Slušaj vest

Pomračenje 18. septembra u znaku Riba prekriće vas talasom sećanja iz prošlosti, jer tradicionalno ovo sazvežđe upravlja doživljajem duša i emocijama. Pošto znak Riba upravlja osećanjima, pomračenje će u potpunosti uticati na mnoge znakove horoskopa, posebno ako ste započeli neku vrstu veze u martu 2024. godine. Pomračenje 18. septembra odnosi se na mlad Mesec 10. marta. Evo ko može da očekuje novu ljubav:

DEVICA

Pomračenje se dešava u vašem sektoru veza, tako da možete da vidite osećanja drugih ljudi prema vama. Inicijativa neće biti vaša, već će najverovatnije doći spontano od druge osobe. Vaš partner će biti stariji od vas i to najmanje 7 godina, pošto će Saturn u vreme pomračenja biti u konjunkciji sa Mesecom, a to obično donosi dolazak zrelih pojedinaca u vaš život. Budite sigurni da je karmički ovu osobu specijalno poslao Univerzum, a njen zadatak je da vas fokusira na lični rast. Očekujte da će njene reči odražavati ono što je odavno trebalo da čujete. Naime, dozvolite sebi da zaronite u osećanja koja ste izbegavali. Tokom pomračenja možete da osetite ranjivost.

ŠKORPIJA

Pomračenje se dešava u ljubavnom sektoru, ali u slučaju Saturnovog uticaja može da nametne neke teške obaveze. Na primer, vaš partner možda nije slobodan ili će od vas zahtevati da igrate ulogu koja vam je prijatna, ali nije laka. Na primer, on može da priča o tome da ima dete, ali vi još niste spremni za to. Važno je da shvatite da je 18. septembar samo prvi znak promena koje će se desiti u vašoj sferi ljubavi. U proleće 2025. biće vam teško da izbegnete promene.

RAK

Pomračenje se dešava u vašem sektoru vere, pogleda na svet, religije i širenja svesti. Ipak, Saturn, vladar vašeg bračnog sektora, učestvuje u tome. To znači da osoba iz druge zemlje može da dođe u vaš život ili možda kroz obuku za posao. Budite sigurni da će vam on postati mentor i, čak i ako vaša romansa ne dobije ozbiljan nastavak, nakon ove ljubavi zauvek ćete se promeniti!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI