Slušaj vest

Pripremite se za ozbiljne preokrete! Mesečni horoskop za septembar 2024. godine donosi velike promene, a Merkur u Devici u trigonu sa Uranom u Biku sprema ogromne finansijske pomake. U septembru će svim znacima horoskopa biti teško da se opuste. Očekuje vas moćan mlad Mesec u Devici, tokom kojeg je važno da se bavite samorazvojom i pozitivni trigon od Merkura do Urana.

Zapamtite 25. septembar, dan kada odjednom možete da zaradite veliku sumu novca. Pred kraj meseca moraćete da se suočite sa svojom karmom tokom pomračenja crnog labuda. I uprkos turbulencijama tog perioda, takve promene vode ka boljem. Na primer, ova četiri horoskopska znaka očekuje uspeh na finansijskom polju:

DEVICA

Septembar 2024. tradicionalno je mesec rasta za Device. Nove ideje mogu da vam padnu na pamet početkom meseca, kada mlad Mesec bude u Devici. Pokušajte da ih primenite tokom rastućeg Meseca, jer tokom pomračenja Meseca možete da budete ometeni karmičkim događajima. Skloni ste da nove poduhvate shvatate previše ozbiljno, isprobajte novi pristup! Razmislite o svojim postupcima kroz samo jedan korak unapred, a ne deset. Rešavajte probleme kako se pojave i tada vam je zagarantovan uspeh u oblasti finansija!

LAV

Mlad Mesec u Devici doneće vam promene u finansijama. Obavezno podsetite svog šefa na povećanje! Tokom ovog perioda, svi poduhvati biće vam finansijski isplativi. Međutim, pokušajte da ne trošite novac kako se vaš prihod povećavao. Možda ćete se suočiti sa posledicama svojih nepromišljenih postupaka do kraja meseca i to dolaskom pomračenja Meseca u Ribama.

VAGA

Krajem meseca moguće su uspešne transakcije. Merkur će preći u vaš znak 26. septembra, što će znatno olakšati komunikaciju sa ljudima. Razumećete potrebe drugih ljudi i moći ćete mirno da izrazite svoje želje. Moguće je da ćete dobiti novac od porodice, posebno od braće i sestara. Iskoristite ovaj novac tako da radi za vas. Možete da pokušate da ga uložite u biznis ili pohađate kurseve napredne obuke.

ŠKORPIJA

Sa tranzitom Venere u vašem znaku 23. septembra, može doći do povećane zarade. Stvar je u tome što je Venera takođe odgovorna za novčani tok. Iskoristite ovaj period da poboljšate svoju finansijsku situaciju! Okušajte se u kreativnosti - ova oblast će vam doneti novi nivo zarade. Povećanje profita moguće je i u oblasti lepote i zdravlja, na primer, ako radite kao stilista, dizajner ili obavljate kozmetičke tretmane. Ako je vaš posao daleko od ovih oblasti, onda obratite pažnju na poznanike u ovom okruženju. Definitivno će vam otkriti nove načine za rast u finansijama.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI