Slušaj vest

Tri znaka doživeće najveće promene do kraja avgusta 2024. godine, evo šta horoskop kaže - menjaju im se ljubavna situacija, životni prostor i posao!

Blizanci

Do kraja avgusta Blizanci će doneti važnu odluku vezanu za stresnu situaciju na poslu. Možda vam je godišnji odmor promenio gledanje na stvari, možda ste konačno "otvorili oči" i ugledali šta zapravo nije u redu. Vaš horoskop do kraja avgusta navodi da ćete imati rešenje, samo budite oprezni, ono neće izgledati onako kako ste mislili, već potpuno drugačije!

Škorpija

Horoskop do kraja avgusta navodi da ste do kraja avgusta 2024. u neobičnom energetskom protoku. On se naročito odnosi na vaš dom, osećate promene i kretanje kakvo do sada niste doživeli. Zbog svega toga, drage Škorpije, imate ogromnu želju da se izmestite iz prostora u kom ste trenutno. Kraj avgusta 2024. po horoskopu za vas znači preseljenje!

Vodolija

Ljubavni horoskop do kraja avgusta navodi da niste bili u ravnoteži. Ovo leto nije vam palo lako na ljubavnom planu, komunikacija s partnerom je bila "čudna", ali konačno rešavate problem. Ako ste u vezi, u septembar 2024. godine ulazite srećni u ljubavi! Vodolije koje trenutno nisu u vezi do kraja avgusta ostvariće vrlo zanimljivo poznanstvo, i to na nekom okupljanju na koje im se zapravo i nije išlo.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(MONDO)