneće vam napredak na zdravstvenom planu, ukoliko patite od neke bolesti. Odlična vest i za one koji su sami, u 2021. će upoznati osobu s kojom je moguća duga, pa čak i sudbinska veza.

2. RAK

Rak će u 2021. doživeti velike i značajne promene na ličnom planu. Na smom početku godine svi pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi ili braku, imaće priliku za sudbinski susret. Pripadnici ovog znaka starije dobi, moguće je da će se povezati sa starom ljubavlju, da će sresti osobu koja je u prošlosti bila važna za njih na neki način. Ova godina Rakovima donosi obilje flerta i ljubavnih prilika, a od njih zavisi da li će iskoristiti prilike.

3. RIBE

Godina pred nama će Ribama doneti najveće promene na polju karijere i posla. Velike su šanse da promene radno mesto, dobiju unapređenje ili im se ponudi daleko bolja i plaćenija pozicija u novoj firmi. Ipak, iako im je poslovni aspekt izuzetno povoljan, ne savetuje se da svu energiju troše na karijeru, već da odvoje vreme i za odmor i druženje sa prijateljima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.