Možda je fizička privlačnost prvo što spoji parove, ali komunikacija i osećaj usklađenosti definitivno je ono što ih zadržava jedno kraj drugog.

Postoje horoskopski znaci koji stvore najdublje emocije prema svom partneru: oni neguju odnos, uradili bi sve za svog izabranika i osećaju neverovatnu povezanost sa njim.

Evo o kojim znacima je reč:

Ribe

Ribe su poznate po tome što su osetljive duše. One razumeju jedne druge i smatraju se najempatičnijim znakovima horoskopa! Ribe imaju moć da se povežu sa svima, a odnos sa drugima spada u najčvršće odnose koje možete da zamislite. Ako vide da neko plače, želeće da znaju kako mogu da pomognu i možda čak i sami počnu da plaču iz saosećanja.

Rak

Rakovi su izuzetno posvećeni, empatični, zaštitnički nastrojeni i emotivni. Veoma su sentimentalni i lako se mogu zaljubiti u bilo koga. Vole da neguju bliske odnose i brinu o voljenima. Njihovi partneri traže emocionalnu sigurnost od njih i čak daju prioritet ispunjavanju potreba ljudi koje vole.

Vodolija

Vodolije često traže saputnike sa kojima mogu da dele svoja interesovanja i strasti. One uvek traže ljude sa kojima mogu da imaju smislene i duboke razgovore i samo sa takvima će opstati. Iako možda nisu naročito rečiti kada su emocije u pitanju, njihova dela za nekoga koga vole govore više od hiljadu reči.

Ovan

Ovan je emotivan i strastven partner u vezi. Skoro nikada ne skrivaju svoje emocije i žele nekoga ko može da podnese istinu. Ovan svim odnosima pristupa iz srca i nastoji da uspostavi duboke veze sa drugima. Ukoliko vas Ovan zavoli, to će definitivno biti tako zauvek.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)