Merkur je trenutno retrogradan, što ume da nam "izmakne tlo pod nogama", ali dobra vest je da je Jupiter u znaku Ovna, gde će biti sve do oktobra ove godine. Evo šta će doneti svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Ovo je vaš period da zasijate! Mnoge stvari konačno dolaze na svoje mesto i osećate se sigurno, svesni da je došao vaš trenutak da se iskažete.

U ovom periodu ćete biti veoma šarmantni i ljubazni prema svima, a ljudi će uživati u vašem društvu. Jupiter u Ovnu će vam doneti poštovanje okoline, ali i priznanje za naporan rad.

Bik

U ovom periodu ćete više razmišljati o svojim tajnama i željama. Vreme je da jasno iskažete svoje namere okolini, a zvezde su na vašoj strani i ništa vam ne stoji na putu da ostvarite sve što želite. Puni ste pozitivne energije, pred vama je veoma srećan period.

Blizanci

Spremni ste za pozitivne promene! Iako ponekad umete da budete vrlo pesimistični, mada retko, Jupiter u Ovnu vam daje nadu i hrabrost da sanjate velike snove.

Uvek pazite da se ne vezujete previše ni za šta da ne biste bili povređeni, ali sada se osećate bezbedno i moguće je da ćete uraditi nešto što inače ne biste. Pred vama je puno zabave!

Rak

Bili ste veoma fokusirani i zauzeti, i sada ste na korak do uspeha. Jupiter u Ovnu će stvari pogurati u pravom smeru i otvoriti vam nova vrata, a pomoći će vam i u učenju nekih novih stvari.

Takođe, ovaj položaj planeta će vam pomoći da shvatite da uvek imate izbor i opcije, samo budite hrabri.

Lav

Iznenađeni ste prilivom novca, ali sve je to zasluženo jer ste u prethodnom periodu vredno radili. Jupiter u Ovnu će vas nagraditi za sav trud, pa su moguće povišice ili unapređenja.

Takođe, bićete puni nade u budućnost, odjednom vam sve izgleda mnogo bolje. Uživajte, trud se uvek isplati.

Devica

Veoma uzbudljiv period je pred vama! Neka romansa ili flert će vam uzburkati osećanja, pa ćete biti puni energije kako dugo niste bili! Nema nikakvih prepreka pred vama, sve ide glatko, vaše je samo da uživate.

Najveću sreću u periodu do oktobra će vam doneti društvo bliskih ljudi, deljenje ideja i flert.

Vaga

Pred vama su sjajna dešavanja na poslu! Moguće je da ćete dobiti neki novi ugovor koji će u potpunosti biti u vašu korist.

Jupiter u Ovnu će vam pomoći da sve vidite jasnije i budete svesni šta je najbolje za vas. Sve odluke koje budete donosili će biti mudre i dobro promišljene.

Škorpija

Zbog zdravstvenih problema ćete možda morati da promenite neke životne navike, kao na primer da promenite ishranu ili budete fizički aktivniji. Rado ćete to uraditi, bila vam je potrebna samo mala pomoć zvezda da prelomite.

Dobro znate šta treba da uradite i ne želite više da lažete sebe. Vrlo brzo će sve doći na svoje, ne brinite.

Strelac

Jupiter u Ovnu će vas odvesti na novi nivo kreativnosti, te ćete biti puni ideja šta treba da radite. Ništa neće moći da vam se ispreči na putu do uspeha, potpuno ste u svom elementu!

Jarac

Harmonija u porodici je ono što vas očekuje od maja do oktobra, do kada je Jupiter u Ovnu. Vama će ta situacija biti pomalo neobična, ali na lepe stvari se čovek brzo navikne.

Takođe, biće sjajan odnos sa partnerom, pa iskoristite period za uživanje jer ste prethodno bili zatrpani poslom.

Vodolija

Jupiter u Ovnu vam donosi odlučnost da radite tačno ono što želite, ne čekate ničije odobrenje ni za šta.

Vaša hrabrost i snaga dolaze do izražaja, a snovi napokon počinju da vam se ostvaruju. Uživajte!

Ribe

I vi ćete osetiti moćan uticaj Jupitera u Ovnu, i to uglavnom kroz značajno poboljšanje finansijske situacije. To će vam dobro doći da napravite neke izmene u domu koje odavno želite.

Osećaćete se veoma moćno i neustrašivo tokom ovog perioda, i svi će to primetiti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)