Mesečni horoskop za mart 2023. godine je definitivno doneo uzbudljive događaje mnogim horoskopskim znacima. Dok su jedni bili fokusirani na karijeru, drugi su se rešavali probleme iz prošlosti, ali april još nije počeo. Kraj marta, prema astrološkim prognozama, doneće novu ljubav mnogima. Četiri znaka horoskopa imaće najviše sreće, a evo o kome je reč:

BIK

Ljudi rođeni u znaku Bika privlače druge poput magneta. Krajem meseca mogu da očekuju poznanstvo sa osobom koja deli njihove vrednosti i interese. Možda će odnos na početku biti prijateljske prirode, ali će emocije presuditi i pretvoriti odnos u stabilnu vezu na duže staze.

BLIZANCI

Blizanci su poznati po tome da su društveni i vrlo komunikativni. Zato će u život privući zanimljivog avanturistu, sa kojim će komunikacija biti ključ uspeha. Horoskop predviđa da je reč o osobi iz bliskog okruženja na koju ranije niste obraćali pažnju. Blizanci, pustite da vas vodi intuicija.

LAV

Poznati po neverovatnom samopouzdanju i harizmi. Vodićete glavnu reč na svim okupljanjima i događajima, pa je velika verovatnoća da privučete nekoga ko je izuzetno uspešan. Takođe, zvezde kažu da je moguć susret sa osobom iz prošlosti koji može da vam poremeti planove. Da li će se emocije vratiti?

VODOLIJA

Vodolije će krajem meseca imati želju da se aktiviraju kao nikada pre. Želeće da stignu na sve strane, a to će im doneti mnogo novih kontakata. Sledi zanimljivo poznanstvo sa osobom koja želi da eksperimentiše i proba brojne izazove, a vi ćete se rado upustiti u to. Uživajte!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)